האם הפרעות חרדה

mazal4

New member
האם הפרעות חרדה

מצביעות על מחלת נפש ואיך יודעים אם יש הפרעות חרדה במה זה מתבטא

sh kk

New member
אני לא יודעת,

אם יש קשר למחלות נפש, אבל אאמיני לי שאם את באמת חרדה לא ניתן לפספס את זה, כל אחד מאיתנו סובל מחרדתו אחרות, יש חרדה חברתית, יש פחד קהל, יש קלסטרופובים -פחד ממקומות סגורים, יש את ההפך, יש חרדות נטישה וכו... למה את חושבת שאת סובלת מחרדה או מה הביא אותך לשאול את השאלה? ודרך אגב ברוכה הבאה לביתינו

mazal4

New member
האמת יש לי חרדת נטישה

אבל מצדי, פוחדת למות ולהשאיר את ילדי לבד, חושבת שלא הסתדרו בלעדי כשהייתי תינוקת ננטשתי (מסיבה מוצדקת) ע"י האמא הביולוגית וגדלתי במוסד אולי בגלל זה קיים אצלי חרדת הנטישה.

מזל שאת פה ../images/Emo24.gif

עצוב להנטש, גם אם מסיבות מצודקות, ולהאלץ לגדול במוסד. אני רק יכולה לתאר לעצמי מה עבר עלייך כילדה. בוודאי שחרדה נטישה קשור לזה. בוודאי שכילדה שגדלה בלי אמא, את מבינה היטב את חשיבותך לילדייך ופוחדת פי כמה להשאיר אותם לבד, לגדול בלעדייך. עצוב לי הספור שלך והמציאות שהיתה מנת חלקך.
קודם כל שולחת לך
, בוכה איתך ומחזקת אותך בהתמודדות שלך
האם חרדות הן מחלת נפש? מה את שואלת בעצם? האם את יכולה לתפקד גם כאמא שחשה חרדה לפעמים או שאולי, חס וחלילה מחלת נפש תיקח אותך מהילדים? כל אחד מרגיש חרד לפעמים. ברמות מסוימות של חרדה, זה מוגדר כהפרעת חרדה. כשמדברים על מחלת נפש, בדרך כלל מתכוונים להפרעות חמורות יותר, בהם האדם מאבד את השפוט התקין שלו ואת הקשר למציאות. לא נראה לי שזה המקרה שאת מדברת עליו. את מוזמנת להיתמך פה ככל שתרצי. אני מאחלת לך שתמשיכי להתמודד בהצלחה עם העבר וההווה והעתיד שבפנייך, להתגבר על משקעי העבר, להיות האמא הטובה שהילדים שלך צריכים.

mazal4

New member
גילה תודה לך

באמת חיזקת אותי, חשוב לי לספר על החיים שלי כדי לא להיות לבד עם הסיפור אציין שכן היתה לי אמא שגידלה אותי כמשפחה אומנת אבל בגיל יותר בוגר

גם אנחנו קצת ../images/Emo141.gif

גם אנחנו קצת כמו משפחה אומנת לילדים גדולים, שכבר עומדים על הרגליים וכבר עזבו את הבית אבל נזקקים מדי פעם לחזור לבקר, להרים את הרגליים על השולחן, להחזיק כוס שוקו חם, לספר מה קורה ואיך הם מסתדרים בחוץ, לזכות באוזן קשבת ובחבוק לפני שיוצאים שוב החוצה, לחיים. את מוזמנת

../images/Emo23.gifאהבתי...

אני ואחותי נוהגות לפעמים לצחוק על הענין שאנחנו יתומות שמחפשות משפחה אומנות ואני מרגישה שזה בדיוק כך מצאתי כאן משפחה אומנות אחת כזאת שתקבל אותי בכל מקרה, לא תשפוט אותי, לא תפחד ממני, בשבילי המקום הזה לא אגזים ואומר הצלה, אני פשוט יכולה להניח את הראש ולהירגע. ולך חמודה עצוב מאוד מה שכתבת ואני מבינה אותך לי אין חרדת נטישה אבל הורי נפטרו בגיל מאוד צעיר ואני מכירה את ההרגשה היום אני משתדלת לתת לילדי כל כך הרבה חום ואהבה שלעולם לא ירגישו חוסר. חיזקי ואימצי

mazal4

New member
נחמד למצוא אנשים טובים

באמצע הדרך ובעיקר תומכים

למעלה