האם הצבא יכול לשנות את הסיבה פטור שלי ?

abbarulz

New member
האם הצבא יכול לשנות את הסיבה פטור שלי ?

בפעם האחרונה שנכנסתי לקיוסק האישי שלי (לפני חודשיים) היה כתוב שיש לי פטור בריאותי אבל אתמול היה לי ראיון אישי דרך טלפון והמראיין אמר לי שאני אשרת רק שנה אחת ונתן לי את הטלפון של האחראי למתנדבים הנפשים ולמתנדבים הבריאותים שרוצים ללכת לקב"ן חוץ מזה חיל המודיען לא התקשר אלי למרות שיש לי נתונים טובים (קב"א 55 ודפ"ר 80). הסיבה שבגללה אני מתנדבת היא בריאות נטו עד כמה שאני יודעת.אז מה קורה פה

hillator

New member
כמה דברים

1. אני לא יודעת מה הבעיות הרפואיות שלך אבל יש מחלות נרולוגיות שונות שצה"ל בחר להגדיר כמחלות נפש. 2. רשום מספר סעיף רפואי , סיומת של כל סעיף רפואי של מתנדב נגמרת 7 כלומר זה פרופיל 21. לא אמורים לזהות משהו במראה הפרופיל שמעיד שזה סעיף נפשי. בגדול מי שלא רופא או אין לו את ספר הפרופילים הרפואי לא יכול לדעת אם לבן אדם יש פרופיל 45 על בעיה אוטופדית, בעית ראיה או בעיה נפשית. 3. מה הכוונה ראיון טלפוני? מי עשה לך ראיון טלפוני? באיזה הליך את בהתנדבות? חיל מודיעין לא אמור לפנות אליך לפני שמאשרים התנדבות. 4. במידה ואכן נכון ונעשתה טעות(בצה"ל מספיק שאיזשהי מישהי סימנה וי במקום הלא נכון) אם הם יסרבו לשנות את זה תפני לנציב קבילות היחילים תראי שיש לך בעיה רפואית נטו ותוך שעתיים זה יסודר. הכי חשוב להירגע :) וברוכה הבאה

יוסי 19901

New member
שמעי ככה

אני מציע שדברי איתי בפייס למה זה ארוך ואמרתי את זה לעוד אחד מפה כי אני עברתי על בשרי דברים לא פשוטים מול המערכת הגדולה של צה"ל ואני יסביר לך בדיוק מה זה אומר בעיה נפשית ולא מחלה נפשית לתיקונך הילה

למעלה