האם הרווקות המבוגרות מאושרות?

• פותח הנושא 2X2
  • פורסם בתאריך

2X2

New member
האם הרווקות המבוגרות מאושרות?../images/Emo80.gif

שלום .נושא שמדיר שינה מעיני . להיות רווקה בגיל 31 :האם זו מתנה מאלוהים או אסון אישי ?הרבה מאוד זמן אני שואלת את עצמי האם אני מאושרת? אני מביטה סביבי ורואה שאין כבר מקומות בילוי לגילי . ואני כבר מקיאה מלהסתובב עם החברות הנשואות שלי וילדיהם .ושלא לדבר על מקום העבודה - חושבים שאני בררנית .מזמן הפסיקו למצוא לי גבר להכיר .התחילו ללעוג לי וכל פעם סותמים לי הפה במשפט כמו : את צריכה ויטמין "ז" . רציתי לשמוע מנשים וגברים (חשובה לי גם דעתם של גברים ) בני גיל 28 ומעלה . מה אתם מרגישים עם המצב הנתון .איך אתם מתמודדים ? אולי אם אראה מה אחרים חושבים ומרגישים ....יהיה לי יותר קל . תודה

הייתי רווקה בת 30

והייתי מאוד מאושרת. היום יש לי בן זוג, וגם לא רע לי. לדעתי יש כל מיני מכל הסוגים. יש את הרווקות המאושרות, שנהנות מהחיים המרתקים לבד, ויש את הרווקות המתוסכלות שמתות לזוגיות ולא מוצאות. יש את הנשים שמאושרות במערכת יחסים, ויש את האומללות שאין להן אומץ או אפשרות טכנית לנתק אותה. כך שאפשר להיות מאושרים בכל מצב ואומללים בכל מצב. ד"א, להסתובב עם הילדים את ממש לא חייבת, לי אישית לא כיף עם ילדי האחרים. אפשר להיפגש כשהבעל נשאר עם הילדים, את לא הבייביסיטר...

Urik82

New member
This old man

That really doesn`t exist puts its nose to every hole he can find i mean menkind members bondat its name to every thing can note and not only

אורזמן

New member
תמיד יש מקומות בילוי

במקום העבודה פשוט מחפשים נושא שיחה . תבקשי מהם שלא יתערבו בחיים שלך . לא כולם מאושרים מהמצב שלהם באשר הם, נשואים, רווקים ו..... זה המצב שלך כרגע, תמצי אותו עד תום ועוד דבר, גיל 31 זה לא מ ב ו ג ר ת ! בידידות

Urik82

New member
I`m not 28+

But for woman it is really late time to have a baby! U have to hurry he u want to get a normal kid

אילו שטויות קיצוניות

יש הרבה נשים שמביאות ילדים (נורמליים) לראשונה גם בגילאי 35 ו - 40.

Urik82

New member
And there is a woman gave life

In age of 72. But do u want to take the risk? I don`t think so! I working in private clinic and i wha to tell u that most them half of the downs is from women in age of 35+

אתה יודע מה..

אני כבר רצה להתחתן! מה זה חשוב גבר מתאים או לא, אהבה, זוגיות טובה, העיקר שיהיה לי ילד לפני גיל 30!

מה קשור ישלד נורמלי?

זה נכון שבעבר היה יותר קשה להביא ילדים בגיל מאוחר, אבל עם ההתפתחות התחום הרפואה היום זה כבר לא כזו בעיה.

Urik82

New member
U may have a child but

Who can tell u it will have normal developing or it whil not be ill in some genetic problem u know that the chances grows in hundred of times with "not young" women

Urik82

New member
I`m not 28+

But for woman it is really late time to have a baby! U have to hurry he u want to get a normal kid

דנטל

New member
טוב, נראה לי שהחברים שלך הם הבעיה

איזה מין חברים מתנהגים ככה? לי יש רק רק חברים רווקים ואני מאושרת והם מאושרים. לא טוענת שכולם לא רוצים להתחתן כמוני, אבל הם לא מרגישים איזה לחץ ולרובם אפילו אין בן/בת זוג. יש אחת שכבר היתה נשואה 10 שנים והספיק לה לכל החיים. יש כמה שממש לא רוצים להתחתן כמוני. אין מי שילעג עלי. אין מי שיבוא לי להקיא ממנו. גם בחיים לא יוכלו להגיד לי שאני צריכה ויטמין ז' כי מזה לא חסר לאף אחד אצלנו. אפשר לחשוב שצריך בעל בשביל זה. גם לגבי מקומות בילוי אנחנו לא מוצאים בעיה. יש המון מקומות ואנחנו נחשבים לאנשים שמבלים המון יחסית. אגב, בשביל מקומות בילוי את יכולה לבדוק את פורום חיי לילה וקלאברים. תוכלי למצוא אותי שם ואת מנהל הפורום שהוא אחד מהחברים המדוברים.

niva99

New member
לשאלתך-האושר הוא עניין חמקמק.

יש לי חדשות גם הנשואות,האלמנות והגרושות לא תמיד מאושרות. אלה מה,על הרווקות מופעל לחץ חברתי להתחתן... ובמיוחד אם כל/רב חברותיך כבר נשואות אז ההשואה היא בלתי נמנעת. האושר אינו קשור למסגרת שבה את חיה אלא איך את עם עצמך ומה את משדרת לסביבתך. במאמר מוסגר לי הנישואין עשו רק טוב-אני מרגישה שהגעתי למנוחה ולנחלה. וזה לא שהכל ורוד ואין קשיים.

למעלה