האם זה באמת אפשרי?

Rnamon

New member
האם זה באמת אפשרי?

אני יודע שזה ישמע ילדותי או אבסורדי אבל... האם זה אפשרי שאכן השלב הבא של האובלוציה הוא מוטציה בסגנון אקסמן? האם האבולציההבאה תתן לנו כחות חדשים???? האם זה יהיה אפשרי גם להתקדם מעבר למה שאנחנו עכשיו למשהו טוב יותר?

demoloc

New member
לפחות האידיוטים האלו

הם חושבים מחשבות מטומטמות בשביל עצמם ולא מחשבות מטומטמות שהרבי אמר להם לחשוב....

yo t a m

New member
D:

אני חייב לערער על מסקנתך. לחסידי המוטנטים יש רבי, והוא מי שלא יצר את הסרטים האלה (כלומר, מי שכן יצר, זאת רק צורת ביטוי).

ronenbarak

New member
תאורתית כן

אבל הסיכויי שזה יקרה פחות או יותר כמו הסיכוי שאלהוים ירד מהשמיים וישנה את הארץ ואת השמיים. ככה שמעשית, זה לא ממש הגיוני.

nכמ

New member
לא...

אבולוציה יכולה לפעול במסגרת ההגיון. ולא הגיוני שיהיה אדם שיוכל לשנות את צורתו, להזיז מתכות בכוח המחשבה, או לירות לייזר מהעיניים, או לרחף באוויר. קרובת משפחה של מישהיא שאני מכיר, יכולה למשש שטרות בעיניים עצומות ולהגיד איזה שטר זה, היא מרגישה את הצבע כשהיא ממששת את השטר.

nכמ

New member
עוד דוגמא ל-"כוחות"

בשיאי גינס יש סיני שזכר כ-40,000 ספרות אחרי הנקודה של פאי, ואני לא זוכר בדיוק מי, אבל פעם הראו שיש אדם שיכול לחשב בראש תרגילי מתמטיקה במהירות מאוד גבוהה כמעט כמו מחשבון...

ובאותו עניין שווה לקרוא

את "האיש שחשב שאשתו היא כובע", ולהתוודע אל עוד כמה יכולות שכמוסות אי שם בנבכי המוח האנושי. מסופר שם למשל על שני תאומים מפגרים אוטיסטים שנהגו להשתעשע במשחק בו הם זורקים לחלל האוויר מספרים ראשוניים בני שש ספרות.

מרגישה צבע?

נעליים. השטרות מעוצבים כך שגם עיורים יוכלו להשתמש בהם. (לפחות בעיצוב החדש שהונהג ב 1999). בשטר 100 יש בצד פס ניתן למישוש, בשטר 50 - שלושה, ובכלל - השטרות אינם חלקים. לאחר אימון קצר תוכל גם אתה "למשש צבעים"

isza

New member
לפי דעתי זה לא אפשרי

כיוון שאין לאף אדם בעל אותם כוחות סיכוי להעמיד צאצאים ולהעביר את הגנים הללו הלאה, גבוה יותר מהסיכוי של מי שאין לו את הכוחות הללו.

למעלה