האם זהו אור השמש הבוקע מתוך

python 4

New member
האם זהו אור השמש הבוקע מתוך

שמיים מעוננים המאיר מחלוני? או שמא זוהי הקשת בענן שמאירה את ליבי בעיצומו של יום גשום? לא.. זוהי כריס אהובתי שחזרה להפציע על מסכי הקטן כקרן קטן של תקווה המאירה בתוך ים אפל של יאוש. כן, הבלונדינית שבה לחיקו החם של הפול, וכולם שוב מאושרים ושמחים. שני דברים מוזרים קרו היום:
הקאט פייט היום היה מעניין פחות מהדוג פייט אתמול. כאילו - רק סטירה וזהו? הפעם ידה של האבוט יוצאת על העליונה, כפיצוי מה על עוגמת הנפש של אתמול. או שמא יש לומר שההווארד'ס לוקחים את כולם במכות? נו טוב, לא לעוד הרבה זמן.
מרי, יקירה, אומנם חזרתה של כריס היא אירוע מרגש ומשמח את לב האומה, שדורש בהחלט לעשות ארוע בהיקף של בר-מצווה (בנוסף לטקס ממלכתי מלא והדלקת משואה), אבל האם זו סיבה מוצדקת מספיק כדי להפריע לדייט של מריסה ולין? והן, אלק הולכות לחפש את הדייטים שלהן... לפחות שיודו שהן הולכות לחפש ויברטור ובא לציון הגואל. חוץ מזה.. פרק מרטיט היה היום. כריס!

Dawn12

New member
אני דווקא אהבתי את הסטירה

אחת הטובות שראיתי, אני חייב להודות, ולא רק הסטירה היא שהוכיחה כי ידה של אשלי על העליונה הפעם. בסצינה בה ויקטוריה היתה אמורה להתאכזר לאשלי דווקא אשלי היתה זו שתפסה פיקוד והטיחה בויקי את כל העלבונות. ולמה לעזאזל תמיד חייב להיות מישהו שיפריד?? אתמול היה זה ג'ון והיום ריאן היה זה שנתן חוצץ. עזבו אותם בשקט! אנחנו רוצים לראות שיערות נתלשות!! וכריס, מה אומר ומה אגיד. מעניין אם דמות אחרת אשר היתה חוזרת מחופשה היתה זוכה למנת פלאשבקים דומה לכבוד הגעתה. הניחוש שלי: No Way.

מה הסיפור של כריס?

יכול להיות שהיא בהריון? הצחוק של נינה במשרד של פול נשמע כ"כ מזוייף....

ים כחול

New member
אוייי צהובוני ../images/Emo6.gif

גם אתה שמת לב לאקסטאזה של צחוק לא מוסברת ולא הגיונית של נינה ????
בכלל סגנון הדיבור של נינה בליווי עויות פניה מעיקות לאחרונה , היא חושבת שהיא יכולה להציל את העולם או לנתח פסיכולוגית סופרים תמוהים שניקרים בדרכה ... מי יהיה הקורבן הבא שימלא את חייה המשמימים ??
ואיפה פיליפ נעלם ?? האם יגדל איי פעם ??

למעלה