קוראים לזה "רוטב עגבניות" כי מוסיפים סוכר. [החוק אוסר לקרוא למוצר הזה "רכז עגבניות"].אגב, גם הקטשופ של יכין נעדר כבר תקופה.
זה גם מוצר מיובא. החלפתי אותו ברסק עגבניות (היום קוראים לזה רוטב עגבניות) זה גם יותר בריא.
קשקשת דברים לא רלוונטים. תמיד הוסיפו לרסק עגבניות סוכר. וזה שהוסיפו לו סוכר לא הופך אותו לרוטב עגבניות. אפילו שזה מה שהחליטו לרשום שם.קוראים לזה "רוטב עגבניות" כי מוסיפים סוכר. [החוק אוסר לקרוא למוצר הזה "רכז עגבניות"].
רכז עגבניות הוא מוצר שעשוי רק מעגבניות בריכוז מוצקים 22 בריקס. [שרובם סוכר פירות - פרוקטוז] . [BX - צא ולמד מה משמעות המילה בריקס.....].
החוק אוסר לקרוא למוצרים "רכז עגבניות" אם הוסיפו להם סוכר. [בכדי להגדיל את ריכוז המוצקים].
לכן, החברות הגדולות מוסיפות סוכר וקוראות למוצר הסופי "רוטב עגבניות".
חברה שמכבדת עצמה רשאית לקרוא למוצר "רכז עגבניות בתוספת סוכר".
לכן - רכז עגבניות - בריא יותר מרוטב עגבניות
אתה גם חרטטן, וגרוע יותר, אין לך מושג על מה שאתה כותב.קשקשת דברים לא רלוונטים.
מניין לך ? עבדת במיפעל לייצור רכז עגבניות ?תמיד הוסיפו לרסק עגבניות סוכר.
מאחר ואסור לקרוא לו "רכז עגבניות" היצרנים בחרו בשם הזה בכדי לעקוף את האיסור החוקי.וזה שהוסיפו לו סוכר לא הופך אותו לרוטב עגבניות.
ברכז עגבניות יש פרוקטוז, שזה סוכר טבעי של העגבניה, ולא סוכר שהוסף.אפילו שזה מה שהחליטו לרשום שם.
ולא תמצא היום רסק עגבניות ללא סוכר.
אתה קשקשן חסר תקנה.אתה גם חרטטן, וגרוע יותר, אין לך מושג על מה שאתה כותב.
מניין לך ? עבדת במיפעל לייצור רכז עגבניות ?
מאחר ואסור לקרוא לו "רכז עגבניות" היצרנים בחרו בשם הזה בכדי לעקוף את האיסור החוקי.
נכון להיום רק המפעל ב"גן שמואל" [קיבוצניקים שמאלנים] מיצרים רכז עגבניות 22BX [ללא תוספת סוכר]. הוא מיוצר ונארז באריזות אספטיות [שאינן מצריכות איכסון בקירור עמוק] ומיועדות רק לייצוא.
ברסק עגבניות יש פרוקטוז, שזה סוכר טבעי של העגבניה, ולא סוכר שהוסף.
אתה תאכל רק רוטב עגבניות כי ביביסטים לא ראויים למאכלים איכותיים....
כנראה שצריך להסביר לך יותר לאט.אתה קשקשן חסר תקנה.
כן, קניתי המון שנים רסק עגבניות ותמיד היה בו סוכר.
וזה שכותבים היום על רסק עגבניות שזה רוטב עגבניות, רק בגלל שהוסיפו שם סוכר, זאת הטעיה צרכנית חמורה.
כי המוצר הזה הוא בהחלט לא רוטב עגבניות.
תבין אתה משהו.כנראה שצריך להסביר לך יותר לאט.
נעשה ניסיו אחרון.
רכז עגבניות , תתרכז במילה רכז.
הוא מוצר שעשוי אך ורק מעגבניות ללא שום תוספות !!. לא סוכר ולא בטיח.
נכון להיום רק המפעל ב"גן שמואל" מייצר רכז עגבניות, בד"כ בריכוז 22BX או 28BX.
כדאי לך לנסות להבין איך מיצרים את הרכז הזה ואולי תבין את ההבדל בין המוצר הזה שהוא מוצר טבעי ללא תוספות. [בהצלחה]
"רוטב עגבניות" הוא מכבסת מילים למוצר שהוסף לו סוכר לבן. וזאת למה ?
כי מרכזים את מיץ העגבניות לריכוז נמוך יותר ומרוויחים גם חיסכון באנרגיה וגם נשארים יותר יותר נוזלים [מים].
בכדי להגיע לבריקס המתאים , למשל 22BX מגדילים את ריכוז המוצקים על ידי הוספת סוכר לבן.
למוצר כזה החוק אוסר לקרוא "רכז עגבניות" , אז היצרנים התפשרו וקראו לו "רוטב עגבניות". ההגונים שבהם קראו למוצר "רסק עגבניות, בתוספת סוכר."
כולי תיקווה שהבנת.
שיהיה לך בתיאבון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.