האם הפעם בנסון יסיים קרב ללא מחלוקות?

האם הפעם בנסון יסיים קרב ללא מחלוקות?

בשבת הקרובה יפגשו אלוף העולם של ה-UFC במשקל קל בנסון "Smooth" הנדרסון והטוען לכתר נייט דיאז בקרב שהדרך הטובה ביותר לתאר אותו הוא הקדוש VS השטן.

רוצים לדעת למה? בלוג ה-MMA השבוע חופר בקרביו של האלוף הנוכחי.

באותה ההזדמנות, מי שעדיין לא צפה בפרק האחרון של MMA HEAVYWEIGHTS שמסקר את UFC ON FOX 5 שבא עלינו לטובה... שיצפה!!
ולא לשכוח את תחרות הניחושים נושאת הפרסים: 500 ש"ח לקניה בפייטוור או אימוני BJJ ב-TEAM LEIBOVICH.
כל שעליכם לעשות זה להיכנס לקבוצת הפייסבוק של התכנית ולתת את התחזיות שלכם לאירוע הקרוב וכמובן, לשתף את התכנית :)

קריאה וצפיה מהנים.

מרקו בי

New member
אני לא רואה אותו מפסיד

הדיאזים נכנסים ללוחמים לראש וזה מביא להם ניצחונות, יש להם יכולות אגרוף מצוינות וbjj מצוין. אבל בנסון פשוט רגוע אני לא רואה את דיאז נכנס לו לראש, הוא יוריד את דיאז לקרקע ויקטוש אותו 5 סיבובים, הדיאזים בדרך כלל חסרי אויר אחרי 2 סיבובים, זה קרב של 5 סיבובים, אם דיאז לא מסיים אותו ב- 3 הראשונים או לא גונב את שלושת הסיבובים הראשונים הסיכוי שלו לנצח קלוש. הימור שלי בנסון בהחלטה.

Ori L88

New member
דיאזים חסרי אוויר אחרי 2 סיבובים?

לניק דיאז היו שני קרבות של 5 סיבובים , נגד קונדיט הסיבוב החמישי היה הכי טוב שלו , נגד נונס הוא לא הראה שום סימני עייפות.
נגד בי ג'יי פן , הסיבוב השלישי היה הכי טוב שלו שוב.
בקשר לנייט אותו סיפור , נגד דונלד סרוני הסיבוב השלישי המשיך את הדומיננטיות של כל הקרב , שום סימני עייפות.
נגד דונג בWW למרות שהפסיד את שני הראשונים , הוא ניצח את השלישי.
סיים גם את מרכוס דיוויס בסיבוב השלישי.

באמת שלא הבנתי מאיפה הבאת את זה , שהדיאזים חסרי אוויר אחרי 2 סיבובים. יש להם כושר יוצא מהכלל והם לא מפסיקים להכתיב את הקצב לא משנה איזה סיבוב זה , זה שלבנסון הנדרסון יש כושר מעולה גם כן , לא קשור לדיון. אבל לדיאזים אין שום בעיה של קארדיו , להפך.

moriarty

New member
צודק

כמה שאני שונא את האחים דיאז, הם מציגים דוגמה חיובית בתחום הקארדיו.

למעלה