האם ואיזה כרטיס קמפינג כדאי ? ולגבי מילוי מים

• פותח הנושא girit
  • פורסם בתאריך

girit

New member
האם ואיזה כרטיס קמפינג כדאי ? ולגבי מילוי מים

אנחנו מתכננים טיול עם קרוון לגרמניה, אוסטריה ביולי למשך 3 שבועות. האם כדאי לרכוש כרטיס חבר לאתרי קמפינג ואם כן איזה כדאי? עוד שאלה, האם ניתן למלא מים בתחנות דלק (הכוונה למילוי המיכל של המים הנקיים)ת ואיפה אפשר לרוקן את המים האפורים (לא השירותים) מחוץ לאתרי קמפינגים ? עירית

רוני ר

New member
אנחנו רכשנו את כרטיס ASCI

בארץ, אצל חברת בנדנה. רוב הקמפינגים שלנו בהם לא כבדו את הכרטיס והמעטים שכן, ההנחה היתה תמיד הנמוכה . תלוי איך אתם מתכננים את המסלול והיכן אתם מעוניינים ללון והאם יש נקודות השקה לאתרי הקמפינג שמכבדים את הכרטיס. בחלק מתחנות הדלק יש אפשרות למלא מים, ד.א. לא נתקלנו באף תחנה דלק שהיה לה מתקן לריקון קסטת השירותים. את המים האפורים נתן לרוקן בצידי דרכים, שבילי עפר ו/או תוך כדי נסיעה.

יש כמה סוגי כרטיסים

החוכמה היא לא איזה אלא האם הכרטיס יינתן לכם הנחות. בעונות "החמות" הכרטיס כמעט ולא מספק הנחות אלא בעיקר ב-low season של החניונים. יש את כרטיס ה-ASCI (אפשר לקנות גם DVD עם מפות אינטרקטביות של החניונים) ויש את Camping Cheques ואני חושבת שיש עוד אחד שלא זוכרת את שמו. כאשר מרוקנים את המים "האפורים" עדיף בחניונים במקומות המוסדרים. נכון שאפשר גם בצידי הדרך אבל צריך לזכור שהמים האפורים יכולים לחדור לניקוז של מי הגשמים ולפגוע באיכות המים - לא חבל ?

girit

New member
עדיין לא הבנתי אם כדאי לקנות כרטיס

אנחנו משתמשים גם בבית בחומרי ניקוי אקולוגיים לכן לא נראה לי שיש בעיה עם המים האפורים, שאותם אנחנו ממחזרים גם בבית. לגבי הכרטיס - אנחנו נוסעים במיד סיזן כך שהבנתי שאין הנחות. אולי השוברים טובים. בכל מקרה תכננו להכנס לקמפינגים רק אחת לכמה ימים ולבלות בטבע. תודה עירית

הכרטיס והספר עולים 8 יורו

פעם אחת השתמשתם בו - כיסיתם את ההוצאה, שגם כך היא זעומה יחסית לעלות הטיול.

skatza

New member
מעוניין לקנות קרוון

נ אני מעוניין לקנות קרוון בגרמניה או הולנד. מישהו יכול לעזור לי? תודה שרון

למעלה