האם זה חשוד???

anatbarshalom

New member
האם זה חשוד???

קבלתי קונבו ממישהי שנרשמה היום לאטסי ובו היא מבקשת שאצור איתה קשר במייל כי היא רוצה להזמין. ניסיתי לכתוב לה מייל וזה לא עבר כי ג'ימייל לא מכיר כזה מייל (גם הכתובת שלה וגם שלי בג'ימייל). שלחתי לה קונבו. זה נראה לכם חשוד? תמים? מישהו נתקל בתופעה?

anatbarshalom

New member
כן!!! זה חשוד, קבלתי את הקונבו הזה כרגע

hello i need 10 peacies and i want you to make the order to your home and i can only make the payment by check due to my cc is having a problem for now kindly mail me back with the total amount and your full names and address to send the check to . לדווח לאטסי?

lilo4

New member
ממש חשוד!

קודם כל- אני באופן אישי נגד תשלום שלא עובר דרך פייפאל, כדי להגן על שני הצדדים. יש מעטים שבאמת לא יכולים להשתמש בפייפאל מסיבות כשרות, ויש הרבה רמאים שלא רוצים להיכנס למערכת הזו כי הם צריכים להזדהות. גם אני חושבת שצריך לדווח לאטסי. ואני מניחה שלא צריך לציין את המובן מאליו- לא לבצע את העסקה

inbarshahak

New member
צק מחול

קחו בחשבון שצק שמגיע מחול מותר לבטל אותו עד חצי שנה אחרי שהוא כבר הופקד,גם אם כבר ראיתם את הכסף בחשבון,לא לקבל צקים מחול ממי שאתם לא מכירים

efratjewelry

New member
חשוד מאד! היה שרשור ארוך בנושא לפני כמה זמן

לא זוכרת מי ומה, אבל זה ממש נשמע דומה למה שכתבו שם

anatbarshalom

New member
הקונבו הראשון היה תמים והצליח לבלבל אותי טיפה

אבל מהקונבו השני הבנתי שאין מצב שאני מגיבה, ובטח לא שולחת כלום! אני זוכרת את השרשור שהיה לא מזמן, זה אותו סטייל. מישהו יכול לשלוח לי לינק לאן אני צריכה לדווח?

RolyzCreations

New member
אני יודעת שזו היתה שאלה רטורית, אבל

הנושא הזה מאוד תסכל ומטריד אותי

למעלה