האם ה-palm tx עדיין מוגדר

triger11

New member
האם ה-palm tx עדיין מוגדר

כ"עתיר בעיות" או שאלו היו מחלות ילדות שנפתרו ?

triger11

New member
מצחיק

"מציע תמורה טובה מאד למחיר, למרות שמומלץ לבדוק גם את הפרטים הקטנים לפני רכישתו. (כרגע, 11-2005, זמן קצר לאחר יציאתו לשוק הישראלי, הוא עדיין עתיר בעיות)" מהאתר http://www.pdace.com

AYELET1

New member
לפני שננה ורבע... בחיתוליו...

למעשה הבעיות הללו נפתרו לגבי כל מכשירי ה-NVFS בדרך דומה. אז לא, הוא כבר ללא בעיות אלו. ואגב, נכתב כאן אבל אכתוב שוב: למכשירים עם הזכרון הנדיף, בצד החסרון שלהם (חסרון נדיף, אמרנו?
) היו גם יתרונות לא קטנים. ובכל זאת, ה-TX מכשיר חביב ויעיל, ואני נהנית ממנו מאד. הטראו , שהוא אחלה מכשיר, פחות טוב לטעמי (המאד מאד אישי.) בגלל המסך הקטן שלו. פחות נוח, פחות נראה, פחות נוח ניווט וגם לצפיה בסרטים. אבל בראש ובראשונה פשוט... קטן יותר (גם אם אינך צופה בסרטים או מנווט).

אני משתמש מרוצה מאד מ - TX.

יציב, יעיל, מהיר, יפה, מסך יפהפה, תקשורת אלחוטית מעולה העוזרת להעביר את זמן השרותים בשיטוט במשעולי האינטרנט, צפייה בסרטי סיינפלד (אגב, איילת, הדיסק ששלחת לי הגיע לסניף הדואר אליו אגש ביום ראשון בבוקר), ועוד ועוד ועוד.

cinargy

New member
להקפיד מאד על מה שמתקינים

בהתחלה היו לי המון בעיות עם ה-TX בגלל תוכנות ישנות/חדשות שלא תמכו כמו שצריך במכשיר. לאחר שהסרתי תוכנות בעייתיות המכשיר נהייה יציב בהרבה. לדעתי אחת הסיבות לשם הרע של המכשיר נעוצה בכך ששתיים מהתוכנות הכלולות בו אינן יציבות: תוכנת הגלישה ותוכנת האימייל. תוכנת האימייל נתקעת לעיתים קרובות ומי שמשתמש בה הרבה יקבל הרגשה שהמכשיר אינו יציב. יש גרסה חדשה יותר ויציבה בתשלום קטן (לא חינם) או תוכנות אימייל חלופיות. כמו כן שימוש בתוכנת RLOCK פתר לי חלק מבעיות היציבות. בקיצור, ישר מהקופסה יש בעיות יציבות, אבל הן לא קריטיות ומרביתן ניתנות לפיתרון די בקלות. חשוב לעשות גיבויים עם תוכנת NVBACKUP (חינם) לפני התקנת תוכנה חדשה, כך שאפשר יהיה בקלות לחזור אחורה אם יש חוסר יציבות. אני כיום משתמש במכשיר המון ובאופן יומיומי ולעיתים רחוקות נתקל בבעיות הנ"ל. קובי

למעלה