האם זה הגיוני

מרב6

New member
האם זה הגיוני

אני מרגישה שכשהשד מלא יותר וגדוש התפיסה שלה קלה יותר והחיבור מצליח וכשהשד רפוי וריק יותר היא כל הזמן "מחליקה" וסוגרת על הפיטמה בלבד, האם זה הגיוני? קשה לי להעריך מתי תפיסה שלה נכונה ומתי לא וכן מתי היא יונקת או סתם מוצצת? עליי לציין שכבר ביקרה אצלי יועצת הנקה שארה שהכל בסדר אבל אני עדיין מרגישה חוסר ביטחון והילדה כל הזמן רוצה עוד ויש לי תחושה שהיא לא מרוצה.. תודה

einati545

New member
האם זה הגיוני?

שלום לך, אני לא יועצת ולא מדריכה.אלא,אם מן השורה.אם יורשה לי להתייחס ולחלוק איתך,אז גם אצלי, כאשר השד גדוש הרבה יותר קל לנטע שלי להיצמד לפיטמה. בהצלחה עינת.

תפיסה פחות קלה

יש שיטה להקל על התפיסה כאשר השד פחות גדוש: להחזיק את השד רחוק מהפיטמה כמה שאפשר, וללחוץ בעדינות. זה יעלה את הנפח באיזור הפיטמה. אם הזמן את לומדת להכיר את התינוקת שלך, ותוכלי להעריך בקלות רבה יותר מתי היא יונקת לאוכל ומתי להרגעה. אם יש לך זמן, ונוח לך, אפשר לתת לה לינוק כמה שהיא רוצה. ההנקה הרי מספקת הכי טוב את הצורך המציצה של תינוקות, שהוא הכי חזק בחודשים הראשונים. כיצד מעריכים אם התפיסה נכונה? על-פי התחושה. אם נוח לך, הכל טוב. אם כואב, זה מנורה אדומה. מדוע תינוקות רוצים עוד ועוד לינוק? כי הם גדלים נורא מהר! תחשבי כמה את היית צריכה לאכול אם היו דורשים ממך להכפיל את משקל גופך תוך 5 חודשים! בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה