האם הציפייה למשהו...מקלקלת את בואו?

formula4

New member
האם הציפייה למשהו...מקלקלת את בואו?

אתן דוגמא...למשל בפגישת היכרות עם בחורה...שמתי לב שכאשר אני מצפה לטלפון ממנה...זה פשוט לא קורה...יש משהו בדבר הזה שנקרא ציפייה שמרחיק דברים? ועוד שאלה...אני בן 32 וכל הזמן חושב על זוגיות. רוצה את זה כמו לא יודע מה...אני לא מכוער (ואני אובייקטיבי), אין לי מום ואני סבבה של בחור. ובכל זאת, כאשר אני נפגש עם מישהי שמוצאת חן בעיניי, אני מרגיש שאני לא לחוץ ובעל ביטחון אך עמוק בפנים ,נראה לי שאני מפחד שהיא לא תרצה...כל פעם שזה קורה לי...הבחורה פשוט לא מעוניינת.בחורות שאני לא רוצה...דווקא כן רוצות מאוד...מה יהיה???

ע ו פ ר ה

New member
פורמולה4 ברוך הבא.

השאלה הראשונה שעולה לי: האם אתה חושב הרבה על כך שאין לך זוגיות? אם כן, שחרר את המחשבה הזו. כשהיא מופיעה הפוך אותה ל: אני בדרך לזוגיות נהדרת. קח את מה שכתבת פה והפוך את הכל למשפטים חיוביים. הפוך את זה לחזון שלך. אמור תודה ליקום על הזוגיות הנהדרת שלך. יש אנשים שמאמינים שהציפיה למשהו מקלקלת את בואו, אבל הם לא עובדים לפי שיטת הסוד. אנחנו מאמינים ההפך ועוזרים לזה לצאת לפועל. תוכל לקרוא פה שרשורים רבים בנושא זוגיות, אולי הם יתנו לך נקודת מבט חדשה. מאחלת לך בהצלחה. באהבה עופרה

לדעתי זה להיפך...

את בטוחה בקשר למה שאת אומרת? לפי מה שהבנתי- החשיבה שלך פשוט מתקיימת. ככה שאם הוא ישאיר את הזוגיות/ הטלפון או כל דבר אחר בגדר ציפייה, זה פשוט יישאר ציפיה (זה תמיד יישאר בעתיד וירחיק את ההתגשמות). אם הוא יעבור לניסוחים בלשון הווה ההתגשמות תגיע...

ע ו פ ר ה

New member
היי בדידות

אני בטוחה במה שאני אומרת, כי כך אני נוהגת. כשהייתי עסוקה לחשוב כמה חסר לי, היה לי חסר. כשהייתי עסוקה בלהודות על מה שיש (גם אם לפעמים זה היה שייך לעתיד) והייתי עסוקה בלשמוח ולהנות עם מה שיש, אז היה. והחזון שלי, גם אם הוא בראש וגם אם הוא כתוב, מנוסח במשפטים חיוביים. באהבה עופרה

רותי 11

New member
formula4 היקר

לא באמת הציפייה מרחיקה אלא הספקות שבאות איתה, לכן מומלץ כאשר רוצים משהו ליצור אותו במחשבה או מעשית ולשחרר את התוצאה לא להתעסק עם זה, כי זה מה שבעצם דוחה את העניין, לדוגמא האם היא תבוא או לא? מה יקרה אם היא תבוא וכמו שאתה יודע עולות המון תהיות המון ספקות שרק מרחיקות.

ידיב

New member
במקום לחשוב א

אני לא מכוער,תחשוב רק אני יפה, בלי לחשוב על מכוער, או על בעל מום,תחשוב רק אני סבבה. תמחק לגמרי מהראש,את המחשבות השליליות. הכח שלך זה במחשבה. שיהיה לך בהצלחה.

formula4

New member
תודה לכל המגיבים

אנסה את זה, את כל מה שאמרתם...מקווה מאוד שיצליח... דיברתי ע חבר שלי אתמול והוא אמר לי אותו דבר...הרגשת הנזקקות שמלווה בחוסר ביטחון האם הבחורה תסכים או לא...חוסמת את המטרה. אמר לי שאם לא יהיה אכפת לי אם זה יבוא או לא...הזרימה תהיה הרבה יותר טובה...השאלה היא איך לעזאזל אפשרי הדבר שלא יהיה אכפת לי הדבר שהוא בין הדברים החשובים לי ביותר...

ידיב

New member
אתה תמיד יכול להכנס לפורום ל

לי הפורום מאוד עוזר,ונותן לי כלים נהדרים, להתמודדות אם קשיים,למדתי להפוך את הקשה,לאתגר. שיהיה לך חג שמח.

למעלה