האם זה הגיוני שהאוצר מילים באנגלית לפסיכומטרי הוא 1200 בערך?

• פותח הנושא Kim52
  • פורסם בתאריך

Kim52

New member
דרך הלמידה שלי כרגע

קודם כל המון תודה לכולם על התגובות,
אני כרגע לומדת דרך אתר שדרכו לא משננים רק את המילים כמו "תוכי" אלא, יש טקסטים קצרים שלאחריהם מופיעות המילים שאותם יש ללמוד (המילים הם מתוך הטקסט) ובסוף יש משחקים שדרכם ניתן לזכור טוב יותר.
בנוסף, יש באתר השלמות משפטים על אותם מילים . מה שמבאס זה שיש שם רק 1200 מילים ...

Kim52

New member
האם זה הגיוני שהאוצר מילים באנגלית לפסיכומטרי הוא 1200 בערך?

היי,
רכשתי אתר ללימודי אנגלית לפסיכומטרי, האתר מונה כ-1200 מילים לפסיכומטרי , האם זוהי הכמות שיש ללמוד בערך או שאמור להיות יותר?

היי

אוצר מילים באנגלית זה חלק חשוב מתהליך הלמידה לבחינה.
באופן אישי אני חושבת שזה מעט אם כי אני לא יודעת מהי רמת האנגלית הבסיסית שלך. מאחר והאתר ברשותך , אני מציעה שתתחיל ללמוד את המילים באתר ואח"כ נסה להשיג מילון נוסף ומקיף יותר.

בהצלחה!

אין דבר כזה מילון פסיכומטרי

זה לא שהמרכז הארצי בונה את הבחינה על פי 1200 מילים מסוימות.
יש כמיליון מילים בשפה האנגלית, יותר מפי 10 מכל השפה העברית. כדי להצליח באנגלית הפסיכומטרית- צריך לדעת אנגלית. פשוט ככה. אם הרמה שלך נמוכה כרגע, גם אוקספורד לא יעזור בחודשיים. אם רמתך סבירה ומעלה, המילון יוסיף לך אולי עוד 3-4 תשובות נכונות למבחן. שפה זו שפה. המילון רק בא להעשיר לך אותה. אז זה ממש לא רלוונטי אם תלמדי את ה1200 האלה או תקחי מילון מיואל גבע או פשוט תתחילי לשנן דרך מילון אנגלית-עברית.

לידיעתך

חלק מהמילונים לפסיכומטרי מבוססים על מילים שהוצאו מבחינות ע״י מדריכים או שנוצרו באמצעים טכנולוגיים מתקדמים יחסית.

המילונים הטובים מצליחים לנבא בצורה טובה יותר את המילים שיופיעו בבחינה, בהשוואה למילונים המבוססים על שכיחות הופעת מילים כללית באנגלית ובוודאי יותר מאשר מילונים המכיל מילים אקראיות לחלוטין.

1200 מילים נשמע כמו מעט מדי לטעמי עבור מילון פסיכומטרי.

למעלה