האם ה"צעירים" באמת צעירים?
האם ידעתם ש-14 שנים מפרידות בין כריס ופול? ומה תגידו על זה שאוליביה מבוגרת כמעט בעשור מניל? ראול ובילי אולי מגלמים נערים מתבגרים אבל בחיים הם כבר בשנות ה-20! לא יודע מה אתכם, אבל לי היו כמה הפתעות ברשימת הגילאים האמיתיים של השחקנים ואתם מוזמנים לשפוט בעצמכם. הערה אחרונה: הגילאים נכונים לשנת 2000, כלומר לפרקים בהם אנו צופים כיום. למען האמת, לכולם צריך להוסיף כאן עוד ארבע שנים וקצת כדי לקבל את גילם האמיתי.
משפחת אבוט ג'רי דאגלאס (ג'ון) - 68 פיטר ברגמן (ג'ק) - 47 ג'ס וולטון (ג'יל) - 51 דון דיאמונט (בראד) - 38 איילין דיווידסון (אשלי) - 41
משפחת ניומן אריק בריידן (ויקטור) - 59 מלודי תומאס סקוט (ניקי) - 44 שרון קייס (שרון) - 29 קמרין גרימס (קאסי) - 10 הת'ר טום (ויקי) - 25 ג'ושוע מורו (ניק) - 25
משפחת ברבר-ווינטרס קריסטוף סיינט ג'ון (ניל) - 34 ויקטוריה ראוול (דרוסילה) - 40 טוניה לי וויליאמס (אוליביה) - 43 שמאר מור (מלקולם) - 30
צ'אנסלר, וויליאמס ומקניל ג'ין קופר (קת'רין) - 72 לורליי בל (כריס) - 32 דאג דיוודסיון (כריס) - 46 כריסטיאן לבלנק (מייקל) - 42 טרישה קאסט (נינה) - 42 סקוט ריבס (ריאן) - 34
טינז אשלי באשיום (מקנזי) - 17 דיוויד טום (בילי) - 22 דיוויד לאגו (ראול) - 21
האם ידעתם ש-14 שנים מפרידות בין כריס ופול? ומה תגידו על זה שאוליביה מבוגרת כמעט בעשור מניל? ראול ובילי אולי מגלמים נערים מתבגרים אבל בחיים הם כבר בשנות ה-20! לא יודע מה אתכם, אבל לי היו כמה הפתעות ברשימת הגילאים האמיתיים של השחקנים ואתם מוזמנים לשפוט בעצמכם. הערה אחרונה: הגילאים נכונים לשנת 2000, כלומר לפרקים בהם אנו צופים כיום. למען האמת, לכולם צריך להוסיף כאן עוד ארבע שנים וקצת כדי לקבל את גילם האמיתי.