האם הMMA מוריד שלב בישראל?

באסטר1

New member
האם הMMA מוריד שלב בישראל?

אחרי שאגו טוטאל הורידו את שידורי הUFC מהערוץ
וכמעט ואין זכר לUFC בערוץ הזה נשארנו עם שידורי באלטור שהפכו לשכונה אבל זה הMMA שלנו
אירועי הUFC בשנתיים האחרונות לא עולים על ציפיות האוהד , אוהדים צריכים לחכות כמה חודשים בשביל אירוע טוב באמת וגם אז הוא יכול לאכזב

בתור אוהד MMA אני מרגיש שמנסים להוציא אותי מהתחביב בכוח , על ידי אירועים חלשים ביותר ואי שידורים בישראל
בעבר כל צופה היה רק מחכה לשידור כבר בלייב שרק יפתח טלוויזיה , והיום ? לא רק שאתה צריך שעה לסרוק את האינטרנט בשביל לצפות באיכות לא משהו אתה גם מקבל קארדים שהם לא לעניין

האם הUFC הפך להיות ארגון שמטרתו זה רק כסף? איזה אוהדים חדשים שנכנסים לMMA כן אוהבים את מה שקורה?
מדוע אין חידושים בספורט הזה שאמור רק להתפתח עדין?
האם הUFC עדין בונים את הארגון במטרה לצרף כמה שיותר אוהדים לשים קרב אחד בפרופיל גבוה בכל אירוע וזה מספיק?

והאם ארגונים אחרים יכולים כבר להוות תחרות?

אפילו בפורום כמות התגובות ירדה וזה מראה רק עד כמה הUFC נהיו חלשים כלפי האוהד שבא לראות MMA ולא לספור את הכסף
מאוד מבאס כל העניין שאתה מחכה 4 חודש לאירוע שהוא באמת טוב ואז גם אותו מבטלים..ומחליפים באחר.
שימו לב לאירועים הבאים אוונס-ג'ונס , חוץ מהקרב הספציפי הזה אין כלום באירוע
אירוע אחריו..דיאז נגד מילר , קרב שבעבר היה יכול לפתוח אירוע בכיף מקבל מיין איבנט באירוע..
אירוע אחריו שהיה מאוד מעניין וצפוי היה להיות אירוע השנה הוחלף הקרבות בו , הקו מיין איבנט והמיין איבנט
מייד אחריו מגיע 2-3 אירועים כמו גמר הTUF או פייט נייט
ואחריו מגיע אירוע שהמיין איבנט הוא Johnson vs. McCall ?????????
מיד אחריו מגיע אירוע שהמיין איבנט הוא קלי גווידה נגד גרי מיינארד

ואני שואל..עד מתי? למה האירועים כל כך חלשים? למה קרבות מיין איבנט של היום הם קרבות שפעם היו פותחים אירועים רק?
עד מתי אוהדי MMA צריכים לחכות ולסבול כאלה דברים?
ארגון הUFC נתן אירועים ברמות בעבר והיום פשוט כל אירוע נראה כאירוע שרק בא לסחוף עוד נקודת רייטינג
אני חושב שהמעבר לFOX נתן לUFC קצת שתן לראש

yair_bar

New member
מנהל
בוחן כליות ולב?

לפי מה החלטת שכמות התגובות ירדה?
דווקא יש יותר כתבות ובלוגים על MMA, במיוחד באתרים הרגילים

באסטר1

New member
יופי שיש בלוגים

לא ניתן לצפות בUFC בארץ בצורה חוקית
מה עשית בזה אז? זה כמו לפתוח בלוג על סמים

yair_bar

New member
מנהל
שאלת אם UFC מוריד שלב בישראל

ועניתי שלא. מבחינת חשיפה בכלי התקשורת זה בדיוק ההפך
זה שאין שידור זו עובדה ששנינו יודעים ומכירים.

ברור שאפשר לצפות בצורה חוקית

7$ בפייסבוק ואתה רוכש את הזכות לצפות באירוע בלייב..

elvis18

New member
אממממממ.....

לגביי היואפסי בארץ , היה ,כרגע אין ... באסה , אבל יש בלאטור וM1 ועוד כל מיני ארגונים שהם אחלה ,היואפסי לא כאן , לא בגלל שלא רצו שהם יהיו .. אלא בגלל דרישות היסטריות שלא היה ניתן לעמוד בהן ..
זה שאין פה יואפסי לא ממד לMMA בארץ ..עולה או יורד ,

מה שכן מדד , זה כמות המועדונים ,המתאמנים והאירועים ... שכאן ניתן לבחון מה קרה בסצינת הMMA בארץ .

הUFC היום עושים כפול קארדים ממה שהם היו פעם ... כמה חודשים רצוף היה להם אירוע כל שבוע .. עכישו חודש הפסקה הייתה,עד האירוע בשבדיה , אבל האירועים באים ובאים ובאים , כשיש לך כלכך הרבה אירועים ,מן הסתם שהרמה של כל קארד באופן ספציפי תרד .. כי אתה לא יכול לרכז את כל התותחים הכבדים באותו קארד כל פעם , בנוסף על כך , עוד ועוד אנשים נפצעים ופורשים ומוחלפים ומושעים ...זה מוריד את כמויות הלוחמים ,בעבר היה לך הרבה יותר לוחמים מפורסמים בגלל פרייד ובגלל כל מיני דברים שהיום אינם ,הם מתחילים צעירים בארגון וגודלים איתו , הם לא באים מארגונים אחרים בתור כוכבי ענק כמו וואנדי וראמפייג' ושוגון ...

הUFC בשנה האחרונה התפתחו לאין שיעור ... אולטימייט פייטר ברזיל אולטימייט פייטר לייב בארה"ב, רשת פוקס ,כניסה לכל מיני שווקים חדשים ,הם רק גודלים וגודלים , אירועים בשוודיה באירלנד ביפן בברזיל בבריטניה בקנדה ובעוד מלא ארצות שהן לא ארה"ב .. אם זאת לא התפתחות אז מה כן ?

תראה ,אני מאוד מחבב קרבות עם שמות .. אבל בתכלס , לי לא אכפת כלכך משמות כל הזמן ... אז יהיה אירוע שניים בלי שמות מפוצצים ..סו וואט ? אני אוהב איכות , אם הלוחמים איכותיים ויתנו קרב שמועמד לקרב השנה ..אני לא אתנגד לזה חוצמזה כשיש פחות ופחות כוכבים ויותר ויותר אירועים זה המצב .. חוצמזה כיצד תפתח את הכוכבים החדשים אם כל הזמן הם יהיו קרבות לפניי הזקנים ?

איכות צריכה להיות מיין איבנט יותר מאשר שמות .

בלאטור אומנם לא ברמה של הUFC אבל הוא נותן יופי של תחרות , הקרבות שמה מעולים ואני נהנה מהם עד מאוד .. אם אתה אדם של שמות וזה החלק החשוב לך , לא משנה לך מה יש בארגונים אחרים ..

יש כלכך הרבה ארגונים טובים ולוחמים טובים שמה ,הבעיה היחידה שלהם ,שאין להם את הלוגו של UFC על הזירה שלהם ..

כמות התגובות בפורום ירדה ,כי כשאין אירועים ,יש פחות דיונים ,זה הגיוני ונורמלי ,עכשיו תתחיל סדרה של אירועים גדולים ואתה תראה איך הפורום יהיה מלא בדיונים ותגובות ..
גווידה נגד מיינארד ראוי למיין איבנט , אירוע TUF פיינל ,זה אירוע שכל שנה קורה , אין מה לצאת בטענות ,זה כולם אירועים שיהיו מלאי אקשן , אני מבסוט שאני יכול לראות עוד ועוד קרבות , ולא ערב קרבות מדהים פעם בחודש וחצי .. ואז כלום , אני מבסוט שכל שבוע יש לי אירוע ברמת UFC כשכולם שמה לוחמים מהרמה הראשונה .

אגב הקרב של דיאז נגד מילר ,בפעם הקודמת היה מטורף ... ועכשיו אין שום סיבה שלא יהיה פסיכי שוב פעם ... אני לא מבין מה ההתנגדות , אני מוכן לראות קרבות מעולים, או שאתה מעדיף לראות קרב של קולמן נגד קרוקופ ? כשהם בקושי חיים ... הרדיפה הזאת אחריי כוכבים מיותרת מבחינתי , אני אוהב מכות ...כמה שיותר יותר טוב !

באסטר1

New member
שוכנעתי :)

אבל כוכבים לא הכוונה לקולמן או קרו קופ הכוונה לקרבות בפרופיל גבוה דיאז מילר זה קרב שהמנצח לא מקבל כלום סביר להניח ורק מתקדם בסולם
שים לב שמיר נגד וולסאקס זה קו מיין איבנט והמנצח כן יכול לקבל משהו לעומת מילר דיאז שהוא מיין איבנט
תסכים איתי שמיר ווסלאקז זה קרב שמתאים למיין איבנט והוא בקו מיין איבנט השאלה למה..זה מה שמבאס רק

elvis18

New member
מיר- וולאסקז ,מתאים למיין איבנט - מוסכם לגמרי

דיינה בזמנו הסביר למה יצא להם כזה אירוע כמו 146 , שפתאום כולם יצאו ככה ביחד , ולמה הסידור הזה יצא ככה .. למרות שאני לא אוהב את ההסברים שלו .. אבל אני מוכרח לקבל את הטיעונים שלו לגביי ריכוז הקרבות באירוע אחד במקום לפזר על כמה אירועים .

גם מילר ודיאז יכולים לקבל מזה משהו .. ניצחון שמה מקרב אותם מאוד לעבר הטופ הנכסף ,חוצמזה שהקרב הזה כלכך איכותי ,שזה לא משנה לי אם יש שמה קרב על הקונטנדר או לא ... חוצמזה , הסיבה ששמו אותם במיין איבנט כי זה יהיה קרב מלהיב ונפלא שיכול להראות מה היואפסי שווה , ובאמת לתת לקהל האמריקני שלא מכיר .. תענוג אמיתי

מה שלא בטוח שקרה באירועי פוקס הקודמים... לדעת הרבה אנשים (אני דווקא אהבתי )

באסטר1

New member
ההבדל הוא שבעבר

מילר דיאז היה נכנס רק לקארד הראשי בטח לא למיין איבנט
מבין שהם רמה גבוהה אבל לא לשכוח הם משקל קל הם לא בתמונת האליפות עדין (למרות לשניהם מגיע)
אני אשמח לראות תקרב הזה בוודאות אבל לא בתור מיין איבנט..ידוע שמשקל הקל וWW זה העלית שלהעלית מבחינת כישרון ועדין לא חושב שצריך לשים קרבות כמו גווידה מיינארד ומילר דיאז במיין איבנט ששאר האירוע הוא חלש , מילא היה באירועים האלה עצמם קרבות אחרים שעל הנייר אמורים להיתו טובים
הרי אם אין לוחמים למה יצרו אירוע שכולו HW? למה לא לפזר את הקרבות אירוע אחרי אירוע? הרי עד שנראה קרב HW אחרי 146 יקח זמן בגלל זה

elvis18

New member
לא מדוייק ..

מייק רוסו נגד וורדום שזה קרב הוויווויט כידוע , כבר ב147 ...

לגביי 146 ,דיינה הסיבר איך זה יצא ככה ,שכל הקארד נבנה איך שהוא נראה כיום .

אני גם הייתי שמח ש164 היה מפוזר ל2 -3 אירועים ..

לא אכפת לי מי המיין איבנט ,כל עוד יש אירועים טובים .. וקרבות טובים

לגביי המיין איבנטים שהזכרת ,האירועים שלהם זה יואפסי און אפ-אקס ...לא אמור להיות שמה קארד עם שמות ברמה , כמו פייפרוויו .
פיול ואפ-אקס מיועד למידקארדרים ולא לכוכבים הגדולים של הארגון .. אלא לבנות כוכבים חדשים ולתת במה לכאלה שאין להם מקום בפייפרוויו במיין קארד או לתת כבוד לשני שמות גדולים שבמקום לשים אותם בקארד שלא ישימו עליהם לב , הם נותנים להם כבוד אדיר להיות בפרומואים ובפרסומת של איבנט של הUFC .

udi102

New member
בואו אני יגיד לכם את השורה התחתונה

מאז שאין שידורים באגו טוטאל אני כבר לא קם לצפות בשידור ישיר ,אלא בשידורים חוזרים .
אולי הUFC שכח שהשידורים הם ב4-5 לפנות בוקר בישראל ואנשים עובדים ולומדים ,לקום לחפש לינק כשיש עבודה או לימודים למחרת זה משהו שאני מאמין שמרבית האנשים לא יכולים להרשות לעצמם ,במקרה שלי חוסר שעות שינה משיע על כל שעות השבוע שלא נדבר על אנשים נשואים עם ילדים שאני לא מקנא בהם ....

לא צריך את הUFC ,הארגון הזה הוא כלכלי נטו והוא בעצם הMMA ,אני חייב להודות שהיום הUFC זה שם נרדף לMMA ,וברגע שזה קורה שספורט הופך להיות עסק פרטי הצרכן מפסיד .

אגו טוטאל לא צריכים לשלם לUFC מיליונים כדי לקנות שידור פעם בחודש ב4-5 לפנות בוקר , זה "טו מאץ" ,הUFC ארגון שאני מתעב .

הלילה אולי אני יקום לצפות במיין איבנט כי אני עובד בצהריים , אבל זה לא בטוח ,עם כמה שאני אוהב את הספורט הזה ,זה נהיה יותר ויותר קשה להיות אוהד שלו .

ריאל מדריד אני אוהב אותך !!!

elvis18

New member
לא הבנתי אחי ..

"אני חייב להודות שהיום הUFC זה שם נרדף לMMA"

UFC זה שם של ארגון שבו הלוחמים מתחרים בMMA .. לא הבנתי למה התכוונת .... אשמח להסבר

תודה

S1ndrome

New member
בדיוק מה שזה נשמע

UFC זה הארגון הגדול ביותר שעוסק ב MMA.
נכון ישנם עוד ארגונים אבל הוא הכי גדול והלוחמים הכי טובים רוצים להגיע לשם, הוא מושך יותר עניין מהארגונים האחרים ולכן כשמדברים היום על UFC או על MMA השמות הם כמו מילים נרדפות.

udi102

New member
אין MMA מחוץ לUFC זאת הכוונה

להשוואות בין בלטור או ליגות נחותות ממנה לUFC זה כמו להשוואות בין הליגה הישראלית בכדורסל לבין הNBA ,עם כמה שזה עצוב הUFC זה בעצם הMMA ,מאוד קשה לי עם זה שהספורט שאני אוהב נעלם מהמדינה שלנו ,וזה שבתקופה האחרונה הספורט חודר ליותר ויותר אתרי ספורט בצורה של כתבות זה מבורך אך בפועל אנו רואים את הירידה גם בפורום כאן ,בעבר היו כאן שירשורים אדירים על אירועים לטוב ולרע וזה חסר .

danielmo1

New member
כשאתה מנסה להסביר

מה זה MMA, אתה ישר נותן את הUFC כדוגמא כי אנשים קודם מכירים את הUFC ורק אחרי זה את הספורט שנקרא MMA

Daniel Bryan

New member
כמה דברים

לסרוק את האינטרנט? יש אתר בשם XtremeWrestlingTorrent, כן בעיקרו הוא מוקדש להאבקות WWE וזה אבל מעלים שמה גם UFC, בלטור וכו'.. הוא מעלה ממש מהר והוא מומלץ.

כאוהד חדש, אני כן אוהב את מה שאני רואה בינתיים והעניין מסקרן אותי מאוד. אני מקווה שהקרבות שאמרת לא באמת כאלו "גרועים" מבחינת שמות ועניין כי אני מקווה שאחרי ג'ונס-אבנס הרף רק יעלה..

udi102

New member
עוד משהו חשוב !!!

כשאני אמרתי שברגע שהUFC קנו את SF זאת מכה כואבת לצרכן וגם ללוחמים אנשים הרימו גבה והתלהבו מכך שעכשיו הם הולכים לצפות באוברים ,הנדו וכוכבים אחרים במיוחד במשקל הכבד בUFC ושעכשיו מחלקת הHW תהיה שלמה שוב ונראה יותר ויותר קרבות ,יותר ויותר מאצפים שרק חלמנו עליהם ,אני אמרתי כבר מזמן שזסה רק יפגע בנו הצרכנים ,למדתי להכיר את דיינה ,יו"ר הUFC שמונע אך ורק ע"י כסף ,ארגון בפרטי ששולט בענף ספורט זה אסון , חד וחלק .

iAsaf1

New member
ראיתי בלייב ב 7$ מהאתר UFC.TV!

האיכות בסדר גמור יש גם אפשריות אינטרקטאביות נחמדות תוך כדי צפייה!

למעלה