האם הפעם אשלח את ההודעה?

האם הפעם אשלח את ההודעה?

נראה אם יהיה לי אומץ...
לא יודעת מה קורה לי. אפילו לספר קשה לי. כאילו שזה יעשה משהו...

אז...
כבר תקופה ארוכה (כל יום הוא נצח) אני רוצה לשתף את חברותי למסע, הבנות הנפלאות שנמצאות כאן בפורום (ובאובדן...)
לשתף, לחוש הבנה, לקבל עידוד... להתבשם עוד קצת באופן אישי עם המשהו הכל כך מיוחד שיש כאן!

טוב,
אני בשבוע 9
הריון 8
בבית (מתוודה) 3 ילדים בריאים ומקסימים
ואני אחרי 4 הפלות רצופות
האחרונה לפני שנה וחצי.
ההריון הגיע אחרי יותר משנה של ניסיונות להיכנס להריון, מה שלא קרה לי מעולם... ואחרי חצי שנה של מעקבי ביוץ מייגעים, בדיקות דם ואולטרסאונד.

מקווה להיות שייכת הרבה זמן עד הסוף הטוב...

הידד!

מודיםומבקשים, היי ברוכה בצל קורתנו החמימה, לעוד 7 חודשים ארוכים וידיים מלאות בסוף המסע הארוךךךך. אני כל כך שמחה שהגעת אלינו.

שירהד1

Member
מנהל
איזה יופי לראות אותך פה

מאחלת לך מכל ליבי שההריון הזה יסתיים במועדו בידיים מלאות ובלב שמח.
אני כמובן זוכרת אותך היטב. האם המליצו טיפול אמפירי כלשהו, או שלא? (לא שואלת חלילה בשביל להלחיץ. אני לא לקחתי כלום, כי לא מאמינה בטיפולים הללו, אבל מעניין אותי מה אמרו לך ומה ייעצו לך).

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

תודה ענקית לכולכן!!

אני כ"כ זקוקה לתמיכה הזאת....... ומרוב פחדים ולחצים וחלומות ביעותיים אפילו לספר חששתי.

שירה,
אני מטופלת בטווח רחב.... כמעט כל מה שתעלי על הדעת....
מלבד ה IVIG שהחלטנו ללכת על הריון בלעדיו. גם כרפ אמר שלפי מחקרים שלו מומלץ אחרי 5 הפלות ולא המליץ לנו כרגע (גם הבדיקה שהוא שולח לעשות וקשורה לעניין תקינה אצלנו). לא יודעת מה נעשה אם, מקווה ומייחלת שלא נגיע למצב שיצריך החלטה כזאת!
להבדיל ממך, אני לא תולה את סיבת ההפלות שלנו בבייציות פגומות כי אני צעירה. ההפלות ב 4 השנים האחרונות ואני כעת בת 30.
דעתי/הרגשתי שיש משהו אצלי שהרפואה עדין לא מספיק חכמה כדי לעלות עליו...
למשל, יודעים על מספר גורמי קרישה. אצלי הם תקינים. יתכן מאוד שיש פקטורים נוספים שכרגע לא מודעים להם, לכן שווה בעיני לקבל טיפול אמפירי שיכסה....
ימים יגידו...

ושוב תודה לכולכן!

שירהד1

Member
מנהל
אני לגמרי מבינה אותך-

מחזיקה אצבעות להריון תקין שיסתיים בידיים מלאות. אמן.
תמשיכי לכתוב לנו, לעדכן ולשתף במה שבא לך.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

למעלה