עפרונית מהודרת
New member
האם הפכתי לצמחונית? ../images/Emo12.gif
שלום רב. אני בת 35, ונמצאת כרגע בשבוע 17 להריון ראשון
מאז ומתמיד אני מקפידה על תזונה ואורח חיים בריא. מאז תחילת ההריון, די איבדתי שליטה על התזונה שלי. עד עכשיו סבלתי מבחילות רבות (אם כי ללא הקאות). ציפיתי שהן כבר ייגמרו בשלב זה, אבל הן לא נגמרו -- רק פחתו. ובינתיים שמתי לב שפיתחתי סלידה מהמוני מאכלים. חומר שקראתי על התמודדות עם בחילות בהריון הרחיק ממני עוד מזונות. כך שעד עכשיו אני נמנעת ממזונות שמנים, מזונות מתובלים, מזונות חומציים, מזונות מייצרי גאזים ועוד. בתכלס מה שאני אוכלת זה: הרבה פחמימות (לחם, ביסקוויטים, פסטה..), קצת פירות וירקות (סלט לארוחת צהריים, מלון / אבטיח לארוחת ערב), וקצת דגים (טונה מעושנת בסלט). כמו כן יש לי כבר שנים אי סבילות ללקטוז, ובכל זאת אני מוצאת את עצמי נמשכת להמונים מאכלי חלב (בתוספת כמוסות לקטאז). מה שהכי מפתיע אותי הוא... שפיתחתי סלידה מעוף! מבשר בקר אני נמנעת מאז ומתמיד, בגלל הכולסטרול. במקום זה תמיד אכלתי עוף, ובעיקר חזה עוף. עכשיו אני לא יכולה לגעת בזה! רק מהריח של עוף אני מקבלת בחילה. לאכול את זה? אין מה לדבר! בקיצור, הפכתי בעל כורחי לצמחונית lacto-uovo. רציתי לשאול: האם זה צפוי לעבור מעצמו באיזשהו שלב בהריון? (האם זה תוצאה של הבחילות?) או שעליי לקבל את זה שהפכתי לצמחונית, וללמוד להתאים לכך את התזונה? תודה!
שלום רב. אני בת 35, ונמצאת כרגע בשבוע 17 להריון ראשון