האם הקדוש אכן איש זאב?

miyamoto

New member
האם הקדוש אכן איש זאב?

במהלך הסיור בגן הזואולוגי בבאר שבע ביום שבת התרחש מאורע המעמיד את מערכת האמונות שלנו בסימן שאלה ומטיל ספק אף בליבי לגבי זהותו ומהותו האמיתית של הקדוש. הקדוש התקרב לתצוגת הזאבים,כשעמד מולם,הזאבים כולם הפסיקו להביט במבקרים האחרים ונעצו בו את מבטיהם. הקדוש חייך,ומול עיננו התרחש אחד הדברים הכי משונים שראינו אי פעם,שלושת הזאבים פלטו יבבות פחד כשחייך אליהם ונמלטו עם זנבותיהם בין רגליהם האחוריות אל מאחורי קיר בתצוגה!הקדוש לא דיבר ולא עשה שום תנועה מפחידה ! ! ! סך הכל הוא חייך !!! הסצינה נראתה כלקוחה מסרט אימה,המבקרים האחרים הביטו בו המומים ! ישנם מספר עדים לתקרית,ולאף אחד אין הסבר !! בעבר הוא הזכיר את העובדה שהיה שייך לחבורת ליקאנטרופים בחו"ל....מה באמת הסיפור של הקדוש? האם באמת יש איש-זאב בפורום ואנחנו משתעשעים במחשבה שלא קיימים כוחות על טבעיים בעוד הוא ההוכחה הנצחת לקיומם ? !

בוקר טוב !!! רק עכשיו הבנת ?????????!!!!!!!!!

כל פעם שהוא בא למערה להתארח הכלבים תופסים ממנו מרחק ומיסתובבים עם הזנבות בין הרגלים-בלילות שהוא נשאר להתארח אף תן לא מעז לצאר מהמאורה שלו !!!! לקח לך הרבה זמן להבין...........מה חשבת? שהבנאדם סתם מיתעסק עם חיות? סתם מיתענין בקניבליזם????!!!!!!!!!!! ראית פעם את העינים שלו בליל ירח מלא? ליפני שהוא- "הולך לטייל ולעשן סיגריה בשטח"- וחוזר בבוקר מבסוט ועם דם קרוש על השפם ?????????!!!!!!!!!!

רסקול

New member
וולאייייי, קדוש

קדוש, הבטת להם ישר בעיניים והגדרת עצמך מייד כראש הלהקה. שובב שכמוך.

איזה הסתכל להם בעינים ?

אצלי בגבעות הם מריחים אותו מרחוק ומיסתתרים-אפילו לא מיתקרבים שיראה אותם !!!!!!!

רסקול

New member
נו, ב'מת...

אחרי שפעם אחת הסתכל ל'ם בעיניים, שחרר איזו נפיחה, חייך = הם/ן גכבר הבינו שזכר אלפא בסביבה. נראה לי שבעלי חיים יותר חכמים מבני אדם כשזה מגיע לזיהוי זכרי/נקבות אלפא.

סויה 1

New member
האם הקדוש הוא איש זאב ../images/Emo35.gif

יכול להיות. צרין קודם כל לבדוק את העובדות והנתונים שלפנינו ורק אחר כך לקבוע דיאגנוזה סופית. לפני כשבועיים טרם הכשתו של יקירינו,הוא סיפר כי היה חבר באגודת הליקנטרופים באירופה. קודם כל נבהיר לשאר הבורים ועמי הארצות את המושג "ליקנטרופיה". "ליקנטרופיה"-היא היכולת של האדם לעבור תהליך של שינוי צורה. "לייקוס"=זאב . "אנטרופוס"=אדם. אדם זאב הוא יצור מיתולוגי,אשר נעשה לאיש זאב כתוצאה מהטלת קללה ,או ע"י נשיכה של איש זאב אחר. סיפורים אודות אנשי זאב היו נפוצים בתרבויות אירופה ,והיא רווחה במיוחד בצרפת של המאה ה-16.נערכו משפטים רבים בשל כך, ואנשים הואשמו ברצח ובקניבליזם,נירדפו והוצאו להורג. אנשי הזאב היו הגירסה הגברית ל-מכשפות באותה תקופה. גברים ניתלו ונשרפו עבור פשעים שלכאורה בוצעו ע"י זאבים. אנשי הזאב הפחידו יותר מזאבים אמיתיים מכיוון שאי אפשר לחסל אותם ביריו ת רובה,והם לעולם לא יפלו למלכודת זאבים. מאמינים שהליקנטרופיה מדבקת,ואפשר להדבק בה ע"י אכילת מזון נגוע .מגע של דם בדם ועוד. סימני הזיהוי של הליקנטרופים: 1- עיניים נוצצות ובוהקות,ולעתים צבען ירוק עם צלליות שחורות. 2-הם ממעטים לישון. 3-גחליליות יוצאות מפיהם. 4-השיער שלהם מזדקר. 5אופורטוניסטיים-מנצלי הזדמנות.תוקפים את הקורבן כאשר הוא לבד.מרגיש עייף ונרדם. 6-הליקנטרופ חובב כבד אדם במיוחד. יש לזכור שהסיפורים על אנשי הזאב מגיעים מהתקופה ,בה היו הזאבים איום אמיתי,ואנשים מכל המעמדות החברתיים האמינו בהם. לסיכום: תשפטו אתם.הקדוש שהה בקרב הליקנטרופים באירופה לפני שנים יתכן והוא ננשך ע"י אחד מהם. עיניים- אינני יודעת מה צבען,אבל כבר נכתב כאן ע"י חבריו שהן זורחות באפילה. אינו ישן או ממעט לישון בלילה (עדויות שלו ושל חבריו) בחתימתו האישית-מבקש להפוך את ה-"קניבליזם" לחוקי. העיד על עצמו לא פעם על תשוקתו העזה לכבד אדם, כדי לתת אבחנה סופית.הייתי ממליצה על מספר בדיקות מעבדה. * cbc בדיקת דם כללית גנטית .(למציאת הגן הליקנטרופי) . *ct מוח. בדיקת ראייה ע"י רופא מומחה *בדיקת תפקודי כבד. *ביקור אצל הספר לאחר קבלת תוצאות המעבדה אולי נדע את האמת........

SINFULLY SEXY

New member
אוי סויה סויה...חשבתי אותך ליותר חכמה ../images/Emo7.gif../images/Emo31.gif

כאילו שמישהוא פה קונה את ההצגה המיסכנה שלך שאת לא זוכרת את צבע העייניים של הקדוש-לא יפה לשקר סויה'לה-אנחנו לא כל כך טיפשים
ואם את כל כך חכמה אז איך פיתאום שכחת שהעייניים שלו ירוקות לאור נרות-וחומות-ירוקות לאור השמש
|?!
ושכחת שהוא לא הלך לבית חולים אחרי ההכשה-וגם לא כשהיה חולה עם דלקת ריאות רוב החורף
הוא הישתעל כמו אחד שהולך למות אבל לא היה מוכן לשמוע על בדיקה אצל רופא
אוסנת ואני חשבנו שראינו הכל עד אותו לילה ביער בן-שמן
בדרך הוא ניראה גוסס-איך שיצא מהמכונית ביער כאילו חזר לחיים ! תיקראי מה שאוסנת ואני כתבנו ליפני כמה חודשים על הלילה ההוא
ומאמי-הוא לא רץ עם הליקנטרופים-הוא רץ בראש החבורה כפרה-הוא היה המנהיג-הוא נולד כזה-אני היצלחתי למצוא את האתר שבו זוכרים אותו-אולי אני לא צעירה וסקסית כמוך-אבל אני יסודית
יש גם תמונות ישנות שלו שם-ליפני שהשיער שלו הכסיף-אני לא יודעת מי זאת שלצידו בשתיים מהתמונות-אבל יש לה את הגוף הכי חטוב שראיתי אי פעם על מישהיא כל כך גבוה
יש לי תחושת בטן שזאת הייתה הנקבה הדומיננטית בחבורה ששלטה לצידו-ושניהם מצולמים שם ליד אופנוע מגניב שעל מיכל הדלק שלו מצוייר ראש מגניב של זאב חושף שיניים
תתחילי לחפש מאמי-ממני את לא תקבלי לעולם עזרה
ליל הסדר-זוכרת
לא שוכחת ולא סולחת
ואם כבר סויה'לה-את יודעת שזאבים לא סולחים
למה בדיוק את מלקקת לבארברי ליד בסיס הזנב
מכינה את עצמך ליום בו אנחנו נמשיך בדרך עם הקדוש ואת תישארי כאן לרשת את מקומו

כשזה בא ממך זה ממש.....

מה הבעיה שלך עם סויה ? קנאה לא תביא אותך רחוק-מכסימום תלקי באולקוס-לא חבל ? תשתי עוד כוס מים

סויה 1

New member
איך אפשר לוותר עלינו???!!!

אם הקדוש נשאר אצלינו גם החברים של ישארו,אני עדיין ממתינה לליידי בלדונה שתצטרף לחגיגה.

אנא אל תקחי זאת בצורה אישית מדי...

אך אפשר לוותר על רובכם בקלות.... את היית צריכה להכיר את קהילת הפורום הקודם שלנו-אם הוא עזב אותנו-הוא יטש גם אותכם בבוא היום-אל תשלי את עצמך-אין דבר בעולמנו שהוא יציב וקבוע ובלתי ניתן לשינוי.אנשים נולדים-ואנשים מתים,תרבויות קמות-ותרבויות קורסות,הכל בר חלוף !!! כולנו כאן אך אבק ברוח.עלי שלכת המוטלים על המדרכה בסתיו.החומר מתאפס מול הרוח-ואף היא סופה לגוועה ולחלוף. תקופה באה ותקופה הולכת-כמחזוריות העונות-כאפלה שתחליף את האור-כעצב המתגנב לתוכנו לאחר ליל אהבים-כדמעה שנספגת בכרית ומתיבשת ללא להותיר עקבות.אין מה לעשות,רק לנסות לשמוח על הרגעים הספורים של אושר במהלך המסע בשבילי הבדידות והכאב המכונה חיים.להנות מרגעים גנובים של עונג עילאי,ולחיות בידיעה שלא ישובו לעולם,ולא משנה כמה נתפלל על ברכיים מדממות-על רצפות אבן קרות ואדישות לשובם... תפילות לא נענות-לכאב אין גבולות ולבדידות אין אופק-איש לא שומע את צווחת המוות של הפרפר-את שירתו האחרונה והמופלאה של הברבור-את שירת המוות הנוצרת מצליל הצדפות המוטלות על החוף על ידי הגלים לעת ליל... כולנו בני-אלמוות-ללא יוצא מן הכלל-כולנו נעים ונדים בין החופים עליהם אנו מוטלים על ידי אוקיאנוס החיים-כולנו נמצאים במסע מתמיד:ישנם המחפשים משמעות-אחרים תשובות לשאלות פילוסופיות מהותיות וכבדות משקל-מחפשים להבין-מחפשים אהבה-קורטוב הבנה-שביבי אהדה...נולדנו מושלמים והחיים פגמו ועיוותו אותנו-נותר רק לחיות עם התוצאות ולנסות להפיק את המירב ממה שנותר.. השלימי עם עובדות אלו וחייך יהיו שלווים ומלאי משמעות יותר-כל כך הרבה בודהיסטים לא יכולים לטעות !!!

TAINTED SAINT

New member
אם כל אובד ומחפש תשובות בודהיסטי היה בני...

הרי שמזמן הייתי מתחיל בתהליך השתלטות על גיא בן-הינום והופכו לאתר תיירות מרכזי... פותח חברה חדשה "טיולי השאול"...כרטיסים בכיוון אחד לסיורים מודרכים בשבעת המדורים...הנחות לקבוצות מאורגנות...הדרכה מקצועית... בדיחה לא מוצלחת סויה....תעשי משהו בנוגע לחוש ההומור שלך...בסוף תטעני שרסקול ואני נשואים בנישואים ביגאמיים,ושמיאמוטו הוא בננו הבלתי חוקי...בקצב הנוכחי הפורום יהפוך ליחידה משפחתית מורחבת,ואז לאן נגיע
שאי ברכה ושפרי את חוש ההומור
TAINTED SAINT

למעלה