האם השחצנות של יוסי תפיל אותו לדעתכם???

ingel

New member
האם השחצנות של יוסי תפיל אותו לדעתכם???

אם שמתם לב עד לפני שבועיים הפופולריות של יוסי הייתה חסרת מעצורים(גם מבחינת התקשורת).מאז שהוא קרא לעצמו מלך יש את התחושה שיוסי מאבד את הפופולריות שלו. יודעים מה עצוב שקופרמן הפקות בחרה להראות את:אני מלך ולא הראתה את מה שהוא אמר לפני.הוא אמר מופתע:מה כול כך אוהבים אותי בחוץ?אני בן 56 וכול כך אוהבים אותי?היה בזה חן מסוים שאדם שהוא לא הכי יפה או מושך גובר פעם אחר פעם על כוסיות (קרן)וחתיכים(ערן). עוד משהו:שימו לב שהוא כבר לא מתרגש להעלות להדחה כי הוא בטוח שמקומו בגמר אבל ההרגשה שלו זה כול כך ההרגשה של הצופים אבל האם ליוסי גם מותר לחשוב כך? אגב הרבה טוענים שגם לאון יהיה בגמר.חברים אני בטוח במיליון אחוז שבקרב ה-sms יוסי יאכל את לאון בלי מלח.

קופנגן

New member
אין ספק שיוסי בדיעה כבר שבועיים

ואני דווקא בצד שלו, מאד בצד שלו. כשהוא היה בשיא הפופולריות אמרתי שהבן אדם היחידי שיקח לו את המיליון הוא יוסי עצמו. אבל צריך להבין, להיות סגורים כל כך הרבה זמן במקום אחד, זה מטריף. אם בבית ספר או במקום עבודה מישהו מתרחק מכם , תחשבו כמה זה כואב ומעליב. אז תחשבו איך זה במקום בו אתה גר 24 שעות ביממה. זה חלק "מהניסוי" של האח הגדול. לראות איך אנשים מתנהגים למשך תקופה ארוכה. ברור שיהיו עליות ומורדות. יוסי היה בנסיקה היסטרית, ועכשיו זה קצת התאזן עם ירידה קלה. כל מה שהוא צריך לעשות זה לשמור על היתרון הגדול שהוא צבר. לא להשתולל , לא לקלל, לעקוץ בדרכים החינניות שלו. את שאר העבודה יעשו בשבילו שפרה וצבר וכל מי שיצטרף אליהם. כי עם כל הכבוד לגועל שהם חשים כשיוסי כביכול משאיר שתן בשירותים, הקהל יותר נגעל מכך שהם עושים זאת כל כך בפומביות ואל מול איש בן 56, בפומביות כזו. יוסי צריך לחזור לשיטה הישנה. הקהל משוגע אל אנדרדוגים. כל עוד תהיה אנדרדוג, אין לאף אחד סיכוי מולך תשאלו את נינט

BeN ShaDe

New member
אני לא חושב.

למרות שהראו את זה שיוסי קורא לעצמו "מלך" (והאמת , גם הראו את מה שאמרת שלא הראו) , הקהל עדיין אוהב ויאהב אותו וימשיך להצביע לו עד המיליון.

למעלה