האם השמאל חטף את האקדמיה והמדע?

StrengthHonor

New member
האם השמאל חטף את האקדמיה והמדע?

בקשר לחטיפת האקדמיה כשיוצאים "מחקרים" שחילי צהל גזענים כי הם לא עושים "פשעי מלחמה" בנשים פלסתינאיות אז אין ספק שהפן של מדעי השוםכלום כבר נחטף מזמן ועל זה תוכלו למצוא מידע בארגונים "פרופסורים למען ישראל חזקה" והפורום פה "אם תרצו" אלא הכוונה לחטיפה של מחקר מדעי מימון מחקרי מטעם ובכללי הנושן של "המדע שייך לנו וכדאי לאקדמיה מאוד לגבות את כל מה שאנחנו אומרים" בכל לא השמאל המדיני הישראלי הוא הנושא של המשפט אלא זה העולמי הכללי הרדיקלי יותר (לא השמאל מרכז) חשדות שלי: - סביבה ואנרגייה , אינקוויזיציה על כל מה שעלול לערער את הסיפורים של אל גור "מי שאומר שאנחנו טועים זה המפעלים הגדולים וחברות הנפט!!!1אחד" קידום חרא מבוסס רוח ושמש על חשבון אנרגייה גרעינית אמינה , גידול ביודלק (אתנול) על חשבון אוכל של בני אדם (מה שגורם לאינפלציה במחירי המזון בכל העולם והחמרת הרעב במדינות נזקקות) מחזור : עד כמה שזה נחמד למחזר דברים פשוטים כמו נייר בצורה שהיא יעילה כלכלית , הסביבתנים הנבערים יותר מקדמים קידום של מחזור כדי להקטין את מה שעוד 30 שנה יהיה יותר הגיוני כלכלית להשתמש בו במכרה(חיריה וכו', למי שלא הבין לא עוד 30 שנה לא נהייה מכוסים בערי זבל, זה שייך לסיפורי מד"ב או יותר נכון פנטאזיה גרועים) והם מעכבים זאת בעוד עשרות שנים וכמובן מזיקים לכלכלה בדרך. ואחרון חביב שאני יודע שלא קשור או משפיע על כלום אבל מפגר לאללה , שמעתי דעות של שמאלאנים שצריך להתרכז בכדור הארץ כי "אנחנו מלכלכים מספיק פה למה שנלכלך את הירח" .. -תזונה : קידום טבעונות וצמחונות , מדובר יותר בעיתונות הפופולארית שמוציאה מחקרים מההקשר לדוגמה לפני כמה זמן יצא לי לקרוא בכל עיתון גדול בארץ מחקר ש"צמחוניים חכמים יותר" כמובן שבשורות הקטנות היה כתוב שאין קשר לתזונה עצמה אבל אלה היו רק השורות הקטנות. -מחקר תאי גזע : אוקיי כמה שזה יפה וחשוב יש עם זה בעייה קטנה אני אסביר את זה ככה: ==>נוצרת אפשרות בתיאוריה להשיג את זה ואת זה מתאי גזע עובריים===> שמרנים מתנגדים===> ליברלים מתנגדים להתנגדות===>העניין מתפרסם===>פוליטיקאים משתמשים בו כדי להבחר(אני אממן מחקר בתאי גזע וכו')===> תקציבים עוברים מדברים חשובים באותה מידה או יותר לנושא הזה===>הרבה אנשים מקבלים פרנסה שלא מגיעה להם מספר דברים שכדאי למדינות שיש להם כסף לממן מחקר להשקיע בהם במקום נושא ה"נינט" הזה: 1. ננוטכנולוגיה- אסמבלר ראשוני 2. הצתה ע"י היתוך גרעיני 3. פוטוולטאיים 4. הדפסת איברים 5. סופרמוליכים בטמפ' חדר זה רק כמה דברים שעולים לי לראש , בכל אופן כמו שהם תופסים כל דבר (זה אגב מקור הכינוי שלהם moonbats בארה"ב) כמו התקשורת הפוליטיקה , האו"ם , האקדמיה וכו' וכו' שיחזירו לנו לפחות את המחקר.

antreprize

New member
אוקי, אמממ, מה לעזאזל הולך פה?

מישהו הבין מה זה רוצה להגיד?

antreprize

New member
אתה מוזמן להעסיק עורך שיערוך את הודעותיך

בצורה שתאפשר לאנשים רגילים להבין את מה שאתה רוצה להגיד.

תמיר1991

New member
הבנתי מה ניסית לכתוב, אבל אני לא יכול לרדת

לסוף דעתך ברמת עריכה כה נמוכה של ההודעה...

אז סיפור תאי הגזע הוא קונספירציה

שהשמאלנים תיכננו, כדי שהשמרנים יתנגדו, כדי שאנשים יקבלו פרנסה שלא מגיעה להם? והשמאלנים חיים בסרט של מדע בדיוני?

StrengthHonor

New member
איזה קונספירציה?

פשוט מצב מעפן. נ.ב קראתי את זה שוב ושוב ואני לא מבין מה הבעיות בעריכה מה לא הבנתם????

antreprize

New member
הבעיה עם מה שכתבת היא שזה

נשמע כמו סיפור מד"ב שהמציא ערס, אתה באמת מצפה שיתייחסו אל זה ברצינות?

למעלה