האם זה הסיבה שיש לי ניתוקים באינטרנט?

האם זה הסיבה שיש לי ניתוקים באינטרנט?

אוקי אז ככה יש לי 4 מחשבים בבית שמתחברים להוטבוקס 1 בכבל רשת וכבר קרוב לחודש בכל המחשבים החיבור לאינטרנט מתנתק כל יום וכל היום שזה אומר איאפשר להתחבר לשום אתר וכל תוכנה שדרושת אינטרנט לא מצליחה להתחבר כל זה קורה לפרק זמן של חצי דקה דקה ואז חוזר בחזרה ואחרי חצי שעה שעה שוב פעם מתנתק החיבור והכל חוזר חלילה אז בדקתי את העוצמות ואני חושד שמשהו לא בסדר בהם האם אני צודק או לא כי יש לציין שהחל מסוף חודש מרס השנה כל זה קורה בכל המחשבים שמתחברים בכבל רשת להוטבוקס ועד עכשיו לא קרה כזה דבר

cheif

Member
מנהל
כמות השגיאות אצלך אינן הגיוניות

בשלב ראשון אני מציע לבדוק שכל כבלי הקואקס ממחוברים בצורה טובה והדוקה - הן לקיר והן ל-HOTBOX. אח"כ תבצע RESET מלא ל-HTBOX. זה יגרום לו להסתנכרן מחדש עם הרשת. אם גם לאחר מכן הניתוקים ימשכו - זו בעיה שהוט יצטרכו לטלפל בה.

לגבי הכבלי קוואקס בדקתי הכל מחבור ומהודק לחלוטין

ולגבי הריסט אני מפחד לעשות זאת שאחרי זה אני לא יגרום לנזק כזה שבסוף אני ישאר בלי אינטרנט ובלי טלפון

כן זהו זה מה שאני אעשה היום

אני אהרים אליהם טלפון לתמיכה הטכנית ואבקש שיתאמו לי טכנאי כי ביומיים האחרונים בלילה כבר מצב שהראוטור יוצא מסנכרון כנראה מגבר או מפצל כלשהוא הלך לעולמו

מישהו יכול להסיבר לי את הקשר הזה שהתומך טכני אמר לי?

קיצר הרמתי טלפון לתמיכה הטכנית והסברתי להם את התקלה הוא אמר לי שבגלל שהרשת האלחוטית לא היתה דלוקה אצלי אז לכן היתי חווה ניתוקים כי בלי הרשת האלחוטית ההוטבוקס לא יכול לעבוד עם 4 מחשבים שמתחברים אליו ורק כשהרשת האלחוטית דלוקה הוא כן יכול מישהו יכול לאשר אם התומך טכני צדק בדבריו או שהוא סתם חירטט אותי ושאלתי אותו אם אפשר לבדוק לגבי העוצומות שלי הם הן טובות או לא הוא אמר שההוטבוקס בסדר מבחינת הקו אני בכל מקרה משעה 14:00 עוקב אחרי זה אם הראה ששי שוב ניתוקים אני אפנה אליהם עוד פעם

wizard8

New member
אז חבר רק מחשב אחד קוית ובדוק האם זה חירטוט או לא

למעלה