האם הקול הזה נשמע לכם מוכר...

veredgf

New member
האם הקול הזה נשמע לכם מוכר...

טוב, לא כל כך יודעת מי זוכר... ביליתי פה לפני זמן לא רב... אתמול פגשתי את איה ודרך אגב ציינתי שיש לי בלוג/יומן חדש... והיא אמרה שאני חייבת לפרסם... הסיבה שלא אמרתי שום דבר היא מפני שהוא באנגלית... כנראה שלא הרגשתי מספיק בבית בעברית. הוא גם יושב על האתר שלי והוא מבוסס על greymatter. הבלוג הוא הגיגי הפרטיים, יצירותי הפרטיות (צילומים, קולאג´ים, פונטים וכיוב´) וכן קישורים שנראים לי (של חברים וגם לא של חברים). אין לי מושג עד כמה הוא מעניין... אני יודעת שאני לפחות נהנית ממנו יותר ממה שנהניתי מהבלוגים האחרים שלי, ואולי זה מפני שחשפתי אותו לאנשים שעימם אני מרבה לבלות בבילוי האינטרנטי שלי. אנשים שמכירים את האהבות שלי... ואולי יש לכך חשיבות רבה... וזהו. שם הבלוג בעברית "כרגע" - באנגלית: At The Moment ותודה על הקריאה, ורד

ohad m

New member
אחלה עיצוב!

הייתי מציע לך רק להגדיל קצת את הגופן, ולשנות את הצבעים של הקישורים. זה לא מתאים לדעתי... אוהד

binba

New member
עברית או אנגלית...

אי אפשר לקרוא את זה כשהטקסט כל כך קטן וכל כך צפוף. אני אישת בד"כ מדלגת על אתרי תוכן שמאלצים אותי להתאמץ כדי לקרוא משהו, גם אם הם נראים מעולה. רותם

veredgf

New member
איך שיודעים כאן לעשות לי טוב...(לא)

טוב, אני מתנצלת מראש אבל אני לא מתכוונת לשנות את גודל הטקסט כי בעיני הוא קריא... וישנם אנשים שכן מסוגלים לקרוא... כנראה הכל עניין של רצון. אז אנא דלגו נא. אני אחיה. אבל חוץ מזה תודה. ורד

איה@

New member
ורד - אני נהנית../images/Emo70.gif

הבלוג שלך "עשיר" מאד בקישורים ובנושאים שמענינים אותי. ואני בטוחה שכל מי שמתעניין בתחום העיצוב - ימצא בו ענין רב. אהבתי את הצילומים שלך - הם מקסימים בעיני. שמחה לראות אותך כאן. ואנא עדכני אותנו - כשיהיו לך עידכונים מעניינים. (אני מכניסה אותך לרשימת הקישורים של הפורום)
איה.

למעלה