האם זה הפתרון נגד הקסמים?

KingTino

New member
האם זה הפתרון נגד הקסמים?

פרס: ברק עומל על פתרון טכנולוגי לעצירת הקסאמים נשיא המדינה אמר כי אין סיבה להמשך ירי הקסאם מרצועת עזה. במהלך ביקור הזדהות שערך בשדרות, סיפר כי הצבא הגביר את פעילותו באזור והוסיף כי "נמנעו אסונות". לדבריו, הלחץ על עזה ימשך כל עוד ירי הקסאם ימשך

מוחמד5

New member
הגעת למקום הנכון

ירי הקסאמים יפסק מתשהיו ואיכשהו. לגבי פרס !! הוא נשיא המדינה שלנו, אבל בשבלי הוא האכזבה הכי גדולה.יש לו יד ורגל במצב אליו הגענו. הכוונה ההחמרה והסלמה בין הרשות לבין ישראל.

גידעון1

New member
מסכים איתך רק פרס אשם במצב

לחמאס אין קשר להסלמה, הטילים פשוט קופצים מעצמם מהמשגרים ובכלל כל ארגוני הטרור(או ההתנגדות תקרא להם איך שבא לך) צדיקים גדולים וכל קשר בינם לבין הסלמה מול ישראל דמיוני לחלוטין

מוחמד5

New member
אל תבין אותי לא נכון

לא רק פרס אשם בהובלתנו למצב אליו הגענו. היה לו חלק, הוא היה חלק ממהמשלה שהפכה את המוקטעה ללא רליונטית, חלק מההמשלות שהחרימו את הרשות .....כל הצעדים שהובילו לצימצום כוחו אל פת"ח והתחזקות החמאס.

גידעון1

New member
מספיק כבר להיתמם באמת די

כפי שהפתח לא סיפק את הסחורה במו"מ כך הוא גם לא סיפק את הסחורה לבני עמו ולכן הוא נפל. ישראל לא שתפה פעולה עם הרשות(כשהפתח היה בשלטון) בגלל חוסר רצונו להלחם בטרור וגם העם הפלשתיני לא רצה את פתח בגלל השחיתות הנוראית שנעשתה בכספי הפלשתינים. פתח עשה עבודה מצויינת בהפלת עצמו מהשלטון, ניסה לדפוק גם אותנו וגם את העם שלו עצמו.

מוחמד5

New member
בכל משא ומתן

בכל דיאלוג, בכל סכסוך, בכל אי הסכמה .. יש מינימום שני צדדים, לכל צד יש את האינטרס הצר שלו, כל אחד נלחם על מנת להשיג כמה שיותר. ואם לא מגיעים בסופו של יום להסכמות - סימןו שאף צד לא מעוניין בכך, ואחריות הכשלון נופלת על שני הצדדים. בכדי להיות מושחט צריך שני שותפים לפחות. אתן לך דוגמא , בכדי שהחברה הכי חזקה ומוכרת בשוק הישראלי תשווק את המוצר שלה ברשות , חברה ונתנה זיכיון לדמות מאוד מרכזית (במקרה זה סוהא ) ,כאן מתחיל המשחק של השחיתות למשל ..העברת כספים.. אי קבלת סחורות... וכך חלילה,,לא יכול לפרט יותר ,אבל זו המציאות.

גידעון1

New member
לא הבנתי את הטיעון השני שלך

בעצם לא הבנתי בכלל מה אתה מנסה לומר. קודם האשמת רק את פרס ועכשיו נראה שאתה מודע לכך שהסיבה לכישלון מו"מ נבעה בגלל ששני הצדדים לא הגיעו להסכמה. בכל הנוגע לשחיתות לא הצלחתי להבין אם אתה רומז שגם ישראל אשמה בשחיתות הפתח

המוקעטה באמת לא היתה רלוונטית!

ערפאת תכנן את אינטיפאדת אל אקצה לאחר כשלון קמפ דיוויד וטבא שעליו אחראית אך ורק הרשות הפלשתינית (לא שני הצדדים). תראה, לא עושים חישובים, אם צד אחד לא טוב לך דפוק אותו ותחליש אותו ואם זה מעלה צד קיצוני יותר אז זה בסך הכל אומר שמשהו מאד דפוק בצד השני, זה אומר שהוא לא מבין את הרמז - מה שעשית עד עכשיו - לא עבד, תחליף כיוון ולא לך אותו כיוון רק בהקצנה. ואם מי שהחליף את הפת"ח - החמאס לא טוב אז תדפוק גם אותו. אין שיקול יותר אידיוטי ומטופש מאשר לדבר אם מישהו או לא לעשות לו כלום רק כי האלטרנטיבה גרועה יותר. אין כזה דבר "גרועה יותר" יש גרוע ויש טוב, אין יותר ואין פחות, "הרע במיעוטו"?, ישראל לא צריכה ולא חייבת לשתף פעולה עם "הרע במיעוטו", רק עם מה שטוב. ערפאת היה רע, הפת"ח בראשותו היה רע והחמאס רע, לא רע יותר, לא רע פחות, פשוט רע.

פרס הוא לא הנשיא שלכם

פרס הוא לא הנשיא שלכם אתם פלסטינים כאן זו מדינת ישראל לא פלטסין הנשיא שלכם זה אבו מאזם בקרוב מעבר קטן פינוי פיצוי

THE WIZARD 55

New member
מעניין מה זה הפתרון הטכנולוגי הזה

משהו כמו טילי הפטריוט הזכורים לטובה

oneofus

New member
יש פתרונות פשוטים שלא פוגעים באוכלוסיה אזרחית

אפשר לקחת רוצח מהכלא ולסיים את חייו. ניתן להשתמש באיבריו כדח להציל חיים.. תמיד צריך להיו ברור למשפחתו מי הבא בתור. יתרונות השיטה. 1) מצילה חיי אדם 2) משפחתו של הרוצח תדאג שלא ירו קסאמים 3) אפשר לממן אתהלחימה בטרור ולפצות את הקורבנות 4) לא צריך לממן בן מוות בכלא. 5) יהיה בכלא יותר מקום לשאר הצדיקים. 6) זה יותר הומאני מכסא חשמלי 7) זה מתאים לטרנד העולמי של מיחזור 8) פחות רוצח בעולם ואם במקרה זה מחבל מעזה, אפשר בזוגות....

oneofus

New member
מה הקשר בין שפע לאוכלוסיה אזרחית

קרא בבקשה שוב את התגובה, - לא הבנת.אין כאן מסר פוליטי! אם נניח שעל כל פצצת מרגמה נחזיר בפצצת מרגמה אז יתכן שבמקרה ליד היורה שאולי יפגע יעמוד אזרח וגם הוא יפגע. כיוון שאין כוונה בשלב זה לדלל את אוכלוסית עזה, כדאי לנסות שיטות שלא יפגעו באזרחים. השיטה שלי לא פוגעת באזרחים תמימים, ואפילו לא ביורים, היא פשוט דרך יעילה והומנית.

אמן ושצהל יפציץ ללא הפסקה

אמן וצהל יפציץ וללא הפסקה את רצועת עזה כל עוד אירגוני הטרור יורים קאסמים לתוך שטחים אזרחים מיושבים אני אדרוש מראש ממשלת ישראל ושר הביטחון להפציץ את עזה זה במחיר מחיקת עזה מעל מפת פני העולם

respecta1

New member
לא חכם לזלזל בצה"ל

תגידו מה שתגידו על צה"ל אי אפשר להגיד משהו על היכולת שלו :) ואגב בנושא הזה של הגנה מטילים רק שתהיי בעניינים יש גם פרויקט בפיתוח של לייזר שיפגע בטילים אומנם בפיתוח ואולי רחוק מלהיות מבצעי אבל רק שתביני את הרמה של הדברים

פתרון טכנולוגי הוא רק עזר, לא פתרון

שום פתרון הגנתי הוא לא תחליף להתקפיות אגרסיבית וטובה נגד טרור. (כן כן אני יודע שהאזרחים סובלים...שיגידו את זה לחמאס...). אני ראיתי היום משהו בחדשות של ערוץ 2 שהרתיח אותי,
, חוליית מרגמות יורה מפתח בית ספר בבית חנון פגזי מרגמה על נתיב העשרה אבל מה, המזל"ט מצלם את זה ולא עושים כלום!, מחכים שפגזי המרגמה יהרגו מישהו ורק אחרי שהחוליה קצת התרחקה פגעו בהם. למה??!!, למה לא דפקו טיל לחוליה לפני הירי?! למה מסכנים אזרחים ישראלים ככה?! אז היו פוגעים בבית הספר, אז היו נפגעים כמה ילדים פלשתינים, זה עדיף על זה שילדים שלנו יפגעו!, אז יהיה כמה תמונות לא טובות בתקשורת, SO FUCKING WHAT!!!, זה עדיף על הרוגים שלנו - חוק בינלאומי-שמוק בינלאומי...אני מאד מאד מאוכזב מכל העיניין, כן, הייתי צריכים לירות על אותו בית ספר ולמנוע בכל מחיר ירי פגזים או קסאמים עלינו, ולהצהיר את זה בכל העולם "ישראל תירה על מקום שממנו יורים עליה, כן גם אם זה פעוטון, בית ספר או חדר יולדות!. ישראל מוסרית מידיי, יפת נפש מידיי, זה חייב להפסק!

respecta1

New member
צודק ב100 אחוז../images/Emo45.gif

אי אפשר להיות מוסריים מדי ובטח שלא יפי נפש.. כשיש אויבים ברבארים

למעלה