האם הקביעה שהצגת בפורום של

dida80

New member
האם הקביעה שהצגת בפורום של

בעלי ADHD לגבי זכויות ייחויות היא בעלת ממשות או הועלתה כהשערה? אל מי ניתן לפנות כדי לברר בסניף החיפאי למשל? כמי שלא למדה משפטים ומוסדות אלו נחשבים עויינים כלפיה אשמח לדעת אם יש גורם סימפטילברר עימו את הנושא?

על איזו קביעה באופן ספציפי את שואלת

הצגתי באופן כללי את הפורום וכתבתי שיתכן ויש לכם עניין בידיעה שהוא קיים. לא התכוונתי לקבוע דבר אחר. אני מתנצל אם הובנתי אחרת

dida80

New member
לדעתי אין כל זכות ייחודית עבורנו.

אבל שוב אני שואלת כיצד ניתן לברר את הנושא מבלי לעשות מעצמי צחוק.ADHD אינה נכות סה"כ.

התופעה כשלעצמה איננה בגדר נכות

אני אומר זאת בזהירות ובערבון מוגבל, כיוון שאינני מומחה בתחום זה! יש מקום לשאול איש מקצוע בתחום.

בעיית ADHD בהחלט בעיה קשה ביותר

לעיתים,קשה עוד יותר כי איננה מוכרת עדין ע"י המל"ל שמתנער. אנשים שיש להם הפרעות קשב וריכוז, אינם יכולים לעיתים לעבוד עקב חוסר יכולת ריכוז שאין להם שליטה עליו. יש בינהם שרוחצים ידים כל היום והופכים להיות צרכנים של חומרי ניקוי במאות שקלים שאין להם. רבים מביניהם אינם יכולים לצערי לעבוד. אינם מקבלים קצבה, כתוצאה נשארים תלויים בעמותות למניהן שמספקות להם צרכים בסיסיים בלבד. מן הדין לעשות סדר בנושא ולהחיל אל הפרעת הקשב בסעיפי המל"ל לטובת אותם אנשים שבאמת אינם יכולים לתפקד ויש להם מסמכים רפואיים שמעידים על ההפרעה.

למעלה