האם זה בסדר ?

האם זה בסדר ?

הרופא ההתפתחותי אשר אצלו נמצא יהלי במעקב מעכב העברת הדוח לידינו. יום לאחר הבדיקה הבנתי שלא אמרו לי דבר לגבי איך מועבר הדוח סיכום של הבדיקה. התקשרתי ושאלתי אם שולחים אלינו בדואר. הפקידה ענתה שהם לא עובדים מול ההורים ואת הדוח הם שולחים לרופא המטפל (ילדים). הבדיקה היתה לפני חודש וחצי. לאחר שהרופא שלנו מסר לי בביטחון שדבר לא נשלח אליו התקשרתי לרופא ההתפתחותי לבדוק מה קורה עם זה. מדובר במשהו כמו 8 שיחות טלפון כשכל פעם אני מקבלת איזו תשובה מעצבנת אחרת כמו היתה טעות בדפוס אז שלחנו זאת עוד פעם להדפסה וכו' וטרם הגיע הדוח לידיי. העניין הפך דחוף משום שאנו צריכים כל דוח מסוג זה לבקשת הסייעת. וחוץ מזה האם אין הדבר בלתי חוקי שלא להעביר את הדוח במקביל לידי ההורים? למי פונים לסיוע לקבלת דוח זה מבלי להסתכסך עם הרופא איתו אנו כנראה עוד ניפגש עוד פעמים רבות וכנראה שתלויים בו לא מעט.

נ ג ה 33

New member
דו"ח התפתחותי

שנכתב במכון להתפתחות הילד אמור להישלח להורים, אלא אם כן לכל קופת חולים יש סדרי עבודה שונים בעניין. נסי לשוחח שוב עם הרופא ואם לא תהיה מסופקת גשי למכון פיזית כדי לבדוק במה דברים אמורים. כך הייתי נוהגת אלמלא הייתי זקוקה לדו"ח לצורך קבלת סייעת.

doroniz

New member
עימדו על זכותכם

כהורים של יהל זאת זכותכם לראות ולקבל את הדו"ח. כמו שנגה כתבה - גשי פיזית למכון להתפתחות הילד ודרשי לקבל את הדו"ח לידייך. את לא תזדקקי שוב לשרותיו של אותו הרופא - לפחות לא דרך קופ"ח, אולי כרופא פרטי. כך שאין מה לחשוש למערכת יחסים עתידית איתו. דורון.

אלי ו.

New member
טעות בדפוס? ../images/Emo46.gif

נשמע כמו מערכת מאוד לא רצינית. או לפחות בפקידה שהיא מטומטמת מכדי להמציא תירוצים משכנעים. הייתי מנסה לתפוס את הרופא ישירות ולשבת לו על הוריד, אם לא בתוך הוריד.

נאוה ר

New member
לפי חוק בריאות חייבים לתת לך את

המידע שבתיק הרפואי אלא אם כן השיגו צו מיוחד שכדי להשיג אותו על המערכת להוכיח שנתינת המידע הזה עלולה להזיק לקטין. וסביר להניח שלא בזה העיניין.... כיוון שכדי להוציא מידע זה עלייך לחתום בנוכחות המזכירה על דו"ח וויתור סודיות. עיצתי היא שתדברי עם הרופא באופן עקרוני (סביר להניח שאין לו מושג שלא קיבלת את הדו"ח). ואחר כך תגשי למרפאה כדי לקבל את המכתב ובמידת הצורך לחתום על ויתור סודיות.

Diana M

New member
על פי חוק את רשאית לקבל כל מידע

רפואי, הקשור בבנך. אין צורך לחתום על וויתור סודיות. שכן על וויתור סודיות חותמים במצב בו מעוניינים כי המידע יועבר לצד ג'. לא מוותרים על סודיות לעצמך.

למעלה