האם זה אומר שאני 0 או מכוער או דוחה כי..

AEOLIAH

New member
האם זה אומר שאני 0 או מכוער או דוחה כי..

אף אחד בפייסבוק לא שולח לי בקשת חברות ואחרים מקבלים 100 בקשות חברות ביום או לפחות 5 ואני אפילו אחת לא מקבל?

snoopytush

New member
למי אכפת הם לא חברים אמיתיים לי לוקח שנים עד

שאני מאשרת מישהו.

AEOLIAH

New member
בכללי.. בני האדם שונאים ונגעלים ולא מתקרבים

בני האדם שונאים ונגעלים ולא מתקרבים אלי וזה הופך אותי לממורמר ואלים התסכול שהם לא רוצים בחברתי גורם לי לשינאה עצמית

snoopytush

New member
בעיה שלהם לא שלך אל תהפוך את עצמך

לבעיה בגלל שיש להם בעיה איתך

snoopytush

New member
מיינסטרים זה גם ככה משעמם

I AM WITH THE UNDERDOGS

רותי 11

New member
חשבתי שאתה עושה תהליך של טיהור

עצמי. והנה אתה חוזר למנגינה הישנה
אי אפשר לעשות שינוי אם ממשיכים
באותה דרך

AEOLIAH

New member
רותי למה את שופטת אותי..

קשה לי מה אני אעשה , שאני אשמור הכל בבטן אין לי עם מי לדבר על זה, זה שאשמור בבטן לא יעזור לי ..

רותי 11

New member
סליחה אם זה נשמע ככה אני לא

שופטת אני מראה לך את ההתנהלות
המחשבתית שלך - שאלת איך עושים
את השינוי - קבלה עצמית - אז לא
זאת הדרך.
ושוב סליחה אם חשבת ששפטתי
אותך

Nachmanides

New member
אין לי חשבון ב- FB ואף על פי כן לא חסרים לי

חברים.
למעשה, יש לי חשבון, בזהות בדויה, בו אני משתמש כאשר אני נתקל בקבוצת ענין אשר אין דרך לצפות בדיוניה בלא לבצע login ל- FB.
FB כמובן בקשו את הסיסמא של ה- email שלי, אך לא קבלו אותה, ואני "מופצץ" בנסיונות בלתי נלאים שלהם לשדך לי "חברים"

ה"חברים" שלך ב- FB אינם חברים כלל...

תפתחו פורום בפייסבוק על בעיותכם בפייסבוק.

ולא כאן. זה פשוט מדהים איך אנשים וילדים אוהבים לשבת ליד מקלדת ולכתוב את כל מה שהם עושים במשך היום - ולהגיד לך תודה על המגילות של השטויות שהם עושים - רק כדי שיקבלו תשובות - תעברו לפייסבוק תקבלו התראה על כל הודעה - אבל כאן - גם כאן - צריך לקרוא על החיים האישיים שלכם ואיפה ישבתם ואיפה למדתם ולאן הלכתם ואיפה הרגכשתם רע או טוב ולמה אני מרגישה ככה או ככה - תכתבו בפורום סה"ר תמיכה נפשית - כי זה בעיה שקשורה לחיים האישיים שלכם - ושם גם יוכלו להזדהות אתכם - אבל למה בפורום ישויות אור או תיקשור?

למעלה