האם ורידים במפשעה יכולים להשפיע על מהלך הלידה? אשמח לחוות דעת אישית או מקצועית....
א אור שלישי New member 15/7/15 #1 האם ורידים במפשעה יכולים להשפיע על מהלך הלידה? אשמח לחוות דעת אישית או מקצועית....
א אמאשלשלושה New member 15/7/15 #2 האם מדובר על דליות בפות? או באזור המפשעה? כי אם אלו דליות בפות קיימת המלצה של נשות מקצוע על לידה על הצד ולא בתנוחה זקופה. בכל מקרה אפשר לשפר מאד את המצב ע"י דיקור ותזונה.
האם מדובר על דליות בפות? או באזור המפשעה? כי אם אלו דליות בפות קיימת המלצה של נשות מקצוע על לידה על הצד ולא בתנוחה זקופה. בכל מקרה אפשר לשפר מאד את המצב ע"י דיקור ותזונה.
א אור שלישי New member 16/7/15 #3 אשמח לשמוע יותר פרטים... קודם כל תודה!!! מדובר בגם וגם... אשמח מאוד אם תוכלי להפנות אותי לגורמים רלוונטיים...
אשמח לשמוע יותר פרטים... קודם כל תודה!!! מדובר בגם וגם... אשמח מאוד אם תוכלי להפנות אותי לגורמים רלוונטיים...
א אמאשלשלושה New member 17/7/15 #4 כן אם אדע מאיזה איזור את בארץ אשמח להמליץ על רופאה סינית ועל פיזיוטרפיסטית של רצפת אגן.
א אמאשלשלושה New member 19/7/15 #6 אני ממליצה בשמחה על שרון כהן מטפלת סינית ואשה נפלאה בעלת המון נסיון 052-3748202 תימסרי לה ד"ש