האם זה אפשרי

האם זה אפשרי

האם זה אפשרי לגלות על מישהו פרטים בעזרת הסוד? יש מישהו שאני ממש רוצה לברר עליו פרטים מי הוא ,מה שמו,בן כמה הוא וכו' ראיתי אותו הרבה פעמים ואני מתה לדעת מי הוא זה אפשרי?

מה פירוש "בעזרת הסוד"?

אם את באמת רוצה לברר פרטים על בן-אדם, יש אינספור דרכים לעשות את זה: החל מלגשת אליו ישירות ולשאול, וכלה בכל מיני טכניקות... אהמ... מפוקפקות יותר. השאלה היא, מה את באמת רוצה פה. האם את באמת רוצה לברר את המידע הזה, בכל מחיר, וגם אם זה בניגוד לרצונו? אם כן, אז יש אינספור טכניקות של בילוש וריגול שעומדות לרשותך (ותסלחי לי שאני לא אתן לך רעיונות קונקרטיים, כי אינני רוצה לעודד מעשים מהסוג הזה). לעומת זאת, אם את חושבת שטכניקות ריגול זה מחוץ לתחום, אז למה את מנסה להשתמש בכוח הסוד כדי לדלות את המידע? הרי זה ריגול מהסוג הכי סניקי שיכול להיות! ואם את לא מוכנה לבצע את מעשה הריגול באופן פיזי, זה משדר ליקום שאת לא באמת מעוניינת בזה. ה"ג'יני של הסוד" לעולם לא יעשה בשבילך משהו שלא היית מוכנה לעשות בעצמך.

GMjoy

New member
יש דבר אחד

שאת יכולה לשאול את עצמך, לפני שאת פועלת בדרכך: מה היא הסיבה שאת מעוניינת לגלות פרטים על אותו בן אדם? אני מצטרף עם זה לתגובה של גור, כי אם הסיבה ברורה, והיא מהווה עניין של ריגול כלשהו, אז זה כבר מאוד לא "הסוד". תבדקי את זה!

רותי 11

New member
פשוט תזמני לך את הסיטואציה

הזאת שתגרום לכך שתגלי את שמו ומיהו. אני הייתי הולכת רחוק יותר ומזמנת פגישה אתו שבעקבותיה תדעי את הפרטים האלה

ע ו פ ר ה

New member
זה אפשרי

לפני הרבה שנים נתקלתי במישהו שמאוד מצא חן בעיני. ראיתי אותו מספר פעמים בזה אחר זה. מאוד סיקרן אותי מי הוא: האם הוא נשוי? ואז יום אחד נוכחתי במפגש שלו עם שכנה והם דיברו על אישתו.....
אם לזה את מתכוונת התשובה היא כן, או כמו שרותי כתבה. תזמני לך תשובות וסימנים.

שלום חברים

קודם כל גור בבקשה אל תבין אותי לא נכון ,לא התכוונתי להיות פולשנית פשוט התכוונתי שאולי במקרה אני אמצא בן אדם שמכיר אותו או שאני אמצא עמוד פייסבוק של הבחור הזה במקרה ודברים כאלו. לא משהו אחר. ואיך אפשר לזמן לי פגישה איתו? הרי זה הכל תלוי בו...גם אם אני אדמיין שעות מפגש בינינו מי אמר שזה יתרחש? דברים שקשורים לאחרים הרבה יותר מסובכים לישום בטכניקת הסוד. יש גם סיבה ללמה בא לי לברר כי לפחות לפי המראה החיצוני שלו וממה שהוא משדר בהבעת פנים זה משהו שאני אוהבת ואני נמשכת לכאלו אנשים. גם כשעברתי לידו פעם הוא שמע מוסיקה עם אוזניות וזה היה חזק ושמעתי קצת מזה ואם שמעתי נכון יש לו גם טעם דומה לשלי במוסיקה גם משהו שמושך אותי במין השני. בכלליות הבן אדם זה טיפה קשה להסביר. אבל אולי זה גם היה סימן מהיקום. בגלל זה כל כך היתי רוצה לדעת עליו לפחות כמה דברים כמו השם והגיל שלו. כמעט אף פעם לא קורה לי שאני ככה מתעניינת במישהו..בדרך כלל אני רואה בן אדם ושוכחת ככה שאולי זה רמז. בכל מקרה תוכלו אולי להסביר לי איך לזמן סיטואציה של לפגוש אותו שוב? או לפחות סיטואציה שבה אני מגלה לפחות איך קוראים לו ובן כמה הוא? : ) שבת שלום לכם 3>

לגשת אליו ולפתוח שיחה, זו תהיה התחלה טובה ../images/Emo13.gif

ממה שכתבת אני מבין (ותקני אותי אם אני טועה) שמדי-פעם את נתקלת בבחור הזה. אז בפעם הבאה שאת רואה אותו בסביבה, תיגשי אליו ותנסי לדבר איתו. מה דעתך?

וכמו שנאמר בספר מצויין שהיה לי פעם:

אף אחד עוד לא ראה כותרת בעיתון שאומרת "אישה נסקלה למוות על ידי המון זועם בגלל שאמרה 'היי' "

: )

זה רעיון טוב באמת וחבל שלא נהגתי כך קודם. אבל כנראה חששתי ועכשיו אני לא רואה אותו דיי הרבה זמן. איך אני מזמנת לעצמי מצב להכיר אותו?

למעלה