האם זה טבעי ש..........

נושנושי

New member
האם זה טבעי ש..........

כואב לי כול כך ואני חמישה ימים אחרי הניתוח? אני לא מצליחה לאכול כמעט כלום חוץ מאשל אחד ביום וגם את זה אני מכניסה בכוח יש לי בחילות נוראיות ואני מנסה לא להקיא כי אסור בינתיים עדיין לא הקאתי אני מאוד מקווה שאצליח להחזיק מעמד מי מכיר משככי כאבים חוץ מאופטלגין טיפות שכן אפשר לקחת אחרי הניתוח תודה על העזרה

פנינוש

New member
זה טבעי ונורמלי ../images/Emo50.gif נושנושי

אני לקחתי לפני הניתוח וגם אחרי זה את הטיפות רסקיו-רמדי {פרחי-באך}. ואומרת לך בכל הכנות זה מאוד עזר לי בהחלמה מהירה לאחר הניתוח.כדי לחזק את מה אני אומרת אספר לך בקצרה על עצמי .אני לפני שש וחצי שנים נותחתי פעם ראשונה .ולקחתי לפני הניתוח את הטיפות הללו ויכולתי לישון לאחר הניתוח כאילו כלום לא קרה וגם כך קרה לאחר הניתוח השני שעברתי לפני 5 חודשים שוב בלי כאבים ובלי בטיח וההחלמה היתה מאוד מהירה. מקווה שעזרתי לך בעיצה . החלמה מהירה וללא כאבים חביבתי. אביחיל

lia*

New member
היי נושנושי!!! ../images/Emo24.gif

היי.. אני מרגישה שאת ממש לחוצה.. יש לי שאלה.. כמה זמן לוקח לך לאכול את הלבן? תוכלי ממש ממש לאט.. רבע כפית... אחרי זה עוד קצת.. לי לקח בערך 25 דקות לאכול חצי קופסא ואז הרגשתי ממש מפוצצת.. קחי את הזמן..ממש לאט לאט . אני מניחה שגם קשה לך עכשיו לשתות הרבה.. יכול להיות שזה בגלל הבצקת הזמנית בימים הראשונים אצלי זה גם היה ככה אבל בשבוע השני לאכול כבר יותר קל.. איפה בדיוק כואב לך? ומה בדיוק? הפורט צריך לכאוב וזה בסדר גם הנשימות.. כואבת לך הבטן בפנים?? אל תשבי הרבה בבית תנסי לצאת החוצה ולטייל קצת ליד הבית צריך להיות בתניעה קצת ואז כאבים עוברים מהר יותר.. אל תדאגי.. יהיה בסדר.. העיקר לא להילחץ.. טיפות של אופטלגין גורמים לבחילה לפחות אצלי זה היה ככה... לצערי אני לא יכולה להמליץ לך על משכך כאבים אני לקחת את זה רק עוד כמה פעמים לאחר הניתוח... שוב אני שואלת אותך איפה בדיוק הכאבים?? תרגישי טוב בטוחה שהכל יהיה בסדר.. השבוע הראשון הוא הכי קשה.. תחזיקי מעמד!! ליה

נושנושי

New member
היי ליה

הכאבים שיש לי זה בעיקר בפורט ובנשימות כאב שבא מתוך הבטן לוקח לי לאכול את האשל בערך 20 דקות אני כול היום מטיילת כמעט ולא יושבת יותר נוח לעמוד מאשר לשבת אני מקווה שהימים האלו יעברו מהר כי זה ממש סבל נוראי אני מקווה שהתוצאה בסוף תצדיק את הכול עוד דבר שלא ציינתי זה שיש לי כול הזמן תחושה של מחנק

פנינוש

New member
כי הטבעת נעלמה ../images/Emo41.gif

התחלתי להעלות ק"ג אחד אחרי השני ואז החלטתי לעשות את הניתוח בפעם שניה. בפעם הראשונה זה היה SSRVG ובפעם השניה LAP-BAND ואני מקווה שלא יותר. אני מקווה שתוך שנה וחצי שנתיים אוריד את העודפים שלי ואז הכל יהיה בסדר. ושוב מאחלת לך בריאות טובה והחלמה מהירה

למעלה