האם הפספוסים של האלופה

האם הפספוסים של האלופה../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

שודרו כבר או ישודרו ביום ראשון הזה

הערב - אחרי החדשות - מתיחת האלופה

אל תפספסו! עופר שכטר ויהודה לוי הולכים מכות במתיחה שתדברו עליה כל השבוע (לפחות). כוכבי הטלנובלה "האלופה", רבים ומתלהטים סביב ענייני כבוד ואגו. לירז צ'רכי, עדי הימלבלוי ומיכל גבריאלוב מנסות להציל את הסדרה, רגע לפני שיהודה ועופר מתפטרים... יהיה גדול. באחריות. חוצמזה - לא לשכוח - הערב אנחנו פותחים את קווי ההצבעה לקולות ול- SMSים שלכם לקראת גמר "העובד המצטיין" שישודר ב- 7.5 (עוד שבועיים). בסוף התוכנית נקרין את תקצירי ארבע המתיחות שעלו לגמר ואתם מוזמנים להתחיל לתת ב- SMS. אחרי התוכנית, ארבעת הזוגות שעלו לגמר יגיעו לאירוח בבלוג של תפוז נתראה הערב

../images/Emo201.gif חבל שזה ככה! לא?

לא יודעת אבל אותי אישית זה סוג של משעשע מהול במאכזב לראות אנשים כאלה רבים ואפילו מרשים לעצמם ללכת מכות בגלל פרסום בלבד.. חבר'ה אתם לא מצלמים ביחד כל יום וחיי םאחד עם השני במשך חצי שנה עכשיו?!? ובכל זאת זה נראה לכם הגיוני.. fuck you all

mazi7

New member
עפר תעשה לי ילד!

עפר כפרה עליך נשמתי אתה הכל בשבילי אתה אהבת חיי אין אחת שאוהבת אותך יותר מימני יאלה צ'או!

רק להיות בטוחה שהבנתי

עופר ויהודה עובדים על מיכל גבריאלוב (או איך שלא קוראים לה) נכון? כי לפי מה שראיתי באתר ולא ראיתי את המתיחה כולה המכות שם בניהם ממש אבל ממש לא נראות אמיתיות!! במיוחד ה"כפה" אלק שיהודה נתן לו אני לא מבינה הם לא אמורים להיות שחקנים?

למעלה