האם זה אופייני לילדים בספקטרום

galigal33

New member
האם זה אופייני לילדים בספקטרום

לא להיות חולים בכלל..(או כמעט בכלל)? מדובר בילד בתפקוד גבוה שבמשך שלוש שנות חייו היה חולה 3 פעמים .. וכבר שנה וחצי לא היה חולה בכלל. לפני שנה וחצי היה חולה ממושכות ועשה קפיצה ענקית בכל התחומים.

go bananas

New member
כן ../images/Emo184.gif

לדוגמא- הבן שלי כמעט אף פעם לא חולה. אפילו לא נזלת. הפעם היחידה שהוא היה צריך אנטיביוטיקה אי פעם היה עם הגיארדריה (טפיל במעיים) והוא קיבל פלג'יל. כיום הוא בן חמש וחצי- עוד לא היה לו דלקת באוזניים/גרון/ריאות. רק וירוסים, וגם זה מקסימום פעם בשנה. טפו טפו טפו, בלי עין רעה... אבל- בכל בדיקת דם שאי פעם עשינו לו היה ספירה של תאי דם לבנים גבולית גבוהה, או גבוהה מאוד. אני חושבת שהמערכת החיסונית שלו כל הזמן בהתגוננות יתר.

go bananas

New member
יש איזה משחה שכדאי שתנסו

שכחתי איך קוראים לה- בטח תלמה או הגליליאיים יזכרו. אולי LDN? אם את אומרת שהוא עשה קפיצה לאחר מחלה, אז המשחה הזאת קשורה איכשהו למע' החיסונית. לא זוכרת איך.

galigal33

New member
הוא עשב קפיצה אחרי המחלה

אבל הוא נהיה חולה אחרי התרופה ההומאופטית. בכל מקרה אשמח לשמוע על המשחה ותודה!

גליגל, אני לא יודעת

אם זה אופייני, אבל לי יש 3 בנות לא בספקטרום והן לא חולות. הבכורה בת 14.7, היתה חולה פעמיים עד גיל שנה וחצי (הסתבכויות של חיסונים שניתנו בחורף והיא הייתה בבית-התינוקות בקיבוץעם הרבה תינוקות חולים בסביבתה) והשנה חלתה בפעם הראשונה מאז והצליחה סוף סוף להחסיר יומיים של בית-ספר. אותו סיפור עם המרכזית שהיא בת 11 והצעירה בת ה-7. כולן חלו השנה ביחד לראשונה מאז היו תינוקות - או שזה היה ווירוס חזק במיוחד (כולם כאן חלו) או שהתזונה האמריקאית הגרועה התחילה לתת את אותותיה. הרבה פעמים יש עדויות של הורים על שיפור ביכולות והתנהגויות של ילדיהם שבספקטרום בזמן מחלה. אני לא יודעת אם נעשה מחקר על כך. נדמה לי שהיו סברות לגבי הקלה במצב האינפלמטורי של המוח עקב חום גוף גבוה וכן השפעה טובה של האנטיביוטיקה (במקרה שנלקחה) על מצב המעיים של הילדים. בכל אופן, אני חושבת שיש ילדים עם מערכת חיסון חזקה ואולי זה גם תורשתי (גם אני אף פעם לא חולה). לבריאות! ענת

galigal33

New member
האמת היא שגם אני לא חולה וגם בעלי לא

אבל כשהייתי יותר קטנה הייתי חולה המון.. ותודה על התשובה.. ודרך אגב..אשמח אם תספרי לי איך עושים בנות. אני כרגע בהריון עם תאומים זהים שניהן בנים ונשמח לשמוע על הפטנט

Sofiika

New member
אצלנו הוא חלה הרבה מאוד, אבל בתקופה אחרונה

אחרי שהתחלנו טיפול הומאופטי הוא הפסיק להיות חולה. אנו שמחים כי הוא סובל גם מפירכוסי חום וכל עליית חום אצלו זה טרגדיה אצלנו. זה ידוע שבזמן עליית חום ילדים בספקטרום מתקדמים מאוד יפה ועושים פלאים. גם אצלנו זה תמיד ככה. אבל אנו מעדיפים שהוא לא יהיה חולה. איך עושים בנות? שמעתי שצריך לשכב על צד שמאל אחרי קיום יחסי מין. זה בטח שטויות
בהצלחה

go bananas

New member
LDN = Low Dose Naltrexone

אנשים שידעו להסביר ולייעץ: תלמה פינץ חיה לוטנר תמי ורז גלילי והרופאים שברשימה

JacobSk

New member
הטרפיה הזאת אמורה לתקן אאזון בן T1 ו T2

תאים מיוחדים במערכת חיסון.בד"כ אם קיים אאזון כזה עז ילדים לא חולים כלל או חולים עם תדירות גבוה מאוד. יש מצגת שאמא של בנימין מזמנו שלחה. המצגת הזאת נותנת הבנה כללית על טרפיה. אבל אני אמור להגיד שהרבה הורים דיווחו על קושי לא קטן אם טרפיה הזאת.וקמובן אין 100 אחוז הצלחה. לפתיחת מצגת תצתרחי POWER POINT

galigal33

New member
תודה יעקב

יש לי POWER POINT אשמח לראות את המצגת. על אילו קשיים ההורים דיווחו?

ככה עושים בנות:

המגע המיני צריך להתקיים כ-72 שעות לפני הביוץ. ההסבר: זרעים שמכילים XY (כלומר בנים) הם פחות עמידים מזרעים שמכילים XX (=בנות) ולכן יכולים לשרוד עד כ-48 שעות בסביבה החומצית של צוואר הרחם, ולאחר מכן הם מושמדים. כתוצאה מכך, מי שמחכה לביצית - שמגיעה כאמור אחרי כ-72 שעות - הם הזרעים עם כרומוזומי המין XX. כדי להצליח בשיטה הזאת צריך לדעת בדיוק מתי הביוץ - השיטה שלי היתה להפסיק לקחת גלולות כשנה לפני ההריון המתוכנן ולהגן על עצמי באמצעים מכאניים (טבעת). זה גרם למחזור שלי להיות טבעי ויכולתי ממש להרגיש את הביצית נוסעת לה במורד החצוצרות. שאלו אותי אם צריך להפסיק לקיים יחסי מין כשהביוץ קרוב יותר מ-72 שעות וזה אכן נשמע לי הגיוני (אצלינו ההריון נתפס תמיד בניסיון הראשון כך שלא הזדקקנו לשלב הזה שנועד בעצם למנוע הריון עם בן). אצלינו זה הצליח עם כל שלושת ההריונות, וכנ"ל אצל אחרים שחלקתי איתם את המידע (כולל משפחה אחת שהשתמשה בו ב"רוורס" כדי להגדיל סיכוי לבנים). בהצלחה רבה! ענת.

galigal33

New member
תודה רבה

אם יהייה לי עוד כוח לעשות ילדים אחרי התאומים אז אני איישם.

khisha

New member
כן וזה קשור לזה שאין להם מערכת חיסונית כלל.

לכן הגוף פשוט לא מתמודד עם מחלות. עד לפני ביו רופואי בתי לא הייתה חולה כלל. חוץ מאבעבועות רוח שלא חיסנו. לפני הביו רופואי התחלנו עם הומאופטיה והתחילו עליות חום קלות. גם הומאופט שלנו אמר בזמנו שאין לי מה לפחד מהחום כי הגוף שלה פשוט אינו מסוגל לפתח חום. קשה לאחרים היה להבין עד כמה היינו מאושרים כשהיא חלתה פעם ראשונה בצורה רצינית. אחר כך זה היה ממש הרבה כפיצוי על כל השנים. מיותר לציין שכל התקופה לוותה בהתקדמות מטאורית.

galigal33

New member
תודה לך..

גם אני מחכה שיהייה כבר חולה.. אני ממש מרגישה שהוא נוחת.

למעלה