האם זה בסדר לבקש מגבר חדש ייחסית שייסרק אותי כשאני יוצאת מהאמבטיה?
U uzipikar New member 14/10/05 #2 מת על השאלה.... חמוד לאללה, בטח שאפשר, עם זה יעבוד טוב תוכלי לעבור הלאה, שיעשה לך שעווה, איפור, צבע, ומשם לכביסה וגיהוץ הדרך קצרה..... את גאונית!
מת על השאלה.... חמוד לאללה, בטח שאפשר, עם זה יעבוד טוב תוכלי לעבור הלאה, שיעשה לך שעווה, איפור, צבע, ומשם לכביסה וגיהוץ הדרך קצרה..... את גאונית!
M magenta73 New member 14/10/05 #4 חחחח... נראה לי שכן... גם תלוי כמה חדש... לא הייתי מפילה את זה על משהו בפגישה הראשונה, אבל אם את כבר יוצאת מהאמבטיה כשהוא ליד, כנראה שיש כאן סוג של אינטימיות.... בכל מקרה תספרי מה היתה התגובה... זה מעניין!
חחחח... נראה לי שכן... גם תלוי כמה חדש... לא הייתי מפילה את זה על משהו בפגישה הראשונה, אבל אם את כבר יוצאת מהאמבטיה כשהוא ליד, כנראה שיש כאן סוג של אינטימיות.... בכל מקרה תספרי מה היתה התגובה... זה מעניין!
0 03lior New member 14/10/05 #6 בהתחלה שיסרק לך ואחרכך? שינגב אותך טוב טוב ואחר כך? מה הוא פרייר? חחח
ש שמים1 New member 15/10/05 #11 אני מחייכת...../images/Emo9.gif אם הוא טיפוס רומנטי הוא יסרק אותך ברכות ובנועם... ואם הוא לא......אז הוא לא יסרק....אבל יש לי תחושה שהוא יאהב את הבקשה שלך ...
אני מחייכת...../images/Emo9.gif אם הוא טיפוס רומנטי הוא יסרק אותך ברכות ובנועם... ואם הוא לא......אז הוא לא יסרק....אבל יש לי תחושה שהוא יאהב את הבקשה שלך ...