האם זה גם המקום לבכות על ...... שנשבר? כי נורא עצוב לי הדמעות לא מפסיקות לרדת........
M M o n a L i s a New member 1/12/03 #1 האם זה גם המקום לבכות על ../images/Emo23.gif...... שנשבר? כי נורא עצוב לי הדמעות לא מפסיקות לרדת........
האם זה גם המקום לבכות על ../images/Emo23.gif...... שנשבר? כי נורא עצוב לי הדמעות לא מפסיקות לרדת........
M M o n a L i s a New member 2/12/03 #4 מה שקרה הוא.......... שחבר שלי נפרד ממני אחרי שנתיים וחצי ובכיתי המון... אבל כמו שחברה שלי אמרה הוא חזר והתחנן והחלטתי לתת לו עוד צ'אנס
מה שקרה הוא.......... שחבר שלי נפרד ממני אחרי שנתיים וחצי ובכיתי המון... אבל כמו שחברה שלי אמרה הוא חזר והתחנן והחלטתי לתת לו עוד צ'אנס
S sh53 New member 2/12/03 #5 ../images/Emo50.gif לשניכם הפעם תעבדו על הקשר, לדבר, לשוחח, לטפל במה שגרם לכם להפרד ולא לחשוב שזה יעבור לבד, לא "לטאטא" את זה מתחת לשטיח. ושוב לך.
../images/Emo50.gif לשניכם הפעם תעבדו על הקשר, לדבר, לשוחח, לטפל במה שגרם לכם להפרד ולא לחשוב שזה יעבור לבד, לא "לטאטא" את זה מתחת לשטיח. ושוב לך.
P Pure SilenCe New member 2/12/03 #7 אני מקווה שהפעם זה לטובה ושתבנו מערכת יחסים יפה וקשר בריא. כמה טוב להיות בשניים