האם הCOWON D2+ יודע לקרוא קבצי MKV?

האם הCOWON D2+ יודע לקרוא קבצי MKV?

בלי קשר לHD. יש הרבה סרטים שהם בסיומת MKV והם לא HD. אמרו לי שקוראים לזה גם H.264. אני מעוניין לקנות נגן ר-ק של חברת COWON, וחשבתי על D2+ כבר הרבה זמן תודה.

המרה ל ?

והאם יש תוכנה שבאה עם הנגן ? ידוע לי על העניין שהוא מחייב המרה לרזולוצייה מסוימת. האם הוא גם צריך להחליף את הסיומת ? אם לא, לפי דברייך, אני אוכל להוריד קבצי MKV ברזולוצייה שהוא רוצה והוא ינגן אותם יופי

Word Up

New member
מה הטעם לראות .mkv במסך של 2" ?

גם אם הוא יתמוך, לא הייתי טורח לשים קובץ כזה בנגן עם מסך כל כך קטן.

Word Up

New member
אבל זה סרט HD, גם בטלוזיה 25" לא שווה

לראות סרט כזה. וגם אם רואים, אין הרבה נגנים עם מעבד מספיק טוב כדי להתמודד עם HD.

Word Up

New member
הוא לא יודע להראות את זה, הוא יודע לשדר את זה

לטלויזיה... אגב, מיקרוסופט לא טוענת שהZune HD הוא הנגן הראשון שתומך ב.mkv ?

יאיר B

New member
אם הוא יודע לשדר לטלויזיה - הוא גם יודע

להראות על המסך (השאלה היא מה תראה על המסך
). למרות שלא מצויין כלום במפרט שלו על הגבלות כאלה: http://www.cowonglobal.com/product_wide/product_A3_spec.php אין לי מושג מה MS טוענת (היא טוענת הרבה דברים, לפעמים היא קצת מגזימה...). עד כמה שאני יודע, הזון HD עדיין לא יצא (ובכל מקרה לא ימכר בישראל באופן רשמי).

Word Up

New member
אני יודע שהוא עד לא יצא[15.9].

זהו שלא, הזון יכול לשדר HD לטלוזיה רק עם עמדת עגינה מיוחדת.

הוא יקר מאוד...

הZUNE HD יצא? נראה לי אני אלך על D2 עם הרחבה של כרטיס זיכרון. למה לא רשום מה המקסימום שהוא מקבל? וכמובן שאני מתכוון לD2+ ולא לרגיל.

יאיר B

New member
16GB זה בטוח שהוא מקבל. לגבי 32GB אני לא

בטוח. אין היום יותר D2 רגיל, רק את גרסת ה+.

על הקופסה רשום בפירוש + ?

ככה שבכל החנויות זה בטוח + ולא ימכרו לי סחורה ישנה ? לגבי ה32GB צריך לברר ):

האם הוא קורא באופן אוטומאטי

את הכתובית מתוך הsub/srt? כי להטמיע כתובית בתוך הסרט זה לא כיף

עכשיו ראיתי שהוא

מגיע עם סטיילוס. מה בנוגע לשאלה על הכתוביות? במה עוזר עידכוני הקושחה ? עברית מלאה ולא הפוכה בשמות הקבצים אני יודע שיש, אז כאן הכל מעולה. האיכות שמיעה שלו באמת כ"כ מעולה? כרגע יש לי SANSA M240 אם מישהו מכיר. שמעתי שהI7 יותר איכותי ממנו מבחינת איכות שמע, אני מקווה שהD2 גם איכותי כמוהו.

יאיר B

New member
יש סטילוס מצוקמק שמשמש גם כמעמד עבורו

באתר של קואון יש תמונות שמסבירות. עדכוני קושחה מוסיפים תכונות שלא קיימות או מתקנים באגים שונים שהתגלו לאחר יציאת המכשיר. עדכוני קושחה אתה מוריד מאתר קואון, בדף העדכון כתוב מה הוא עושה ואתה יכול להחליט אם חשוב לך להתקין את העדכון או לא (המכשיר יעבוד גם אם לא תתקין את העדכונים האחרונים). עברית - יש עברית ישרה + ממשק בעברית. לגבי כתוביות - אין לי מושג (לא רואה סרטים בנגנים שלי). איכות השמע שלו -לדעתי יותר טוב מהסנדיסק שיש לך כרגע. לגבי זיהוי בחנות - כתוב על האריזה D2+ והוא גם נראה שונה פיזית מה-D2 הרגיל (ב-D2 הרגיל יש מסגרת מוכספת מסביב למכשיר, בגרסת ה+ המכשיר כולו צבוע בשחור). אתה יכול לראות איך המכשירים נראים באתר של קואון.

היי יאיר

איזה תכונות יצאו לאחר יציאת המכשיר? יש לך דוגמא? פשוט מעניין אותי לראות מה הם שיחררו לאחר מכן. לגבי העידכוני קושחה, הדבר לא חדש לי, ואני יודע שזה עובד בלי שום קשר. את הממשק בעברית אפשר להחליף לאנגלית? פשוט נראה לי שממשק אנגלי יותר יפה. מקווה שזה בהגדרות ושלא צריך כל פעם לעדכן קושחה. ומה בנוגע להשוות איכות השמע לI7? למרות שזה לא כ"כ פרקטי, כי הסיכוי שאני אקח I7 קטן בהחלט. אני עם אוזניות ביגו' 3 כידוע לך.

למעלה