האם הפחם של היום שונה מהפחם של פעם?
כן - אני יודע, שאלה מפגרת. אבל אני זוכר בבירור, שבכל המנגלים שעשינו במשפחה בילדותי (נניח שנות ה-90 המוקדמות), תמיד כשהמנגל בער, היתה תורנות בינינו הילדים - לעמוד ליד המנגל עם אקדח מים, וכל פעם שהיתה נדלקת אש בגחלים (לא להבה מזדמת ומסכנה), לתת כמה שפריצים טובים. עכשיו אני מוצא את עצמי, כל נגלה או שתיים, כשאין בשר על הרשת, מערבב את הגיחלים, כמה ניפנופים טובים, ובחזרה לנגלה הבאה. אין להבה, אין כלום ! מבחינת בשר, אני יודע שבשר מאוד שומני (מי אמר צלעות כבש?) מדליק הרבה אש, אבל בילדותי, רוב מה שאכלנו היה דווקא עוף, נקניקיות, כבדים וקבבים מעפנים קפואים (להבדיל מהיום שיש גם סטייקים לבנים ועוד דברים טובים) אני מסתמש בפחמים רגילים, לא אלה מהפחם הדחוס. מישהו עוד שם לב לתופעה? או שזה סתם אני שחי בסרט? אודי
כן - אני יודע, שאלה מפגרת. אבל אני זוכר בבירור, שבכל המנגלים שעשינו במשפחה בילדותי (נניח שנות ה-90 המוקדמות), תמיד כשהמנגל בער, היתה תורנות בינינו הילדים - לעמוד ליד המנגל עם אקדח מים, וכל פעם שהיתה נדלקת אש בגחלים (לא להבה מזדמת ומסכנה), לתת כמה שפריצים טובים. עכשיו אני מוצא את עצמי, כל נגלה או שתיים, כשאין בשר על הרשת, מערבב את הגיחלים, כמה ניפנופים טובים, ובחזרה לנגלה הבאה. אין להבה, אין כלום ! מבחינת בשר, אני יודע שבשר מאוד שומני (מי אמר צלעות כבש?) מדליק הרבה אש, אבל בילדותי, רוב מה שאכלנו היה דווקא עוף, נקניקיות, כבדים וקבבים מעפנים קפואים (להבדיל מהיום שיש גם סטייקים לבנים ועוד דברים טובים) אני מסתמש בפחמים רגילים, לא אלה מהפחם הדחוס. מישהו עוד שם לב לתופעה? או שזה סתם אני שחי בסרט? אודי