האם הפורום הזה נשאר כבית לכל הבלוגרים

זה ממכר

New member
האם הפורום הזה נשאר כבית לכל הבלוגרים

או שבעקבות השינויים הוא הפך לפורום לבלוגרים גולשי תפוז בלבד?

Bezalel P

New member
פורום הבלוגיה

פורום הבלוגיה הוא פורום רשמי של תפוז, ומטרותיו המרכזיות הן להוות ערוץ קשר בין קהילת הבלוגרים בתפוז לצוות האתר, וכן להוות במה לשיח חברתי בין הבלוגרים. אני לא יודע על איזה שינויים אתה מדבר, אבל גם גולשים שאין להם בלוג בתפוז מוזמנים להשתתף בפורום (כל עוד הם לא משתמשים בו כדי להמליץ על בלוגים באתרים אחרים).

זה ממכר

New member
אני זוכר שהמטרה העיקרית של הפורום הזה

הייתה לקשר בין בלוגרים, ולאו דווקא רק מתפוז. ואם אתה לא זוכר את זה כנראה שאתה לא נמצא בתפוז יותר משלוש שנים או שאם כן לא היית גולש בפורום הזה

suki da yo

New member
אתה מתבלבל

פעם היה פורום בלוגים, שהיה אמור להיות כללי יותר, ואת פורום הבלוגיה. הבעיה היתה שפורום בלוגים היה מת, אז סגרו אותו.

זה ממכר

New member
כן הבנתי את זה שאיחדו כי היה מת

ובעצם זה שאיחדו זה אומר שגם האמונה של תפוז לשמש כחממה לבלוגרים באשר שם מת?

wranger

New member
לדעתי דווקא סגרו אותי כי המנהל עזב

ולא נמצא מי שירים את הכפפה וינהל את הפורום במקומו, יפתח שרשורים (עם אמוטיקון של כוס קפה בתוך סוגריים...) וכן הלאה - ואז הוא מת. ולמעשה, אני גם לא חושב שאיחדו את פורום בלוגים עם פורום הבלוגיה, ואם כבר, אני לא זוכר שלתפוז הייתה אי פעם אמונה לשמש כחממה לבלוגרים באשר שם.

זה ממכר

New member
אני זוכר שכן, אני יודע שסוקי פה הייתה מנהלת

של אחד מהפורומים האלו אבל אני לא זוכר בוודאות איזה והיה עוד מנהל אבל נראה שסוקי איתנו ותוכל לתת לנו הסברים

suki da yo

New member
אמממ

אני הייתי מנהלת של פורום הבלוגיה, אבל זה היה אחרי שסגרו את פורום בלוגים. למעשה, גם טל וגם בצלאל היו פה כשפורום בלוגים נסגר ואני מניחה שהם יודעים בדיוק כמוני מה היה . עד כמה שאני זוכרת, פורום בלוגים היה מת ולא מעניין, והמנהל בדיוק התגייס.

suki da yo

New member
את הניהול?

זה היה הזמן הנכון והנסיבות המתאימות לעזוב. מזל שטל היה פה למלא את נעלי הקטנות למדיי

suki da yo

New member
אין כל כך במה לשתף

זה היה קצת לפני שטסתי לחו"ל, לא היה לי את הזמן להשקיע יותר בפורום.

זה ממכר

New member
שום דבר כזה לא מספרים לי בבית הזה...

איפה בחו''ל? מתי בחו''ל? למה בחו''ל?

Bezalel P

New member
פורום בלוגים הכללי נסגר

אני מניח שאילו היה נמצא גולש שמעוניין לנהל אותו, והפורום היה מראה פוטנציאל לפעילות, הוא עדיין היה פעיל. אבל הפורום היה מאוד רדום, ולאחר שהמנהל הוותיק עזב תפוז חיפשה מחליף במשך תקופה מאוד ארוכה ללא הצלחה. אז התוצאה היא שפורום בלוגים הכללי נסגר, ופורום הבלוגיה הרשמי-תפוזי הרחיב את הבמה ואנחנו נקבל בשמחה גם דיונים העוסקים בבלוגים באופן כללי.

למעלה