האם הפסטרמה של יחיעם לא מעובדת?..

תגדירי


נו..מעובדים
עם חומרים משמרים
הגלוטומט הזה
כל מה שאומרים לא לאכול יותר מפעם בחודש
 

Kליקוש

New member
לצערי ,כאחד שאוהב נקניקיות בשר אכותיות

נקניקים וכו.
אין נקניקייה מסחרית שהיא לא מעובדת.
חובה חומרים משמרים ,כיצד תחזיק מעמד , חומרי טעם ורייח ,
חומרים שמייצבים צורה וכו.
הכי טוב...תתקשרי אליהם תשאלי אם יכולים לשלוח לך התחייבות בכתב שאין ...תראי תגובות
בהצלחה
 

רוני1955

Active member
תזכורת: נפט זה גם חומר טבעי.

זה שהם כותבים שהכל חומרים טבעיים, זה לא אומר שזה לא מעובד או ללא חומרים משמרים (טבעיים...).
 
בוקר טוב ,בהחלט מעובד ,הרי זאת תעשיה

הם בטח לא מכינים פסטרמה כמו בבית.
מאיר כרמיאל
 
השאלה היא אם היא הרע במיעוטו

עד עכשיו הילד היה לוקח לבית הספר כריך עם פסטרמה פעמיים בשבוע
להכין בבית לא כדאי לי כי רק הוא אוכל
והרוב יזרק
 

yair_bar

New member
מנהל
אני לא בטוח שמהפורום תגיע תשובה מוסמכת

בנוגע לבריאות של מותגי הפסטרמה השונים.
&nbsp
יש פה הרבה משחקים של שיווק ומיתוג שאנחנו לא באמת יודעים מה עומד מאחוריהם ואין לנו את הכלים לשפוט אותם במדדים אמיתיים
&nbsp
&nbsp
 

TCHM

New member
בכל הפסטרמות/נקניקים/נקניקיות למיניהן יש חומרים...

לשמירה על צבע, שימור, טעמים סינתטיים ועוד וכולם לא בריאים.
בכל הכוונה לכולם בלי יוצא מהכלל, ולא להאמין למה שכתוב על
האריזות "טבעי" וכו' כי טבעי זה רק בהכנה ביתית, אין בעיה להכין
בקלות ולחלק בהתאם לצריכה, להקפיא ולהפשיר כשצריך.
האם זה מסוכן לבריאות? לא בטוח, אלא אם כן צורכים את זה כל
יום ובכל הארוחות...מסוכן יותר לחצות את הכביש או לאכול ירקות
ופירות מרוססים.
לדעתי הפאניקה מיותרת...לצרוך הכל במידה.
 

TCHM

New member
ממליץ על המתכון של מוטי בר און...

מוטי בראון איש יקר ובשלן מצוין.
כאן.

בעוד כשבועיים יעלה אתר המתכונים שלי ושם תוכל למצוא הכל.
 

Maldini Girl

New member
אני רק שאלה- אם אני מכינה פסטרמה בבית

מה הדרך הכי טובה לשמור אותה, וכמה זמן היא נשמרת ?
 

רוני1955

Active member
אני הקפאתי.

חתכתי לחתיכות, בגודל כזה שכל חתיכה שתופשר תיאכל לפני שתתקלקל. שמרתי כל אחת בנפרד, והוצאתי לפי צריכה.
 
למעלה