האם התכנית לא מעייפת אותנו, כצופים, מידי פעם?

קאראט

New member
האם התכנית לא מעייפת אותנו, כצופים, מידי פעם?

לגבי, כשאני רואה את שי מצליח בתככנות שלו ולא נענש או לפחות ננזף ע"י ההפקה - אני מתעייפת. כשאני רואה את אשר שעשה כברת דרך בתכנית, שחגג את חגי ישראל הקשים ביותר ולפתע מדיח את עצמו - אני מתעייפת. כשאני רואה את כבודו של לאון נרמס ע"י שי ולא מנסה להדיח אותו - אני מתעייפת. מה איתכם?? האם גם לכם זה קורה??

shlomitgueta

New member
מרגישה כמעט כמוך פרט לאשר עליו אני כועסת

כי הוא תחמן לא קטן בכלל וצבוע גדול! צבר איכזב אותי ברמות כאשר בחר בונסה. לגבי איתי לא היתה לי בעיה כי הוא קצת ערמומי אבל ונסה??? הכי אמיתית שיש וכמובן שיותר מעינב. ושי גורם לי לא לצפות בתוכנית בעיקר כי ההפקה מגבה עליו בהכל!! וזה מרגיז אותי כשאני רואה איך ההפקה מצלמת רק את שפרה כשהיא שרה כדי להמאיס אותה עלינו הצופים אני מתחרפנת כיוון שהיא בהה"כ אדם מאוד מאוד מקסים אך עם הרבה מאוד בעיות פסיכולוגיות. כשאני שומעת את ארז טל ואסי עזר עובדים עלינו כל פעם מחדש ושוב רואה נפסל לשידור אני מכבה את הטלויזיה כשאני רואה את ההפקה מצנזרת את כל הרוע של רנין אני נשברת והנה מאתמול אני ממש בקושי צופה ורק מתעדכנת מדי פעם בפורום הזה שלדעתי נותר הכי נאמן ורק מחכה לקרוא איזו שהיא כתבה שבה יחליטו לפתע שמעכשיו כל שבוע כולם מועמדים להדחה ודי (מה שלא יקרה)

shlomitgueta

New member
התנהגות קיצונית כמעט בכל דבר:

לדעתי התנהגות קיצונית בכל דבר מעידה ונובעת מהפרעה פסיכולוגית. האמת לא צריך להיות כל כך חכם בשביל להבין שהיא כל כך סבלה בעברה והיא אף אמרה שהיא מיודעת עכשיו בדיוק לכל ה"שריטות" שלה ניתן לומר ש19 שנים היא לא הביעה את עצמה והרגישה כביכול את הכפיה הדתית היא לא הסכימה עם הדת, הוריה התגרשו כשהיתה בגיל 15 תמיד אמרה שהיא בעד שהורים יתגרשו ולא ישארו ביחד רק בשביל הילדים והיתה מעדיפה שהוריה יתגרשו עוד בגיל 10. לילד זה מאוד קשה לעבור חוויה כזו וזה מאוד משפיע על אישיותו וכאן כבר אני נכנסת לפסיכולוגיה של האישיות שימי לב ששפרה עושה כל דבר בקיצוניות ולאו דווקא בנושא הדת. הקיצוניות הזו נובעת מהחסך אצלה בלהביע את דעתה בנושאים מסויימים (שוב עינין הדת) האישיות היא בעצם מה שמאפשר ניבוי של מה שאדם יעשה במצב נתון כך שאם בהיותה ילדה היתה חייבת להסכים לכל דבר כי כך כתוב וזה נוגד את מחשבתה האישיות שלה מתגבשת עם קונפליקטים פנימיים והדרך היחידה שלה להתמודדות איתם היא ע"י מעשים קיצוניים. היא תמיד בקונפליקט המשפיע על ההתנהגות שלה ובמאבק בין כוח אחד שבה(הרצון להיות אינדיבידואל) לבין החברה. הרצון של שפרה בלהגשים ,לפתח את עצמה ובמימוש עצמי בא לידי ביטוי בקיצוניות

kren2

New member
ממתי הפכתם לפסיכולוגים?

והתחלתם לנתח את אישיותיה של שיפרה? אולי אתם רשומים בפנקס הפסיכולוגים?ואני לא יודעת... נכון ששפרה עברה הרבה חוויות קשות בחייה(כולל גיורשי הוריה וכפייה דתית) אבל מפה ועד ניתוחי האישיות..יש הבדל גדול..

kashat8

New member
קישקוש מקושקש

כל תגובה של שפרה היא הכי רצינית אינטיליגנטית ושקולה. היא הבחורה הכי חכמה שם. לא הבחנתי בשום תגובה קיצונית שלה.

נועה21

New member
כן. זה מעייף ומתסכל

כבר לא נותר לי חשק לראות את הפרק של מחר בגלל המחשבה שיש כאן אי צדק. אפשר לראות את זה על פי זה שהטלוויזיה אצלי כבר לא פתוחה על ערוץ 20. אפילו אתמול בלילה אחרי התוכנית לא טרחתי להעביר לערוץ 20

JasPoint

New member
גם אני מרגיש כמוכם, יש הרגשת מיאוס

גם מרוב המתמודדים וגם מדרך ההתנהלות של ההפקה. כולם ראו איך רנין ושי תיאמו הדחה, למה לא מענישים אותם? העיקר רנין אומרת שהיא אוהבת את עינב ובוחרת להדיח אותה. לא יותר הגיוני שהיא היתה בוחרת באשר? ברור שהיא בחרה בעינב בגלל שהיא תפסה את המקום של ערן בתור הכלבלב של שי. הראו לנו איך שי אומר שעינב מנסה לסכסך בינו לבין שפרה וצבר, למה לא הראו לצופים איך שי מסית את עינב ואשר נגד צבר כדי שידעו את האמת? למה לתת רושם שעינב שקרנית? התוכנית בערוץ 2 כ"כ לא משקפת את מה שקורה בבית. התחושה שלי היא שלא משנה מה המתמודדים יעשו, להפקה יש את התוכניות שלה בקשר למועמדים. זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות בריאליטי.

מייליי

New member
בהחלט מתישים אותי !!!.....

בעיקר ההפקה !! מתיש אותי כשאני צופה בתוכנית בוקר שישי אחד וכשיש משימה נועזת כמו באנג'י הם פוסלים לשידור דווקא כשמתחיל להיות מעניין
מתיש אותי לחכות ליום ראשון לראות את הבאנג'י המיוחל ולגלות ששיגרו את עינב והפסיקו באמצע כדי שנישאר שוב במתח ... כאילו לא חיכינו מספיק משישי עד ראשון
מתיש אותי שאני נאלצת לראות שעה את ונאסה ואיתיי במיטה ולהרגיש שהצלמים חושבים שהם צלמי נאשיונל ג'יאוגרפיק שמחכים שעות עד שתהיה פעילות בין הארייה ללביאה.... מתיש אותי שבאמצע שיחה מעניינת בין צבר לרנין המצלמה עוברת לפתע לחדר המיטות שם לא מתרחש דבר ... אולי פה ושם חולף איזה יתוש טורדני ...
שיי מתיש אותי עם השיחות ה"עמוקות" עם כל מי שמציק לו... מתרחק ממנו ....או לא לרוחו בכל צורה שהיא....(חופר מוח מקצועי ) מתיש ומרדים אותי לצפות בהם משועממים יושבים באפס מעשה ומתלוננים על שיעמום... ועוד ועוד... כנראה אני מאזוכיסטית ....

י ע ל י ש

New member
אוהו מעייף..

מעייף אותי איך כולם מסונוורים משי. כל השבוע אני מקווה שלמישהו יפול שם האסימון ואז רואים את הראשון שנותן שמות להדחה.. השני.. השלישי.. והקו כבר צפוי ומעייף... ועוד שבוע עם שפרה מזמזמת שירים מוזרים עם קול סקסי (אלק) ועוד שבוע שצבר מרגיש תמים ושנמאס לו לשבת בצד ובשקט ועוד שבוע שלרנין נמאס מצביעות, אבל זה לא מה שמונע ממנה להיות הכי צבועה שם בבית ועוד שבוע עם ליאון שלא מחדש כלום ועוד שבוע שונסה ואיתי מדברים על כוונות לסקס אבל בעצם בקושי צרפתית (הנשיקה) יש ועוד שבוע איתי חופר לכולם עם סיפורי לילה ולילה שלו ועוד שבוע שאשר אוהב את כולם ואוהב את הדת ועוד שבוע עינב ויוסי מועמדים להדחה ZZzzZZ

sweetdreams

New member
אתם לא לוקחים את זה קצת קשה מדי..?

זו תכנית טלוויזיה, היא לא אמורה לעייף כל אחד מכם. אם כל כך קשה לכם איתה, אז למה אתם רואים אותה?? ועוד מתעסקים איתה אח"כ כל היום?? באמת, התוכנית הזאת היא לא המציאות, והמתמודדים בה הם לא ילדים בני 4 מסכנים וחסרי אונים. זה משחק. נכון שיש בו לחץ, יש בו מתיחות. יש כאלו שנראים יותר אסטרטגיים ובטוחים בעצמם, וכאלה שנראים יותר רגישים ומתפרקים בקלות יחסית. אבל זה רק משחק! ותקשיבו למה שהמתמודדים עצמם אומרים - זה כולה משחק, זו לא המציאות, זה נמשך עוד חודש וחצי ואח"כ כולם חוזרים לחיים האמיתיים שלהם. וכל מה שקורה שם זה לא אמיתי וצריך לקחת שם הכל בעירבון מוגבל. אז תפסיקו להתעייף בשמם. הם מתעייפים אבל עוברים הלאה, אז תיישמו את זה גם אתם

למעלה