האם זאת אהבה???

einmozaza

New member
האם זאת אהבה???

עשיתי פריסה אוטומטית של הלב הזוהר (אני מקווה שהיא מתאימה...) כדי לקבל מידע באופן ככלי על מערכת היחסים ביני ובין X. והתוצאה לפניכם: 1. השואל- כח 2. הסביבה - 10 חרבות 3. גורמי שינוי - נסיך הגביעים 4. התפתחות - האוהבים 5. צריך לדעת - 10 מטבעות 6. שאיפות פנימיות - שלושה מטבעות 7. תוצאות סופיות - מלך חרבות קצת פרטים: אני דלוקה בטירוף על בחור ואנחנו עושים איזשהו פרוייקט ביחד (הוא מופקד על הצלחת הפרוייקט) עוד חודשיים בערך העבודה על הפרוייקט תגמר. אני מאוד רוצה אותו - אבל שום דבר לא קורה... ואני לא יודעת מה לעשות
האם יש לי תקווה?
תודה!

צוף3

New member
הי ../images/Emo141.gif

את אומרת שעוד חודשיים יגמר הפרוייקט ושום דבר לא קורה. ניסית לגרום למשהו לקרות? הראית לבחור שאת מעוניינת בו מעבר לפרוייקט? ביררת האם הוא נשוי/מצוי בזוגיות? משהו? מי אמר שהוא צריך לעשות את הצעד הראשון?

einmozaza

New member
קשה, קשה...

באופן כללי תשובתי לכל שאלותך היא לא!
"ניסית לגרום למשהו לקרות?" - לא בצורה ברורה - אני מניחה שהוא רואה שאני מחבבת אותו והאמת שיש לנו קשר מיוחד יחסית לכל מי שמשתתף בפרוייקט הזה א-ב-ל הוא ממונה עלי ואני לא יכולה לעשות כלום...
"הראית לבחור שאת מעוניינת בו מעבר לפרוייקט?" - שוב, האינטרקציה ביננו קשורה תמיד לפרוייקט ומסביבנו יש המון אנשים. מתוקף תפקידו הוא צריך לשמור על דיסטנס... היו בינינו כמה שיחות אישיות, אבל זה תמיד התחיל עם קשר לפרוייקט, גלש קצת לנושאים אחרים וכמובן חזר לפרוייקט. השיחות שלנו מלאות במבוכה... "ביררת האם הוא נשוי/מצוי בזוגיות?" - הבחור רווק ולמיטב ידיעתי פנוי... בקיצור, לא יודעת מה לעשות, חושבת עליו ללא הפסקה כבר חצי שנה, אני מפחדת שגם אחרי שיסתיים הפרוייקט לא יקרה כלום... מה הקלפים אומרים? תודה!!!

batgalim

New member
אין מוצאצא...?../images/Emo95.gif

ככה את קוראת לעצמך? לא פלא שאת מגיעה עם גישה כל כך תבוסתנית. את יכולה ודאי להתקשר אליו שלא בשעות העבודה על הפרוייקט ולהזמין אותו לכוס קפה, או להציע לו כרטיסים להצגה או משהו... ואם הוא לא רוצה, לפחות תדעי היכן את עומדת...
ובקשר לפריסה - אני אישית לא מתחברת לפריסה זו. הייתי מציעה לך לפרוס פריסה קלטית לגבי הפוטנציאל אם קיים או לא קיים לקשר זוגי ביניכם. תשאלי - מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין איקס בתקופה של 4 חודשים?

einmozaza

New member
אין מוצאצא - מבטיחה לשנות את השם...

בעניין התבוסתניות בנושא הספציפי הזה את מאוד צודקת... - כרגע אין לי אומץ לעשות כלום - במיוחד שזה עלול להתפרש כהתחנפות לצורך קידום מקצועי. כמובן שאני מנסה להתחיל איתו אבל יותר במבטים, חיוכים וביצועה של העבודה בצורה מושלמת. בכל אופן, נשמעתי לעצתך ועשיתי פריסה נוספת - קלטית - שאלתי את השאלה "מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X בתק' של 4 חודשים?" להלן התוצאות: 1. מה עוזר או בעד - 5 חרבות 2. מה חוסם או נגד - נזיר 3. שיעור רוחני - הכהן 4. בונוס לשואל - תשעה גביעים 5. עבר קרוב - 2 מטבעות 6. עתיד - ארבעה מטבעות 7. דימוי וזווית אישית - המגדל 8. זווית הראיה של החברה - אס המטבעות 9. רוצה אבל פוחד - המרכבה 10. סיכום - השוטה תודה מראש

השיעור שלך מאוד רציני בסיטואציה הזא

הכהן מלמד אותך להיות במסגרת הגבולות המוסדיים הקבועים. אם תלמדי את השיעור הזה, תגיעי בדיוק למקום שבו את רוצה להיות - תשעה גביעים, שהכל בסדר מבחינת האושר הפנימי שלך, אבל זה לא שיא האושר. ארבעה מטבעות הוא קלף מקבע. הוא מדבר על קיבעון ועל עבודה ותו לא. ובכלל, את חושבת שאת לא מסוגלת לקשר עם האדם הזה. הוא נראה לך בלתי מושג לגמרי. תבדקי למה. את תקועה. לא נראה לי שילך לך, אבל מה שאת יכולה ללמוד מהפריסה הזאת שנתנה לך תשובה ממש עמוקה, זה למה את רוצה דווקא אותו. תסתכלי עליו כעל בן זוג פוטניצאלי. איך הוא יהיה מבחינה רומנטית, איך הוא יהיה כשתהיו לבדכם, איך הוא יתייחס אליך כאהובתו. תשאלי את עצמך מה את מרגישה. לדעתי את רוצה אותו בגלל הסיבות הלא נכונות, ואת גם מוותרת מראש משום שעמוק בליבך את יודעת את זה.

אני בחרתי לפרש את הפריסה

הראשונה שלך: 1. השואל- כח 2. הסביבה - 10 חרבות 3. גורמי שינוי - נסיך הגביעים 4. התפתחות - האוהבים 5. צריך לדעת - 10 מטבעות 6. שאיפות פנימיות - שלושה מטבעות 7. תוצאות סופיות - מלך חרבות נדמה לי שהסביבה שלך מאוד לא מעודדת אותך להתקדם מבחינה רומנטית. אף אחד לא מעודד אותך לקום ולהיות אקטיבית ואין שום גורם קרוב בחייך שמניע אותך קדימה. זה כאילו אנשים מקשיבים לך ומהנהנים אבל לא אומרים כלום כדי לתת לך פוש. אני חושבת גם שנדמה לך שקלטת מהבחור סימנים שאת מוצאת חן בעיניו וזה נעים לך להרגיש כך, ואת חוששת לעשות צעד כדי לא לגלות שטעית, את נהנית כרגע מהתחושה ומפחדת להעביר את זה צעד אחד קדימה, כדי שהחלום והפטנזיה לא תימוג. זה מזכיר לי אישית שהייתי מאוהבת פעם במדריך שלי בתנועת נוער ואף פעם לא אמרתי לו את זה כי נהניתי לחלום עליו ועל איך שהיה לי נדמה שהוא מביט בי בערגה. וכמובן שטעיתי אז. כדי שתהיה התפתחות את חייבת להגיע להחלטה עם עצמך ולהחליט אם את ממשיכה להיות פאסיבית כל כך ולעמוד כצופה מהצד או לוקחת את הסיכון של שבירת הפנטזיה ומקדמת לעצמך דברים בחיים. זו החלטה שלך. יכול להיות שמה שמושך אותך אל הבחור זה הסמכותיות והביטחון שהוא משדר ולא האישיות שלו, כי למעשה את לא באמת מכירה אותו, ולכן כמו שכתבה עפרה יש כאן שיעור חשוב לגלות על עצמך, מהי הסיבה האמיתית שדווקא הוא מושך אותך. אולי קיים בך פשוט רצון והזדקקות להערכה אמיתית, דבר שאת כנראה לא מקבלת מהסביבה, ונדמה לך שממנו תוכלי לקבל את זה בגלל שאת מאוד משתדלת בפרוייקט.

einmozaza

New member
ענת - תודה.

יש לי הרבה חושבים לעשות כתוצאה מהפירושים. תודה רבה.

einmozaza

New member
עפרה - תודה!../images/Emo7.gif

אני אשמח אם תוכלי להסביר לי קצת יותר על המסר שאני צריכה ללמוד מהכהן.

למעלה