האם זאת סופה של קדימה?

אשרת

New member
האם זאת סופה של קדימה?

בכותרת של מעריב , עמוד 4, הסופ"ש היתה כתבה שבה מתארגנים קבוצה של "מתוסכלי" קדימה במטרה להקים סיעה חדשה. לדעתכם יש אמת בפרסום הזה?

sagia1

New member
ואוו

לא רק שאלי אפללו רוחמה אברהם מגלי ווהבה ומרינה סולדקין לא יעזבו את קדימה אחרת זה יהיה סופה..

אשרת

New member
האמת ....

שברגע שמתחילים לנטוש ספינה שהיא יחסית די חדשה, סופה להתפרק
נראה שקדימה תהיה פלופ רציני יותר משינוי.

ואולי זה מה שיעשה טוב לקדימה?

שכמה עשבים שוטים יעזבו אותה? זה ייתן הזדמנות להכניס רוח חדשה ורפורמות בתנועה המקרטעת. out with the old in with the new כמו שאומרים.

Haemek

New member
אני לא רוצה לפגוע, באמת שלא

אבל לדעתי קדימה הורכבה מלחתחילה רק מעשבים שוטים, כל אלה שחיפשו איך אפשר לקצר את הדרך לג'ובים. ראה מספר אחד שלכם, שהיה מספר 32 ולא ריאלי בליכוד. מה יותר אוכל לאמר? אולי חיים רמון, זה שכל חייו היה פוליטרוק, עם 0 (במילים: אפס) עשיה, ועכשיו הוא שר... כי אין שם בקדימה מישהו שבאמת מאמין למצע המופרך, בטח לא עכשיו, אחרי שנסראללה ועוד קובץ של 300 טרוריסטים הראה לכם מאיפה הדג מחרבן... זה אכן יהיה מחזה מרהיב: מפלגת שלטון שתוך כמה חודשים נעלמת... לא שאני שמח. אני מפוחד. זה הרבה יותר נזק לישראל מאשר לבלון שנקרא קדימה. זה מאוד מסוכן. אבל תודות לקומץ רודפי תפקידים, ככה אנחנו נראים!

אשרת

New member
זה לא שבמפלגות אחרות

אין אנשים אינטרסנטים שרק התחת שלהם חשוב להם...

gershon17

New member
נשארו מעטים יחסית

כי הם עברו בהמוניהם לקדימה. לא שמת לב איך לא מתכוונים לפתוח אף חקירה נגד איש ליכוד או איש מפלגת העבודה? כולן מתנהלות מול אנשי ליכוד ומפלגת עבודה לשעבר, שנמצאים היום בקדימה.

טשאפק

New member
תן להם זמן

לפנים החדשות בליכוד לא היתה עדיין הזדמנות. הוותיקים, כמו דני נווה, ישראל כץ ולימור לבנת כבר כיכבו בדוחות של מבקר המדינה על מינויים פוליטיים.

טשאפק

New member
יכול להיות

אבל בכל אופן, כפי שכבר כתבתי בעבר, לא כל מעשה שאינו פלילי הוא גם ראוי, לא כל שחיתות היא גם פלילית.

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif

באשר לכץ - שר החקלאות נחקר בעקבות פרשת המינויים הפוליטיים במשרדו שנחשפה בדוח מבקר המדינה. מבקר המדינה השווה את המינויים במשרד החקלאות למינויים הפוליטיים שנעשו בזמנו על ידי השר צחי הנגבי במשרד לאיכות הסביבה ורמז כי כץ "ירש" ממנו את תואר "אלוף המינויים הפוליטיים". (וגם דני נווה).

bhnadav

New member
כץ נחקר היום באזהרה במשך 7 שעות

בפרשת המינויים הפוליטיים.

לא רק לדעתך

קדימה היא עשב שוטה לקדימה יש מצע?! קדימה היא לא הכי הבעיה הבעיה היא איך היא קיבלה 29 מנדטים?!! כאילו אפילו אם היא הייתה מקבלת קול אחד בבחירות לא הייתי מבין זאת... ויגיעו הבחירות המוניציפליות וממש לא נראה לי שיהיו לה השגים כי גם נראה לי שלא רק מפחינה ארצית אבל בטח ובטח מפחינה מוניציפלית אין לקדימה מה להציע מה שלשם שינוי ההפך הגמור למפלגת שינוי יש הרבה יותר מה להציע במישור המוניציפלי מאשר לקדימה.

אשרת

New member
אל תהיה כזה בטוח שזה מה שיציל

את קדימה. מי כמוך יודע שהמפלגה הזאת די צולעת.... ופרישה מאסיבית ממפלגה כלשהי, אף פעם לא עושה טוב. ראה ערך: שינוי/חץ. ראה ערך: הליכוד. אלו דוגמאות די חדשות.

trigotrigo

New member
ואיך יקראו לה, עוד יותר קדימה?

בסופו של דבר, הסיעה האיכותית ביותר תהיה זו השליטה, בין אם חלק הארי של קדימה או לא. נשמע כמו ברירה טבעית.

קדימה היא בועה שטענתי מראש שתתפוצץ

אם לא עוד לפני הבחירות, אז לאחריהן.
בדיוק כפי שהיה עם שינוי שגם היא היתה בועה שחיה בואקום, ומפלגה לא יכולה לחיות בואקום ולהתכחש למציאות זמן רב, כי המציאות תמיד משיגה אותה. מאידך, כיום אני לא רואה שום אלטרנטיבה שלטונית אמיתית לממשלת קדימה, וכל עוד אין אלטרנטיבה כזאת, ונתניהו זו ממש לא אלטרנטיבה, וגם לא ליברמן, אין ברירה אלא לבלוע את הצפרדע הזאת ובינתיים לבנות אלטרנטיבה חדשה אמיתית שתוכל לתת לאזרחי ישראל תקווה אמיתית לימים טובים יותר במדינה שלנו, ולא לבנות סתם עוד בועה וירטואלית שתתפוצץ לכולנו בפנים.

אשרת

New member
שינוי היתה קיימת 30 שנה

ועדין ממשיכה להתקיים מחוץ לכנסת. משהו שקשה לי לאומר על תוחלת החיים שלך, ממתיק.

למעלה