האם הפורום מתאים גם להאם...

האם הפורום מתאים גם להאם...

יש לכם רעיון איך לבלות יום נישואין, איך להפתיע את הבעל....? אם זה הפורום המתאים אז אשמח לתשובות, למרות שיש עוד זמן (בנובמבר) אני אוהבת להחליט מראש, כך יש יותר אופציות במידה וצריך לקנות כרטיסים, להזמין מקומות וכו'. אז אם יש רעיונות, בכיף...

../images/Emo45.gif בטח שכן

לא צריך לעסוק רק בצדדים הכבדים והקשים של הזוגיות. רצוי גם לזכור את הדברים הכיפים והנעימים. ולשאלתך - 1. יום כיף בעיר הגדולה למשל ת"א. ארוחת בוקר על חוף הים, טיול בטיילת/נחלת בנימין/שוק הפיפשים ועוד, סרט, ארוחת צהריים טובה. לא חסר מה לעשות. 2. לשחזר את הפגישה הראשונה. ללכת בדיוק לאותו מקום, להיזכר יחד בקטעים שרצו באותה פגישה, להיזכר בנשיקה הראשונה ולא כמו בפגישה הראשונה (ואולי כן
) לחזור יחד הביתה להמשך לוהט (אחרי שמבעוד מועד אפסנתם את הילדים אצל הסבים). 3. ערב רומנטי בבית (שוב, הילדים אצל הסבים וכו'). רק שניכם. לא צריך לסגור את הדלת, להיות בשקט. להתפרע ולעשות דברים ששכחתם כבר מה טעמם. מארגנים ארוחה רומנטית, יין טוב, שמן לעיסוי וכו'. 4. נסיעה לצימר רומנטי במקום יפה. לא חסרים כאלו שמתמחים באירוח זוגות. טובלים בג'אקוזי זוגי עם נרות וקטורת מסביב, ואת ההמשך אפשר לנחש. אתר נהדר לאיתור צימר כזה - WEEKEND . מקווה שמשהו מכל זה יתאים

ספרי, ספרי לנו על מה שבוצע

כדי שנלמד ונוכל ליישם (אני לא יישמתי עדיין את כל הרעיונות שכתבתי).

אז ככה....

יום כיף בעיר הגדולה כבר עשינו זאת בעבר, למרות שזה נחמד לעשות שוב, אפשר תמיד לשנות כמה דברים... לחזור לפגישה הראשונה, אנחנו עושים זאת כל שבוע, הכרנו בפעילות מסויימת שאנחנו ממשיכים בה, כך שזה לא רלוונטי. צימר - שבוע לפני יום הנישואין, אנחנו בטיול באילת... כך שזה מיותר שבוע אחרי זה לנסוע שוב, גם מבחינת בייבי סיטר, גם כלכלית וגם כי כבר שבוע לפני היינו. ארוחה רומנטית שנינו לבד בבית, עשיתי לו זאת לפני שנתיים בדיוק. בגלל זה אני מעוניינת בעוד רעיונות.

T u v i

New member
משהו מטורף ונועז

לקחנו שנינו יום חופש מהעבודה, החלטנו שזה יהיה יום כייף רק שלנו. היא לא ידעה מה הולך לקרות... הפתעה מושלמת. אחד מבתי הספא היותר טובים באזור המרכז, שעה של מסאג' זוגי מדהים... נכנסו להתקלח יחד בחדר האמבטיה המרווח, כיור עם משטח שיש גדול ומכאן אתם יכולים רק לדמיין מה היה, אבל הריגוש... כשכל מה שמפריד ביננו לעוד מספר לא קטן של אנשים זו רק דלת עץ דקה... אחחח...

maybesure

New member
בלוי

הופעה של "מיומנה", אם טרם הייתם או הופעות ב"בית חיים אחרים" או ה"מיילסטון" בשוני בבנימינה

למעלה