שאלה לי אליך:
נכנסנו לפורום בדיוק לדקה. מכל הדיון, עלתה לי שאלה: למה ההורים צריכים לממן לכם את החתונה? יש הרבה, ואנחנו ביניהם, שחלמו על החתונה הכי מפוארת שאפשר. הבעיה היחידה היא כמובן, הכסף. לנו ההורים לא עוזרים, אז התפשרנו בהרבה דברים: במיקום (לא ממש במרכז), ביום (יום רביעי במקום חמישי), ואפילו בעונה... בסופו של דבר, אנחנו מממנים לעצמנו את החתונה מהצ´קים, בתקווה לא ליפול, וגם אם ניפול, אז נקנה דירה עוד שנה ולא מיד אחרי החתונה. ולמה כל זה חשוב? אחד הפחדים הכי גדולים של שנינו הייתה התערבות מצד ההורים, שכמובן תמיד יודעים הכי טוב... אבל, מכיוון שהם לא מממנים את החתונה, אין להם מילה בנושא. כמובן שאנחנו נותנים להם כבוד, לקחנו אותם לטעימות, למרות שעקרונית הכל היה כבר סגור. רצינו גם לשמוע את דעתם על המקום, וגם לתת להם הרגשה שיש להם בכל זאת איזשהו חלק בעניין. ההורים שלי (החתן) עדיין מנסים להכניס לי פה ושם איזו הערה בדבר גימיק משנות השמונים שהם חושבים שזה יפה, ואני תמיד עונה שאני לוקח הכל בחשבון, אבל זה יהיה הפתעה. אין לי מושג למה, אבל זה עובד... יש עוד שיטות, אבל העקרון הוא להיות 1) עצמאיים 2) דיפלומטים 3) לדעת מתי לא לוותר, כמו גם לדעת מתי לוותר. בעניין הוויתורים, אני יכול רק להגיד לך, שאת יכולה לנסות להסביר לאמא של החתן, שיש גם כלה, שגם בה צריכים להתחשב, ואם תהיה מוזיקה בפרסית, את מבקשת שיהיה גם פולקה/ קלינקה/ וולס אוסטרו - הונגרי וכו´. בכל מקרה, הפרנציפ ברור. אני מאחל לך המון הצלחה ומזל (תזדקקי לזה...). וכמובן חג שמח.