האם זה טוב/רע להסכים למשחקי ידידות?

Psycho MC

New member
האם זה טוב/רע להסכים למשחקי ידידות?

ולמה? כי התחלתי לשחק ועוד לא היה לי משחק אחד (היה אמור להיות משחק ידידות עם קבוצה אחרת עוד כמה שבועות) ופתאום דפורטיבו מציעה לי משחק ידידות, והסכמתי... האם זה טוב/רע? איך זה משפיע? ולמה?

JRM

New member
זה טוב אבל במידה

לא לארגן מיליון משחקי ידידות לפני עונה כי השחקנים יהיו מותשים בפתיחה - ואף אחד לא רוצה להיות דרור קשטן תארגן 3 משחקי ידידות עדיף בבית כדי להרוויח מהכרטיסים המשחק האחרון 7-8 ימים לפני משחק הליגה הראשון ואחורה כל 5-8 ימים משחק...

ליטן א

New member
הרווח מהכרטיסים הוא אפסי.

באים רק 5 אלף איש למשחק (באיצטדיון של 40000), שכל אחד מהם משלם בערך דולר על הכניסה. לא רציני.

JRM

New member
לאו דווקא

זכור לי בטורניר שעשיתי בעונה עם פ.ס.וו, בהשתתפות וולנסיה, ארסנל ובאיירן ממוצע הצופים למשחק היה 12,000 בערך ועשיתי רווח נאה ביותר

tomash11

New member
עקרונית זה טוב, אבל בהסתייגות

בנוסף לכל מה שאמרו לך קודם וזה נכון מאד, עקרונית זה אחלה משחקי ידידות טרם פתיחת עונה, אתה רק צריך לשים לב לכמה דברים: - אם זה לא נופל לך יותר מדי קרוב למשחקים כלשהם (לפחות 2-3 ימים לפני או אחרי כל משחק אחר, כולל ידידות ומוקדמות וכל מיני). אם זה נופל לך לא טוב, אל תקח, במיוחד כשמדובר בקבוצות שאין להן שם או שהן נחותות ממך (ליגה נמוכה יותר וכדומה). אם מדובר בקבוצות גדולות ממך או בעלות שם ומוניטין, לפעמים דוקא שווה לקחת כי זה אומר בעצם שהקבוצה שלך מוערכת כיריבה טובה וזה יכול לעזור לך אחר כך. - שים לב שאין לך יותר מדי (נניח חודש לפני פתיחת הליגה שיש לך חמישה משחקים...זה אשכרה כמו להקדים את הליגה בחודש...). שלושה בחודש זה טוב, אתה יכול גם לסדר להם מחנה. - כמו שציינו, שלא יהיה לך משחק קרוב מדי לפתיחת הליגה, לפני הליגה אני נוהג לתת אפילו מנוחה של שבועיים אחרי איזה חודש של משחקים. ועוד משהו...אתה יכול ליזום משחקי ידידות וטורנירים...:) מומלץ לפחות מחנה אימונים נגד קבוצות נחותות כדי לבדוק את הקבוצה שלך...

KaZaM

New member
אני כמעט אף-פעם לא עושה משחקי

ידידות כי חודש לפני תחילת העונה למשל כל השחקנים שלי עם כושר בסביבות 82% וזה לא שווה לשחק ככה

Psycho MC

New member
אה תודה...

לפני תחילת הליגה היו לי 3 משחקי ידידות, שבהם דפורטיבו הציעה לי במהלך המשחק, ו-2 קבוצות שהיו קבועות על ידי המחשב, והן ממש נחותות... סתכלו עם איזה הרכב "חלש" יצאתי למשחק נגד אחת מהן וניצחתי 2-0... חוץ מנסטה וקאלדזה אף אחד לא בהרכב ה"חזק" שלי...

ofer16

New member
זה טוב, ורע

אתה לא יכול להגדיר משחקי ידידות כ"טובים" או "רעים", זה תלוי בצרכים של הקבוצה שלך בזמן הנתון. אני משתמש במשחקי הידידות כדי להכניס את הקבוצה שלי לכושר משחק לפני הליגה, בדרך כלל אני משחק בבית אבל לא בגלל רווחים ממכירת כרטיסים (כי הרווחים זניחים, אתה מפסיד יותר כסף על תחזוקת המגרש מאשר אתה מרוויח ממכירת כרטיסים), אבל לפעמים אני יוצא למשחקי חוץ (רק בתוך הארץ שלי) כדי לאתגר את השחקנים שלי. אם השחקנים שלך בכושר משחק (מעל 80%), אל תארגן משחקי ידידות כי זה רק יעייף אותם.

פ י ט

New member
משחקי ידידות

ההנהלה לא מתיחסת כל כך למשחקי ידידות אני עושה לפני פתיחת הליגה משחקים נגד הקבוצות הכי חלשות שזה נגמר ב7-0 בדרך כלל ואז ההנהלה מרוצה וגם השחקנים מקבלים ביטחון מומלץ לעשות את זה ולא לשחק נגד יריבה חזקה

tomash11

New member
הזדמנות לתרגל טקטיקה

על רטוב אבל בלי להתקיל יותר מדי את השחקנים, פשוט שיתרגלו לתנועה במגרש שאתה דורש מהם, למיקומים וכל מיני כאלה. בגדול, זה היתרון של לשחק נגד חלשות, ואם גם מכניסים איזה שש גולים זה מתרגל גם את החלוצים ונותן להם קצת בטחון והרגשה טובה. למרות מה שאמרו חלק למעלה, אני חושב שזה יתרון גם לשחק נגד חזקות ולא רק חלשות, וזה בשלב שני, אחרי שהשחקנים למדו על חלשות , עכשיו הגיע הזמן לבחון אותם בדבר שיותר קרוב לזמן אמת מאשר נגד קבוצה חלשה ולתת להם לנסות לתפקד במערך גם מול שחקנים טובים ואפילו טובים מהם. בהתחלה מול חלשות ולאט לאט להגדיל רמה.

למעלה