האם התרופות זהות???

Nice Guy

New member
האם התרופות זהות???

שלום רב, לאימי נרשמה התרופה "איביקסה", הרופאה המליצה על "איביקסה" המקורית ולא על ה"ממוקס" אולם בבית המרקחת הם מתעקשים על ה"ממוקס", אנא עיזרו לי, האם ה"איביקסה" זהה לחלוטין ל"ממוקס"? מניסיון של אחרים? אולי ה"ממוקס" משפיעה פחות טוב או יותר טוב? הרי היא גנריקה של ה"איביקסה", לא? אני אשמח לשמוע חוות דעת מניסיון של אנשים. תודה NICE GUY

פנטזי1

New member
שלום לך

אבי מקבל ממוקס במקום אביקסה, הוא בעבר קיבל גם את האביקסה ,אנחנו לא מרגישים בשום הבדל ביניהם ולמען האמת לא יודעים אם בכלל יש לתרופות האלה השפעה ,גם הרופאים לא יודעים .הרופאה שלנו המליצה לקחת אחת מהשתיים לדעתה המטרה של התרופה לשמר את היכולות של החולה שעדין קיימים.

Nice Guy

New member
שלום לך, לפי מה שאני רואה זה שזה

כן משפיע לטובה, אימי נמצאת בשלב יחסית מוקדם של המחלה, ורואים שיפור והיא אפילו לא הגיעה עדיין למינון המומלץ, אז יש תקווה שזה ישפר ולו במעט את המצב, אין תרופה למחלה ואין משהו שמחזיר אחורה (אם מכירים אולי כדאי לפרסם, לא?) אנחנו לא חיים באשליות ואולי כן, אבל בהחלט יש שיפור, בגלל זה מאוד חשוב לי לדעת אם האיביקסה היא טובה יותר. בכל אופן, תודה על תשובתך

פנטזי1

New member
יכול להיות שהתחלתם באמת את הטיפול

בשלב מוקדם ולכן רואים שיפור ,כי אם המטרה של התרופות היא לעכב את התפתחות המחלה הרי שמה שמתחילים מוקדם יותר זה יותר טוב.היום נותנים את האביקסה הרבה יותר מוקדם.אצלינו נתנו אותה רק אחרי כמה שנים שאבי קיבל אריספט,נתנו רק בשלב מתקדם יותר של המחלה אבל היום כבר נותנים אותה הרבה יותר מוקדם.נראה לי שמאוד קשה יהיה להגיע לתשובה מוחלטת מה יותר טוב ,עובדה שגם הרופאים לא יודעים,,ולכן לדעתי ,כדאי להמשיך במה שנראה שעושה טוב. בהצלחה

התרופה זהה

שלום רב, גם בעלי לוקח את האביקסה/ ממוקס שהיא זולה יותר מהמקורית אך זהה לה. אני מאחלת לאמא שלך שההשפעה תהיה מועילה לזמן רב. כל טוב, טובה

למעלה