האם זה בהכרח בלפריטיס?

האם זה בהכרח בלפריטיס?

שלום ד״ר,
עברתי ניתוח אף לפני חודש. לאחר הניתוח היו לי שטפי דם נרחבים ב-2 העיניים, בערך רבע מהעין דם.
לפני שבוע הם נספגו לחלוטין, אבל מאז הניתוח יש לי מעט הפרשה לבנה מהעין (בעיקר בבוקר). העפעפיים לא אדומים, אבל אני ממש מפחדת שיש לי בלפריטיס, הבנתי שזה מתאפיין בהפרשה לאחר שינה, ובתחושת גרד (אין לי גרד). כמו כן יש לי סבוריאה קלה בגבות אבל היא מטופלת תמידית (בסבוקלם) וכמעט לא קיימת כרגע. לא נראה לי שיש סבוריאה בריסים, הם נראים שומניים רק אם אני מזיעה מאוד. אם נראים עליהם קשקשים זה רק כשאני מגרדת את הגבות ואז קשקשים נופלים ומתיישבים על העפעף. איך מזהים אם קיימת סבוריאה בעפעף?
שאלה נוספת- היא האם יכול להיות שההפרשה היא בגלל השטפי דם שהיו ? (גם היו לי המון דמעות כשהשטפי דם היו קיימים, אז אולי זה קשור..)או שזה בהכרח דלקת? ממש מפחיד אותי שיהיה לי בלפרטיס, הבנתי שזה עשוי לגרום לנשירת ריסים ולעוד שאר דברים לא סימפטיים..
חשוב לציין שמאז הניתוח לא שמתי עדשות כלל (בגלל השטפי דם) וגם לא משקפיים (אסור בגלל האף).
(יש לי תור לרופאת עיניים בעוד שבועיים אבל עד אז אני בלחץ
)

בלפריטיס

האמת שלא ניתן לדעת ללא בדיקה. המצב של סבוריאה דווקא יותר מתאים כי אכן מדובר בבלפריטס.
אין קשר לשטפי הדם.
אין לך ממה לפחד, הריסים לא נושרים! וברוב המקרים ניתן לטפל בדלקת כך שהיא לא תפריע יותר מידי.
בברכה,

בלפריטס

האמת שלא ניתן לדעת ללא בדיקה. המצב של סבוריאה דווקא יותר מתאים כי אכן מדובר בבלפריטס.
אין קשר לשטפי הדם.
אין לך ממה לפחד, הריסים לא נושרים! וברוב המקרים ניתן לטפל בדלקת כך שהיא לא תפריע יותר מידי.
בברכה,

תודה על המענה המהיר!

לא הבנתי את המשפט: המצב של סבוריאה אכן יותר מתאים כי מדובר בבלפריטס. אם הייתה לי סבוריאה בגבות זה בהכרח משפיע על העפעפיים?

ronenr123456

New member
בלפריטיס

היי
להלן מוצר מצויין שאני משתמש בו לטיפול בבלפריטיס ויובש בעינים
של חברת רז לייף קיבלתי המלצה מרופא העינים
את יכולה לפנות לטל ולציין שקיבלת ממני המלצה מרונן הוא מכר שלי
http://www.razlife.com/|המן|

אני עדיין צריכה לחכות לתור לרופאת עיניים

האמת שעברו לי ההפרשות ונראה לי שזה קורי שינה. אבל אני אלך לרופאה שתבדוק ותראה אם זה בלפריטס.
תודה בכל מקרה!

למעלה