האם הפסיקו לייבא לישראל רסק -עגבניות MUTTI

ויוי 25

Well-known member
מישהו יודע לעדכן ,באיזה רשת -מזון ניתן להשיג רסק -עגבניות MUTTI ?
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב, גם הקטשופ של יכין נעדר כבר תקופה.
זה גם מוצר מיובא. החלפתי אותו ברסק עגבניות (היום קוראים לזה רוטב עגבניות) זה גם יותר בריא.
 

xyxy210

Well-known member
אגב, גם הקטשופ של יכין נעדר כבר תקופה.
זה גם מוצר מיובא. החלפתי אותו ברסק עגבניות (היום קוראים לזה רוטב עגבניות) זה גם יותר בריא.
קוראים לזה "רוטב עגבניות" כי מוסיפים סוכר. [החוק אוסר לקרוא למוצר הזה "רכז עגבניות"].
רכז עגבניות הוא מוצר שעשוי רק מעגבניות בריכוז מוצקים 22 בריקס. [שרובם סוכר פירות - פרוקטוז] . [BX - צא ולמד מה משמעות המילה בריקס.....].
החוק אוסר לקרוא למוצרים "רכז עגבניות" אם הוסיפו להם סוכר. [בכדי להגדיל את ריכוז המוצקים].
לכן, החברות הגדולות מוסיפות סוכר וקוראות למוצר הסופי "רוטב עגבניות".
חברה שמכבדת עצמה רשאית לקרוא למוצר "רכז עגבניות בתוספת סוכר".
לכן - רכז עגבניות - בריא יותר מרוטב עגבניות
 
נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
קוראים לזה "רוטב עגבניות" כי מוסיפים סוכר. [החוק אוסר לקרוא למוצר הזה "רכז עגבניות"].
רכז עגבניות הוא מוצר שעשוי רק מעגבניות בריכוז מוצקים 22 בריקס. [שרובם סוכר פירות - פרוקטוז] . [BX - צא ולמד מה משמעות המילה בריקס.....].
החוק אוסר לקרוא למוצרים "רכז עגבניות" אם הוסיפו להם סוכר. [בכדי להגדיל את ריכוז המוצקים].
לכן, החברות הגדולות מוסיפות סוכר וקוראות למוצר הסופי "רוטב עגבניות".
חברה שמכבדת עצמה רשאית לקרוא למוצר "רכז עגבניות בתוספת סוכר".
לכן - רכז עגבניות - בריא יותר מרוטב עגבניות
קשקשת דברים לא רלוונטים. תמיד הוסיפו לרסק עגבניות סוכר. וזה שהוסיפו לו סוכר לא הופך אותו לרוטב עגבניות. אפילו שזה מה שהחליטו לרשום שם.
ולא תמצא היום רסק עגבניות ללא סוכר.
 

xyxy210

Well-known member
קשקשת דברים לא רלוונטים.
אתה גם חרטטן, וגרוע יותר, אין לך מושג על מה שאתה כותב.
תמיד הוסיפו לרסק עגבניות סוכר.
מניין לך ? עבדת במיפעל לייצור רכז עגבניות ?
וזה שהוסיפו לו סוכר לא הופך אותו לרוטב עגבניות.
מאחר ואסור לקרוא לו "רכז עגבניות" היצרנים בחרו בשם הזה בכדי לעקוף את האיסור החוקי.
נכון להיום רק המפעל ב"גן שמואל" [קיבוצניקים שמאלנים] מיצרים רכז עגבניות 22BX [ללא תוספת סוכר]. הוא מיוצר ונארז באריזות אספטיות [שאינן מצריכות איכסון בקירור עמוק] ומיועדות רק לייצוא.
אפילו שזה מה שהחליטו לרשום שם.
ולא תמצא היום רסק עגבניות ללא סוכר.
ברכז עגבניות יש פרוקטוז, שזה סוכר טבעי של העגבניה, ולא סוכר שהוסף.
אתה תאכל רק רוטב עגבניות כי ביביסטים לא ראויים למאכלים איכותיים....:)
 
נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה גם חרטטן, וגרוע יותר, אין לך מושג על מה שאתה כותב.

מניין לך ? עבדת במיפעל לייצור רכז עגבניות ?

מאחר ואסור לקרוא לו "רכז עגבניות" היצרנים בחרו בשם הזה בכדי לעקוף את האיסור החוקי.
נכון להיום רק המפעל ב"גן שמואל" [קיבוצניקים שמאלנים] מיצרים רכז עגבניות 22BX [ללא תוספת סוכר]. הוא מיוצר ונארז באריזות אספטיות [שאינן מצריכות איכסון בקירור עמוק] ומיועדות רק לייצוא.

ברסק עגבניות יש פרוקטוז, שזה סוכר טבעי של העגבניה, ולא סוכר שהוסף.
אתה תאכל רק רוטב עגבניות כי ביביסטים לא ראויים למאכלים איכותיים....:)
אתה קשקשן חסר תקנה.

כן, קניתי המון שנים רסק עגבניות ותמיד היה בו סוכר.

וזה שכותבים היום על רסק עגבניות שזה רוטב עגבניות, רק בגלל שהוסיפו שם סוכר, זאת הטעיה צרכנית חמורה.
כי המוצר הזה הוא בהחלט לא רוטב עגבניות.
 

xyxy210

Well-known member
אתה קשקשן חסר תקנה.

כן, קניתי המון שנים רסק עגבניות ותמיד היה בו סוכר.

וזה שכותבים היום על רסק עגבניות שזה רוטב עגבניות, רק בגלל שהוסיפו שם סוכר, זאת הטעיה צרכנית חמורה.
כי המוצר הזה הוא בהחלט לא רוטב עגבניות.
כנראה שצריך להסביר לך יותר לאט.
נעשה ניסיו אחרון.
רכז עגבניות , תתרכז במילה רכז.
הוא מוצר שעשוי אך ורק מעגבניות ללא שום תוספות !!. לא סוכר ולא בטיח.
נכון להיום רק המפעל ב"גן שמואל" מייצר רכז עגבניות, בד"כ בריכוז 22BX או 28BX.
כדאי לך לנסות להבין איך מיצרים את הרכז הזה ואולי תבין את ההבדל בין המוצר הזה שהוא מוצר טבעי ללא תוספות. [בהצלחה]
"רוטב עגבניות" הוא מכבסת מילים למוצר שהוסף לו סוכר לבן. וזאת למה ?
כי מרכזים את מיץ העגבניות לריכוז נמוך יותר ומרוויחים גם חיסכון באנרגיה וגם נשארים יותר יותר נוזלים [מים].
בכדי להגיע לבריקס המתאים , למשל 22BX מגדילים את ריכוז המוצקים על ידי הוספת סוכר לבן.
למוצר כזה החוק אוסר לקרוא "רכז עגבניות" , אז היצרנים התפשרו וקראו לו "רוטב עגבניות". ההגונים שבהם קראו למוצר "רסק עגבניות, בתוספת סוכר."
כולי תיקווה שהבנת.
שיהיה לך בתיאבון.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
כנראה שצריך להסביר לך יותר לאט.
נעשה ניסיו אחרון.
רכז עגבניות , תתרכז במילה רכז.
הוא מוצר שעשוי אך ורק מעגבניות ללא שום תוספות !!. לא סוכר ולא בטיח.
נכון להיום רק המפעל ב"גן שמואל" מייצר רכז עגבניות, בד"כ בריכוז 22BX או 28BX.
כדאי לך לנסות להבין איך מיצרים את הרכז הזה ואולי תבין את ההבדל בין המוצר הזה שהוא מוצר טבעי ללא תוספות. [בהצלחה]
"רוטב עגבניות" הוא מכבסת מילים למוצר שהוסף לו סוכר לבן. וזאת למה ?
כי מרכזים את מיץ העגבניות לריכוז נמוך יותר ומרוויחים גם חיסכון באנרגיה וגם נשארים יותר יותר נוזלים [מים].
בכדי להגיע לבריקס המתאים , למשל 22BX מגדילים את ריכוז המוצקים על ידי הוספת סוכר לבן.
למוצר כזה החוק אוסר לקרוא "רכז עגבניות" , אז היצרנים התפשרו וקראו לו "רוטב עגבניות". ההגונים שבהם קראו למוצר "רסק עגבניות, בתוספת סוכר."
כולי תיקווה שהבנת.
שיהיה לך בתיאבון.
תבין אתה משהו.
תקרא כמה אחוז סוכר יש שם. לדעתי זה זניח. מי שמבשל רוטב עגבניות גם ככה מוסיף סוכר. גם אם לרסק כבר היה סוכר, כי האחוז שם ממש זניח ולא יוסיף שום מתיקות לרוטב.

ומי שמצפה שהמוצר הספציפי הזה שקנה יהיה רוטב עגבניות ולא רסק עגבניות, כנראה נולד אתמול.

ונכון, החוק הדפוק גרם לדבר הדבילי הזה.
היה צריך לקרוא למוצר רסק עגבניות, בתוספת סוכר.

אגב, אתה מכיר מוצר מזון היום שמוכן לאכילה שלא מכיל תוספת סוכר?
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב

MUTTI​

אהבתי את המיץ עגבניות שלהם בבקבוק הזכוכית. ממש טעים.
אבל יום אחד ראיתי שגם לקרפור יש מוצר דומה והוא יותר זול. אז קניתי אותו. זאת היתה טעות . כי זה לא כמו בפסטה. המוצר של קרפור היה עם טעם גרוע.
 

dory30

Well-known member
אני מוצא את זה ברמי לוי וגם בטיב טעם. רק לפני שבוע קניתי.
 

ויוי 25

Well-known member
הבשורה הטובה היא ש,,
רסק -העגבניות MUTTI המעולה ,שנמכר בשפופרות ,ולא בקופסא,
הוא שוב חזר למדפים השבוע, (כנראה שהתעכב היבוא מאיטליה בגלל צימצום הטיסות.)
 
למעלה