האם זהו משבר של סינגל ?

האם זהו משבר של סינגל ?

היום באו אלינו הביתה אחותי והחבר שלה ,והודיעו לנו שהם החליטו להתחתן. באמת שאני מנסה להתמקד בצד החיובי של העניין , וזה היה די מובן מאליו שבמוקדם או במאוחר הם יודיעו לנו על זה, אבל מאידך אני מתחיל כבר להרגיש את הלחץ של ההורים עלי. אחרי הכל, בסדר כרונולוגי, אני אמור להיות הבא בתור. באמת שאני מאושר בשביל אחותי,אבל חשבתי שאהיה יותר. לא יודע למה.

dudusch

New member
נשמע מוכר...

אחי התחתן לא מזמן ובחתונה שלו כווווולם באו ואמרו לי "בקרוב אצלך...". טוב נו, היתה אחת שאמרה לי שלא יהיה בקרוב, אבל זה בטל בשישים... זה אכן מלחיץ, אבל יש דרך... כשאומרים לך משהו כזה, תאמר בפשטות..."עוד לא מצאתי, למה, יש לך מישהי לסדר לי?" זה עובד...

dianah

New member
עוד עצה ../images/Emo8.gif

למשפטים מתחכמים כמו "בקרוב אצלך", אפשר לענות תשובה מחוכמת כמו "אני לא ממהר, רוצה לבנות ולהגשים עאת עצמי קודם, לימודים, קריירה ואז...". עובד מצוין גם אצל בנות
ואגב - לפי הכרטיס אתה בן 21....באמת יש עליך לחץ מההורים להתחתן בגיל הזה???? ומזל טוב ובקרוב אצלך

באמת הכרטיס לא מעודכן

22. ושוב, אין לחץ רציני (עדיין
) ,אבל מאחר שאת הזמן שלא היה לי קשר רציני אני סופר בשנים, ומאחר שחשוב לאמר שאני "אמור" להיות הבא בתור (אם כי יש יש בן דוד מקרבה שנייה לפניי) - אני מעריך שהלחץ יגיע בשבועות הקרובים.

dudusch

New member
אתה יכול לאמר להם...

שמאחר ואין מחיר לנישואין אתה לא יכול לתכנן עתיד מאוזן... מאחר ואם ימשיכו לשאול אותך את השאלה הזו, הבחורה איתה תתחתן תהיה משה מהמחלקה הסגורה.... או אולי... עוד לא נולדה הבחורה שתמצא חן בעיניי (עוד שנה שנתיים אולי)...

למעלה