האם ואלו "זכויות" יש לחולי סרטן?|מז

noam120

New member
האם ואלו "זכויות" יש לחולי סרטן?|מז

שמעתי שלחולי סרטן יש זכויות כמו הנחות בתשלומי ארנונה או דברים דומים,(האם זה נכון?) מי יודע ויכול לענות לי בקצרה אודה מאוד מאוד !!! (ולא רק קישורים לאתרים ארוכים ומיגעים שממש אין לי כוח לקרוא אותם עד הסוף)

זכויות לחולי סרטן

חולי סרטן שנמצאים בטיפולים שלוש שנים זכאים ל-100% נכות וזה אומר הנחות בעירייה תו נכה קיצבת נכות מביטוח לאומי ועזרה בקניית רכב חדש שזה הסוכרייה .

רמי28

New member
לאגודה למלחמה בסרטן....

יש חוברת במסבירה על כל הזכויות של חולי סרטן. לא כל כך מדוייק מה שאפרסק כתב לכן כדאי תתקשרי אליהם והם ישלחו לך אותה בדואר או שתלחי בקשה דרך האתר של האגודה. http://www.cancer.org.il/home.asp בהצלחה ורק בריאות רמי

בכל זאת

מצרפת לך קישור. לדעתי שווה לקרוא, אולי תגלה שמגיע לך יותר ממה שחשבת. בהצלחה

u 1000

New member
במקרה כאן

חיפשתי משהו אחר ובמקרה הגעתי לכאן, בנוסף לכל שנאמר עד כה, יש לי לתרום רק בנושא ארנונה: כדאי לך לפנות לרשות המקומית לברר את זכויותיך המדויקות (זה פשוט תלוי ברשות ובמצבך האישי) אבל באופן עקרוני את יכולה (כנראה) לקבל אחת משתי ההנחות הבאות: 1. הנחת נזקק - הנחה בגובה של עד 70% בשל המחלה 2. הנחת אי כושר עבודה - הנחה בגובה של עד 80% אשר מותנית באישור של ביטוח לאומי על אי כושר עבודה של 75% ומעלה.

u 1000

New member
הנחה בארנונה בגין ילד נכה

יש הנחה של 25% בגין ילד נכה (עד לשטח של 100 מ"ר). האמת היא שגם יש הנחה של 40% לנכה שהוא בגדר "מחזיק" (כלומר לא הילד) שדרגת נכותו היא מעל 90% בלי קשר לדרגת אי כושר התשכרות. אני לא יודע האם שתי ההנחות הללו רלוונטיות לחולי סרטן אבל גם אותן כדאי לברר (מקסימום מקבלים תשובה שלילית). אגב, את הנחת נזקק, שהוזכרה בהודעתי הקודמת, ניתן לקבל גם אם הילד חולה.

ייאלה תעזו אותי משטויות

אין לי אפילו אחוז נכות אחת (חוץ מנכות מוכית ועל זה לא מקבלי אחוזים רק פתור משגיאות כתיב בבגרות) ואני גם לא רוצה אף אחוז ואני לא חולה ולפי מה שידוע לי גם לא הייתי חולה ולא עברתי ברוך השם אף טיפול (רק ניתוח אחד כדי להוציא את הגידול) ובעזרת עצמכם שתהיו כולכם בראים וחזקים! ותשתו הרבה מיץ
למה?? כי בא לי

למעלה