האם הפרוייקט החדש תקוע

glitter8

New member
האם הפרוייקט החדש תקוע../images/Emo35.gif

ומה לדעתכם ההשפעה של הטוקבקים? מהתגובות שראיתי וששמעתי ב 48 שעות האחרונות, זה לא סוד שהפרוייקט ספג הרבה ביקורת. מלבד זאת שהאלפים הראשונים נתרמו על ידי ברוזה וחבריו הקרובים, ביממה האחרונה התרומות עומדות על דולרים בודדים. מה אתם אומרים? האם האלבום יצא לפועל? האם מישהו ירים את הכפפה? אולי עדיף לעשות מופע התרמה?

SHANILIROY

New member
דעתי ...

תמיד יהיו אנשים ידברו לכאן או לכאן , סה"כ עברו 48 שעות מתחילת הפרוייקט , עם הפרסום והראיונות שדיויד עושה , אני בטוחה שהפרוייקט יצליח , וגם עם לא ...מה שחשוב שהאלבום יצא בכל מקרה וזה מה שחשוב לנו המוזיקה . אני מתכונת לתרום ברגע שימסרו לי את מס הכרטיס ... קדימה בואו נהיה שגרירים טובים , פרסמו בפייסבוק ,בטוויטר את הפרוייקט

YulaShpil

New member
מהכתבה ב-ynet עולה כי

דויד מאוד נלהב מהרעיון, גם של הפרויקט ושיתוף הקהל בו, וגם מהרעיון להוציא אלבום שהוא כולו חומרים שלו, מלים ולחנים. ועוד נאמר שם שגם אם הוא לא יספיק לאסוף את כל הסכום בזמן, הוא ינסה למצוא דרך להוציא את האלבום לאור.

SHANILIROY

New member
הסכום נכון לעכשיו עומד על

$10,050 התקדם יפה ביום ,כרגע עומד על 84 תומכים ,ויש עוד 60 יום לפרוייקט .

glitter8

New member
צריך בממוצע כמעט 1000 דולר ליום

אני מאמינה שעם פרסום טוב בארה"ב וספרד אפשר להגיע לזה בלי בעיה.

בטי369

New member
10,000$ ב3 ימים...

..זה מתחיל להתגשם.. כולי התרגשות
יש מצב שבקרוב קרוב נשמע כולנו שירים חדשים בעברית שהם כל כולם פרי יצירתו של אישנו....

davidaltman

New member
הכל יפה

השמש זורחת ציפורים מצייצות ,אך למה בתרומות להרים דיסק ןאנמם אני מעריץ נלהב של דיוויד ובשבילו אני יעשה הכל . עניין איסוף התרומות נראה לי שונה ומוזר שבת מקסימה אלטמן דוד

בטי369

New member
אכן יום נפלא..

..כנראה שאין ממש דרך אחרת ל"הרים" תאלבום החדש..(שזה כשלעצמו קצת עצוב..אבל זה ענין אחר) ובכלל למה לא. אם אפשר לעזור אז למה לא הרי כולנו נרכוש את הדיסק החדש וגם נחרוש עליו ואולי אפילו ניתן אותו מתנה לחבר וברור שנהנה לראות קטעים מהעשיה שלו האינטרנט אז למה לא לשלם בעבור זה כבר עכשיו..ואם על הדרך זה גם יעזור לנו להחזיק יצירה שהיא כולה דיויד אז כבר יש לנו רווח נוסף.. לא חייבים להשתתף וגם לא חייבים להשתגע בגובה ה"תרומה". חוץ מזה שלא נכנסים לכיס של אפאחד ולא מודדים את אהבה ליצירה של אישנו בגובה ה"תרומה"...(אם בכלל) שימשיכו הציפורים לצייץ מעל כולנו.. שבת נפלאה..

SHANILIROY

New member
../images/Emo45.gif

אני סומכת על דיויד ועל ההפקה שיצליחו להרים את הפרוייקט , מבחינתנו המעריצים והתומכים של דיויד זה לא ממש משנה מאיפה הכסף העיקר שיצא הדיסק . אני מסכימה עם בטי שלא מודדים אף אחד , מי שרוצה יתמוך , סה"כ הפגנת סולידריות עם דיויד . אני שמחה שהנושא הזה עורר דיון , וכמו כל דיון טוב , לא כולם חייבים להסכים ! שבת שלום לכולם

glitter8

New member
הפרוייקט אולי קצת תקוע...אבל...

הפורום סוף סוף קם לתחיה
ברוכים השבים

ghahamov

New member
קצב הפרוייקט

אני לא חושב שהפרוייקט תקוע טבעי שה"באזז" סביב הפרוייקט בתחילתו איראי למירב הכסף שנאסף. העבודה הקשה עכשיו היא להמשיך את היח"צ באינטרנט כדי לגייס את הכסף. בקשר לאם צורת גיוס הכסף הזו היא בקשת "נדבה" מהציבור, אני נזכר בראיון שנתן דייויד לתוכנית צינור לילה (שמתי קישור לראיון הזה פה בפורום). הוא אמר שזה לא משנה מבחינתו אם הוא הולך לבקש את הכסף מחברת תקליטים או מהציבור - הוא צריך לבקש את הכסף ממישהו כדי שיוכל ליצור. זו אולי דרך לא שגרתית, פורצת דרך אפילו בנוף הישראלי. בטח לאומנים בסדר גודל של דייויד. אם זה הפרוייקט הזה יצליח, האלבום יצליח לאחר מכן וזה ישאיר יותר מזומנים בכיס של דייויד, זה רק טוב. אני לא יודע איך 63,000$ מספיקים להפקת אלבום (כולל קידום וכו'). זה נשמע לי ממש קצת כסף. אני בהחלט אתרום של שלי לאלבום. היה לי פעם חלום שאני משלם לדייויד כסף כדי שיונתן גפן יכתוב ודייויד ילחין וישיר אותו - שיר לאישה ש (כבר לא) איתי. אז אולי זאת תרומה דומה רק הרבה יותר קטנה :) בהצלחה

SHANILIROY

New member
../images/Emo45.gif

ואיזה נחמד מה שכתבת על החלום ...גם לי יש חלום כזה !

glitter8

New member
אני משערת שלקראת הסוף יהיה עוד באזז

בינתיים יש עוד חודשיים, אז אנשים רדומים אבל בשבוע-שבועיים אחרונים, אם עד אז לא יתאסף כל הסכום, אז אני משערת שהם ישווקו יותר חזק את העיניין..

למעלה