האם ה"צעירים" באמת צעירים?

Dawn12

New member
האם ה"צעירים" באמת צעירים?

האם ידעתם ש-14 שנים מפרידות בין כריס ופול? ומה תגידו על זה שאוליביה מבוגרת כמעט בעשור מניל? ראול ובילי אולי מגלמים נערים מתבגרים אבל בחיים הם כבר בשנות ה-20! לא יודע מה אתכם, אבל לי היו כמה הפתעות ברשימת הגילאים האמיתיים של השחקנים ואתם מוזמנים לשפוט בעצמכם. הערה אחרונה: הגילאים נכונים לשנת 2000, כלומר לפרקים בהם אנו צופים כיום. למען האמת, לכולם צריך להוסיף כאן עוד ארבע שנים וקצת כדי לקבל את גילם האמיתי.
משפחת אבוט ג'רי דאגלאס (ג'ון) - 68 פיטר ברגמן (ג'ק) - 47 ג'ס וולטון (ג'יל) - 51 דון דיאמונט (בראד) - 38 איילין דיווידסון (אשלי) - 41
משפחת ניומן אריק בריידן (ויקטור) - 59 מלודי תומאס סקוט (ניקי) - 44 שרון קייס (שרון) - 29 קמרין גרימס (קאסי) - 10 הת'ר טום (ויקי) - 25 ג'ושוע מורו (ניק) - 25
משפחת ברבר-ווינטרס קריסטוף סיינט ג'ון (ניל) - 34 ויקטוריה ראוול (דרוסילה) - 40 טוניה לי וויליאמס (אוליביה) - 43 שמאר מור (מלקולם) - 30
צ'אנסלר, וויליאמס ומקניל ג'ין קופר (קת'רין) - 72 לורליי בל (כריס) - 32 דאג דיוודסיון (כריס) - 46 כריסטיאן לבלנק (מייקל) - 42 טרישה קאסט (נינה) - 42 סקוט ריבס (ריאן) - 34
טינז אשלי באשיום (מקנזי) - 17 דיוויד טום (בילי) - 22 דיוויד לאגו (ראול) - 21

KOBEMANIA

New member
הגעתי למסקנה אחת

הצעירים שמשחקים בסדרה הם באמת צעירים והמבוגרים לא באמת צעירים חחחחחחחחחח

ים כחול

New member
לא מתפלאה ... ../images/Emo13.gif

באמת אוליביה נראית כמו אחותו הקשישית של ניל ... ... פשששש פול איזה פנים צעירות ...כל הכבוד
.. שמעתי שפיליס בנה של נינה כבר בן 30 רק שמחלה נדירה ששמה אופרסבנת קטעה גדילתו ומאז הוא נראה משחק ללא הרף משחקי כדור ואוכל גלידות במסעדות יוקרתיות עם האמא...
... נו כבר מתי העולל יגדל למען השיים ???? פיטר ברגמן בטח בן 50 פלוס ונראה 35 בזכות הבלורית המתנפנפת ...טוב וגם הפנים המתוחות להפליא ... בן כמה ויקטור ... אני סקרנית ... בן 70 ??? אני למשל 36 ונראית 25

דרוסילה בת 40?!?

נינה בת 42? אוליביה בת 43? וואו, הרגת אותי... הן ממש לא נראות!!! ולחשוב שרק לפני כמה שנים דרוסילה הייתה דמות של TEEN בעצמה... היא הייתה כבר בת 30 פלוס!

b o t t e n

New member
זנ מילא.... מה שלא מובן לי זה הגיל

של הדמויות, בת כמה ויקי עכשיו, ובת כמה היא הייתה כשהתחתנה בראשונה
אשלי, היא תהיה אם חד הורים צעירה, צעירה+, זקנה-
וקריקט, מה הלחץ שלה מרי מההריון
הרי עד לא מזמן היא הייתה נערה פוחזת, כבר הפכה לבלה בשנים
תקנו אותי אם אני טועה, אבל הגיל זה הדמויות הוא דבר "נזיל" ביתר, לפי צרכי העלילה, לא

RAOLL1

New member
איזה שנה אנחנו בישראל

רציתי לדעת באיזה שנה נמצאים הפרקים בישראל?????.

למעלה