האם זה חוקי שבן 23 מתחיל עם בת 12?

האם זה חוקי שבן 23 מתחיל עם בת 12?

בראיון שנערך עם הגב' ורד בובליל ומתפרסם השבוע בגיליון פנאי פלוס, מספרת אמא של עינב ואשתו של יוסי בובליל שיוסי היה בן 23 והיא ילדה בת 12 כשהם הכירו בחוף הים באשקלון. יוסי התחיל איתה במשפט "את רוצה טרנזיסטור?" זה לפחות על פי מה שכתוב בYNET. רציתי לדעת אם למישהו יש את הכתבה המלאה ויכול להעלות אותה לפורום? בינתיים קהלו את הקישור לכתבה בYNET על הכתבה בפנאי פלוס מהשבוע: מה יש לך גברת בובליל?

droriko

New member
וגם אם זה היה מקובל

וזה לא.....זה עדיין חולני . כשקראתי את הראיון עם אישתו שהיא סיפרה שזו היתה אהבה ממבט ראשון ושהם נלחמו נגד המשפחות שלהם ליהות ביחד ובסוף "אהבה ניצחה" הרגשתי רצון עזב להקיא . אין ספק שזה מעיד על חולניות מסויימת מצידו , לכו תדעו איזה עוד שלדים הוא מחביא בארון, הרי יוסי הוא לא בדיוק אחד עם חזות של אדם נורמלי כן?

aשרון

New member
מה.......

מקובל או לא מקובל, היום או פעם, - זה עדיין מעלה תהייה, לא חושב שההורים שלה היו מתירים לה לצאת איתו, בגלל זה הם שמרו את זה בסוד. ועוד ילדה כ"כ צעירה, אתם קולטים שלפי מה שהיא מספרת הוא היה האהבה היחידה שלה כל החיים. מעניין מה גרם לה להתמסר לו בכאת מחוייבות?

droriko

New member
היום על דבר כזה הוא נכנס לכלא לכל החיים

במקום זה הוא הפך לגיבור תרבות......

ordiki

New member
לאורי גלר

היתה חברה בת 14 בשנות ה-60. והיו כל מיני שירים שהיום לא היו עוברים כמו "ילדונת", "אני רואה אותה בדרך לגימנסיה". לא נראה לי שזה היה ממש מקובל, אבל לא עשו עניין.

אגב, על פי מה שהבנתי, היא רוצה שעינב תנצח

בכתבה המלאה שמתפרסמת השבוע בגיליון פנאי פלוס, ורד אומרת שהיא רוצה שעינב תנצח את יוסי. אבל לא נראה לי שיש סיכוי שזה ייקרה... בכל אופן, מישהו מכם כבר הספיק לקרוא את הכתבה המלאה שבפנאי פלוס?

k i d a n

New member
נשמע לי קצת הזוי

בהתחלה, היא הייתה בת 12, הוא בן 23, משמע פער של 11 שנים ביניהם. בכתבה מצוין שהיא בת 47 ויוסי חגג קצת לאחר תחילת התכנית 56, משמע פער של 9 שנים ביניהם. אז מה, עם השנים הפער קטן או שלא היו להם אז מספיק אצבעות? :\ ולעצם העניין... אין יותר מידי מה להגיב. זה לא מפתיע, התגובות שלה לא מפתיעות, ההתנהגות שלה בכתבה של עמנואל רוזן לא מפתיעה וכשרואים את כל חבילת בובליל, כולל האח הערס (שאפילו אבא שלו מודה שהוא "קצת ערס") והאם המתלהמת, ברור שהתפוח והתולעת לא נפלו מהעץ המרקיב.

יNOT

New member
../images/Emo3.gifאו בעיית זיכרון, או בעייה של ידע במתמטיקה

אאבת

New member
מה זה משנה מתי הכירו מתי לא

הם חיים באושר ועושר תרדו מהם איזה חופרים כאן...

droriko

New member
כן, רק שבדרך ל"אושר ועושר" הוא דפק לה את המח

חתיכת פדופיל .....

למעלה