האם התחנה מנוהלת כמו קיוסק ???

batman

New member
האם התחנה מנוהלת כמו קיוסק ???

קצת הסטוריה- לפני כמה חודשים התקשרתי לתוכנית של ורדה. טילפנתי מיד עם תחילת התוכנית למספר הסלולרי 057 (להזכירכם, עלות שיחה גבוהה מאד לדקה) והמערכת שמה אותי על HOLD למשך , שימו לב, שעה ו53 דקות. למעשה עד שהתוכנית נגמרה. כבר שכחתי למה התקשרתי, רציתי לראות מתי מישהו שם יתעורר. תוך כדי המתנה שלחתי להם פקס זועם שאני עדיין ממתין. ורדה בעצמה התקשרה חזרה והשאירה לי הודעה "שעתיים המתנה?? CUT THE BULL". למה הודעה ??? כי עדיין הייתי על HOLD. למזלי יש לי את תדפיס השיחות ואישור מחברת הסלולר על השיחה ואורכה. נו טוב חשבתי, פאשלות קורות מדי פעם לא? זו בטח לא שיטה קבועה. למבחנים של השדרן ניגשתי סתם בשביל הכיף. יש לי עבודה טובה ולא נראה לי שהייתי מגיע לשלבים האחרונים, עניין של סטטיסטיקה. אבל מה כבר יש להפסיד? שעה שעתיים בבוקר ?? שום דבר. כל מי שהיה שם ראה את גודל הבזיון. קייטנת "כיף כף בום" במעלות תרשיחה מנוהלת בצורה יותר טובה. בשמונה בבוקר כבר היו כמאה חברה שבאו להבחן ואילו אנשי 103 בכלל נראו כאילו הם נפלו מהמיטה לפני שניה וחצי. אחרי תשע התחילו לטפטף צוותי חדשות זעירים שניסו בכוח לדלות תמונה אטרקטיבית , ללא הועיל. אחרי 12 (!!!)נכנסנו לאולם, גם כן בדילוג ממכלאה אחת לשניה, בצפיפות וחוסר סדר הולך וגובר. האם לבלאגן הזה התכוננתם במשך ימים? ציון באירגון : נכשל ובגדול. ועתה לחלק הכי יפה, למבחנים. קראתי עכשיו בפורום שיש כאלה שאולי עוד יקבלו תשובה חיובית ביום ראשון או שני. האם לא הצלחתם לעמוד גם בהתחייבות שפורסמה לגבי בדיקה והודעה תוך יומיים? אני לא מופתע. אני יוצא מתוך נקודת הנחה שלא עברתי כי נכון לרגע זה, לא הודיעו לי כלום. כאמור, זה לא אסון גדול כי עבודה, ברוך השם , יש לי. וגם משכורת לא רעה, רכב צמוד, טלפון, עניין ואופק קידום לא רע. אני תוהה מי כן עבר את המבחנים ( אולי הבן של לימור לבנת או הכוסית עם החולצה הוורודה שהתראינה לטלויזיה ובילבלה בין זכר ונקבה שוב ושוב.). אני עברתי לא מעט מבחני מיון בחיי, גם כאלה שהיו זהים למבחן של 103. בכל המבחנים דורגתי בין העשירון העליון למאיון העליון. בכל המבחנים קיבלתי חוות דעת שאיפשרה לי להתקבל ליחידה צבאית משובחת, שרות המדינה , אוניברסיטה ומקומות עבודה יוקרתיים. מעולם לא נאלצתי להבחן פעם שניה. הדבר היחידי שאני יכול להסיק לגבי המבחן הזה הוא ש: א. בגלל הקרבה לכוסית בחולצה הורודה, היתה לי צניחת איי קיו של 200%. ב. המבחן היה קשה. ג. המבחן היה קל אבל לבודקים הייתה צניחה של 200% באיי קיו. ד. שכמו הרבה דברים ב103FM , גם המבחן הזה היה תרגיל ביחסי ציבור, ניצול ציני של מאות הניגשים לבחינה וזלזול בהם. סמן בעיגול את התשובה הכי נכונה לדעתך. בין העונים נכונה יוגרל פרס יקר ערך. אני , את 103FM , נטשתי.

guy36

New member
לפחות יש אחד שאומר מה הוא חושב באמת

אני לא מסכים עם כל מה שאמרת אבל ישנם דברים נכונים מאד כמו: העברה ממכלאה אחת לשניה הזלזול בלוח הזמנים המוצהר ובמתמודדים אך יש לזכור באיזו מדינה אנו נמצאים בה הזלזול הוא חלק בלתי נפרד מחיי היום יום וכמובן ש ה ת נ צ ל ו ת אינה באה בחשבון!!! ואני כן עברתי

למעלה